Pretty Party Dresses


For nogen tid siden spurgte en læser om jeg ikke ville komme med nogle bud på kjoler til et småt budget til de næste par måneders mange fester og julefrokoster.
Og selvom jeg ellers aldrig før har lavet den slags collager, så tænkte jeg at det kunne være ret skægt for en gangs skyld. Ovenviste er kjoler jeg selv mægtig gerne ville danse julen ind i, især Lanvin <3 H&M’en med strutskørtet er jeg helt betaget af.
Den blomstrede Kate Moss x Topshop tunika, er egentlig en del af hjemme/nattøjs-linjen, men jeg har den selv i sidste års cremefarvede udgave og bruger den som kjole tilsat en statement halskæde, sorte tights og høje hæle, no problemo.
Gestuz-kjolen/tunikaen har det smukkeste print og selvom den ikke ligefrem er helt billig, synes jeg den er et fint køb, da den er lige så anvendelig om dagen med et par stramme sorte jeans under og tilmed nemt kan passe ind i sommergarderoben.
Lanvin <3 H&M kjolerne er også lidt pebrede (1299,- for den gule og 1799,- for strutskørtet) og er de eneste af de viste, der ikke kan købes endnu. Først d. 23. i denne måned lander de i udvalgte H&M-butikker og på webshoppen.
Hvor vild er den røde cut-out Topshop-kjole ikke lige? Den overvejer jeg alvorligt at købe og tage på med en kort jakke med røde perler jeg har og så ellers en kæmpe opsat knold, store øreringe og sorte pumps. Tror desværre ikke jeg skal til nok julefrokoster til at have behov for 9 forskellige kjoler…

Synes I øvrigt at det er noget så hyggeligt, når I kommer med forslag til indlæg. Noterer det altid ned og har en lille liste med jeres idéer. Langt de fleste af dem bliver realiseret på et eller andet tidspunkt, vil bare nødigt love noget, for vil heller ikke skuffe nogen hvis jeg nu ikke lige får det gjort. Men I er altså altid meget velkomne med jeres idéer <3

A reader asked me if I had some ideas for budget dresses to wear for the upcoming holiday-seasons many parties. I would love to jingle-swing in one of the above.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. hvor er det en fin FØRSTE collage du har fået lavet! :)jeg elsker din blog og synes simpelthen den er så hyggelig at læse med på, og vil også lige sige 'tillykke' med sammen-flytningen i forrige indlæg håber ikke du får fjernet alle dine girly sager :)mange hilsnerMymlerne

 2. Jeg er helt vild med den røde fra Topshop også!!! Ved du om den kommer i butikker og hvad den koster?? Nej, hvor er den smuk og flot!

 3. Jeg kommer til for få fine fester til at jeg kan forsvare at købe endnu en fin kjole. Men fed collage. Overvejer dog Kate Moss topshop-kjolen (den sorte) men synes bare Top Shops størrelser er svære at finde ud af, så ved ikke om jeg tør :SMen gad godt finde en kjole, der kunne gå både til hverdag og fest (julefrokoster). Så jeg må på jagt! :DTak for en dejlig blog og tillykke med flytningen. Jeg flyttede også for nylig sammen med min kæreste, og det er altså virkelig skønt :)

 4. Uh, er også ret vild med Lanvin-strutskørtet! Dog lige lidt for pebret for min pengepung, specielt når jeg må erkende slet ikke at kende designeren for andet end dette H&M-stunt. Men flot, dét er den! :-)

 5. Tak søde piger ;)Topshop kjolerne kan alle købes på Topshop.com, kan ikke lige huske priserne, men de kan nemt findes blandt hhv. party dresses og under Kate Moss for Topshop…Collagen er lavet i Photoshop :)

 6. Hej Emily. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg har svært ved at se alle billederne. Noget af det bliver bare helt gråt og så sker der ikke mere, selvom jeg opdaterer. Øv.Hilsen Louise

 7. Hov, det var da vist mit forslag. Hvor er det rart at du lytter til os!Og hvor er collagen fin, den giver virkelig god inspiration :)

 8. Hehe, alt for fine kjoler du har fundet frem!! :)Og elsker bare den måde du skriver på;) Der er sgi' noget hyggeligt ved den :)/Gunilla :)

 9. julie – awwww takker :), nu kan jeg jo ikke lade være…Louise Wulff – ih æv æv æv…kender det godt selv, havde i lang tid problemer med det med Charlotte D's blog. Men tror mest det har noget med ens egen opløsning og el. internethastighed at gøre. Synes det plejer at løse sig ved at man lukker browseren helt og prøver igen, istedet for at opdatere. Men æv hvor er det irriterende…Uploader billederne i den lavest mulige opløsning, netop for at de skal være nemme at indlæse, så jeg kan ikke gøre så meget mere. Håber virkelig at det løser sig!Julie – Det hedder ikke noget som sådan. Har ændret på farvetemperaturen og tilsat noise, grain og blur :)Charlotte – Det er det nemlig, glad for at du kan bruge den ;)Anonym – Tak. Kan ikke huske det præcis, men mener det var omrking 1600 kr. Den kan fås hos stylepaste.dkGunilla – Det er jeg glad for at høre ;)

 10. Tak for svar. Jeg håber, at det løser sig på en eller anden måde, så jeg kan se alle dine dejlige billeder. Og også lige et tak herfra for en rigtig god blog!

 11. Kelly – Me too :)Louise – ih ja det håber jeg altså! Oplever det selv af og til på min iPhone, både med min egen og med andres blogs, men der er det som regel fordi forbindelsen halter lidt…Og selv tak!! Det er jo en fornøjelse når man har så flinke og rare læsere :D