Spring Please


Lidt billeder af mine favoritter (og noget jeg alvorligt påtænker at investere i til den tid) fra pressedagene i forrige uge. Glæder mig altså allerede lidt til foråret (men også til jul, sne og stearinlyshygge, selvfølgelig) især efter at have gramset på det kommende forårs gevandter. Og jeg er noget så begejstret over at se at farver som karrygul, bordeaux og støvet rosa går igen. Og mintgrøn var der også en del af, mmmmmm….

Some of my favorites from the SS11 showed at the press-days in Copenhagen a couple of weeks ago.

(Visited 154 times, 1 visits today)
Pizza

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Årh flotte ting, er især vild med de blå only shorts- nu glæder jeg mig også til foråret! Men stadig også meget til jul!! :D/Gunilla

  2. Du må da ikke få os til at længes efter forår! ;)selvom man nu godt kunne ønske lidt sol med alt det regnvejr!!Kom forbi min blog og vind den nye fall collection fra essie.Mariejoost.blogspot.com