Pizza


Jeg har spist en pizza eller to her i vores flytteperiode og der er godt nok langt mellem snapsene hvad angår rigtig gode italienske pizzaer. For det er dem jeg er en hund efter. Dem med en tynd, sprød bund og lækre råvarer på toppen i en afstemt mængde.
Den på billedet er fra Piccola Italia på Amagerbrogade og det er et rigtig godt og anbefalelsesværdigt sted. Altså, det er ikke helt som i Italien, men det er tæt nok på.
Forrige weekend var vi ude at spise på Tribeca NV, der ligger og gemmer sig i Nordvest og det var helt klart den lange cykeltur værd. Vildt hyggelig indretning og rigtig gode pizzaer på fuldkornsmel, de har også andre moderne italienske retter og en lækker tiramisu, som der dog dårligt var plads til ovenpå pizzafest.
Mit næste køkkenkøb skal så afgjort være en pizzabagesten, for uden at prale tror jeg godt jeg kan give langt de fleste københavnske pizzeriaer baghjul.

Kender du et godt pizzeria eller en italiensk restaurant, der laver pizzaer, der får dig til at sige ‘mama mia’? Så del det endelig i en kommentar ;)

We’ve had our share of take-out as we’re painting the kitchen floors and they have to dry for a little week. I really enjoy a true Italian pizza, but it’s so hard to find a good and authentic pizzeria in Copenhagen. Two very nice places though is Piccola Italia and Tribeca NV.

(Visited 874 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg bor lige ved siden af Tribeca NV, men jeg er ikke en særlig stor fan. Den bedste italienske fås pt. hos Mother i Kødbyen, synes jeg. Og ellers har jeg smagt den bedste-bedste i Calabrien, men det er vist længere end en cykeltur væk.

 2. kan ikke huske hvad stedet hedder, da jeg ikke selv er fra kbh, men det ligger på sønder boulevard… vist overfor dannebrosgade, eller deromkring på siden væk fra istedgade… noget indviklet forklaring men det er et godt sted.

 3. Il Gambero Rosso Amagerbrogade 166 – 168 København Ser virkelig et godt og autentisk italiensk spisested.. (jeg er ikke den store pizza fan, men min kærestes vurdering er dog at det er de bedste i kbh) deres andre retter er også rigtig rigtig gode, hvis du i længden skulle gå hen og blive træt af pizza :)

 4. Fontana di Trevi på Vesterbrogade (nummer 86, siger google.) Jeg boede lige i nærheden og savner den VIRKELIG herude i Holmbladsgadekvarteret hvor jeg bor nu, hvor pizzaerne er gode, men ikke specielt italienske. (Selvom det faktisk ER italienere, der ejer de to lokale…)

 5. Pasta House, Amagerbrogade 32:) Det er virkelig lækkert, men uden at være dyrt. Oven i hatten er der super hurtig og sød betjening!

 6. Min yndlingspizzaria ligger på Østerbrogade 130 og er italiensk. De laver super gode pizza´er! Lika

 7. pomodoro e mozzarella på amagerbrogade + den på englandsvej med det orange skilt (ikke euro-something) + massimos i krydset ved amagerbrogade/amagerboulevard + dele alpi i (næsten starten af amagerbrogade = synes der er ret mange gode italienske steder heromkring (af den ikke alt for dyre slags endda)

 8. Ej, hvor sjovt! Jeg er også helt forelsket i Tribeca i NV. Både pizzaerne og ikke mindst stemningen og den charmerende indretning er virkelig et besøg værd! Mmmm..:-)Anne

 9. Jeg er nødt til at sige Itzi Pitzi på Sønder Boulevard, lige ved Istedgade og Halmtorvet. Godt nok er de ikke så stærke, men de er virkeligt et besøg værd! Mmm.

 10. apropos pizza sten, så så jeg engang i rabatten vist at de prøvede at ligge en slags flise ind fra et byggemarked ind i stedet for – og en professionel pizzabager synes vist nok at flisen var lige så god. de plejer vist at have deres indslag liggende i klip inde på hjemmesiden!

 11. Jeg er helt vild med de hvide pizzaer fra Delle Alpi på Amagerbrogade 17 – ellers er Magstræde 16 også et besøg værd!