Look of the day: Yellow dress


I aften skal jeg til fødselsdagsfest og ser sådan her ud. For en gangs skyld et dagens på dagen. Har sat stort hår, der blev meget fikst i den ene side og lidt mere rodet i den anden og sådan passer det sikkert egentlig meget godt til den det sidder på :)
I morgen står den på Louisiana hvor vi skal se Walton Ford, som jeg også havde glæden af i Berlin (og glæder mig til at se igen + vise kæresten) og endelig (!) Harry Potter i biffen om eftermiddagen med yndlings Harry Potter partner-in-crime Nina. Se det er altså en god weekend.

Outfit details: Dress and booties Topshop// jacket Nué Notes// purse vintage Chanel// frames Rayban

(Visited 219 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. wauw! super flot – og du worker bare den gule farve. noget som kun få kan (; og lækkert hår! hvordan har du fået det til at sidde sådan?

  2. Virkelig flot frisure!Hvis du får tid, må du gerne lave en guide evt. ligesom fletteguiden, jeg vil rigtig gerne lære det :)

  3. Oooh, jeg skulle OGSÅ til Walton Ford i dag, som jeg OGSÅ så i Berlin sidste år! Men min søster postponed det til næste uge…Gid vide om de har plakater, som de havde i Berlin, og hvor meget de koster?..Det bliver helt sikkert min julegave til migselv :-)

  4. Tak hvor er I bare søde! Skal nok overveje at lave en guide til håret, selvom det var mere held end forstand. Jeg har en valk af kunstigt hår indenunder og så har jeg trukket mit eget udover.Lulu – De har to forskellige plakater og mener de kostede lige under 150 kr. Rigtig god fornøjelse :)