I lånte fjer 2


Endnu en dejlig sag jeg prøvede til pressedagene i forrige uge. Den er fra The Local Firm og så blød at man har lyst til at sove i den.

I dag har jeg brugt dagen på at slibe gulv og male det første gang. Nu må jeg hellere bruge resten af dagen på det der studie, inden jeg skal ud at spise hos min mormor i aften.

Glæder mig efterhånden ret meget til alting er tilbage på plads her i mit crib, måske allermest så jeg kan lave ordentlig mad igen OG dermed også diske op med nogle opskriftindlæg til jer.

Kommer nok lige til at passe med at når jeg selv er færdig med fysisk at flytte, så skal bloggen flytte. Har (heldigvis) nogen til at ordne alt det tekniske, så ved ikke præcis hvornår det bliver, men forhåbentlig i løbet af denne måned. Ih det bliver så spændende. Kan afsløre at der kommer endnu større billeder, et lidt mere enkelt design og at der forbliver lyserødt og courier (skrivemaskineskriften)-inficeret ;)

Tak til Kia for billeder!

Love this SS11 jacket from The Local Firm. The leather is unbelievably soft…

(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jaaa, den er så pæn og lækker. Tror dog ikke lige mit budget er til den, plejer jo at bruge pengene på nogle åndsvagt dyre sko i stedet ;)Mht. at bloggen flytter har jeg kun lige kort skrevet om det før, men tænkte at jeg hellere må nævne det et par gange, så det ikke kommer som et chok for nogen :)Men skal nok komme med en helt officiel udmelding og et indlæg kun om det, så no worries ;)

  2. Dear Emily, I just found your blog via twitter/ chictopia I believe. The photos of Paris you have are the most magical. I would have to take some time and go through your blog in more detail. :)Until then….Love from Toronto, Canada