Lunch of the day: Shrimp ‘open sandwich’Nu er mit (eller vores er det vel) køkken endelig ved at være gangbart igen. Og selvom jeg ikke har haft gang i de store gastronomiske armbevægelser, er det rart at kunne lave ordentlig mad igen.

Igår lavede jeg ovenviste krebsehalesalat, der er lige så let og sund, som den smager godt – og den smager rigtig godt.

Til 1 pers (2 skiver rugbrød):
90-100 g. krebsehaler eller rejer
4 spsk. yoghurt gerne græsk
1 stængel bladselleri skåret i tynde skiver
1/2 æble skåret i små tern
en masse dild hakket fint
2-3 tsk. karry
masser af friskkværnet sort peber
evt. lidt citronsaft

Bland det hele og server på groft rugbrød. Hvis man er så heldig at kunne tåle avocado, i modsætning til mig, ville det også gøre sig godt til, lagt i skiver under krebsehalesalaten.

In Denmark we eat a lot of ‘open sandwiches’ on rye-bread. A lot of the toppings consist of meat or fish and some veggies in a mayonnaise-sauce, often with more mayo than other stuff, so it can be quite a heavy experience. This one though is a healthy alternative as it is made from shrimps (a lot of them, 100 g. per person), yoghurt, celeriac, apple, lemon juice, curry and lots of dill and fresh ground black pepper.

(Visited 665 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer