Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Sindssygt lækre billeder.. Er først lige begyndt at følge din blog og synes den er fantastisk :) Hvilket kamera bruger du? for det er da nogle dejlige billeder :)

  2. For fanden, hvor er du dog god til at fotografere, Emily. Du kan simpelthen det dér specielle med at suge stemningerne med helt ind i linsen og få de mest almindelige ting til at fortælle historier. Og så elsker jeg dit "vintage-filter" :)

  3. Emily.. Min kæreste har lige købt en rejse til Paris som overraskelse, efter at jeg flere dage i træk havde vist ham dine fantastiske romantiske billeder!! God knows, I love you right now!!! Tak for lækker inspiration og nogle helt igennem hjertevarme og smukke billeder!! FLERE TAK:)Hav en rigtig dejlig aften!:)Chrisser

  4. Shit! Alle, alle ALLE billederne er så flotte, også fra de forrige indlæg! Er især vild med billedet hvor man kigger op ad muren;)Gid det var mig der lige havde været i Paris;)/Gunilla

  5. Awwww hvor er I nogle snuskebasser!! Bliver simpelthen så glad for al den ros og det er sååååå motiverende for at tage endnu flere (forhåbentlig) flotte billeder. Tak tak tak for at I er så søde!Og må hellere for en god ordens skyld sige at min kæreste også har taget en pæn slat af billederne, især dem med mennesker, så han skal også have lidt af æren :)Han har dog ikke helt bestemt sig for om han vil have en byline på 'hans' billeder, så indtil da må det blive sådan her ;)Haha… ja er det ikke en vild parkering og et sødt lille Fiat-par? For slet ikke at tale om Grand Danois'en, den kom skridtende majestætisk gennem denne her overdækkede passage og det var helt skørt og eventyrligt.Ang. kamera/foto se fanen 'Foto' oppe under headeren ;)Chrisser – WHAT?? Hvor er det bare fedt!! Sejt at jeg indirekte kan være med til den slags :) Håber du får en helt uforglemmelig tur ;)