Vote for Nadia

pic: foodfanatic.dk

Nadia har en super sej madblog, som jeg desværre først lige har opdaget. Og så er hun med i en super sej irsk madkonkurrence og der klarer hun sig rigtig flot. Meeeen det kunne jo være rigtig sejt hvis det var en dansk madblogger der vandt, så ville lige opfordre jer til at hjælpe og stemme på Nadia her. Så kan hun nemlig få sin største drøm, om at komme på madlavningskursus på Ballymaloe Cookery School i Irland til en værdi af 90.000 kroner opfyldt. Det har jeg gjort ;) Det kræver kun et klik.

Danish food-blogger Nadia is tributing in an Irish food-contest. Vote for her with just one click here.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Kære EmilyJeg vil blot lige sige TUSIND tak for din støtte i denne irske konkurrence. Jeg kan allerede se, at stemmerne er begyndt at tikke hurtigere ind (og det er vist ikke på grund af Aftenshowet), så det er fantastisk. Det er virkelig opløftende at se den støtte, som det danske bloggermiljø har givet en af deres egne :) Igen tak. Jeg kan ikke sige det nok.De Bedste hilsnerNadia