Look of the day: Sunday at Louisiana
I går var jeg på Louisiana, primært for at se Walton Ford udstillingen. Jeg er ret betaget af den amerikanske kunstners bogstaveligt talt uhyrligt smukke billeder. Jeg stiftede bekendtskab med Ford tidligere på året på Hamburger Bahnhof i Berlin og der var heldigvis både gengangere fra den udstilling og en masse nyt på Louisiana. Der findes en helt fantastisk og tyyyyk (derfor magtede jeg ikke at slæbe den med hjem fra Berlin) bog med næsten alle Fords billeder at købe i forbindelse med udstillingen og den vil jeg vældig gerne have i julegave (hint hint Mutti og andre glade givere).

Outfit details: Jacket vintage// jeans Topshop// t-shirt H&M// cardigan Aubin & Wills// scarf ASOS// bag Mulberry// boots Acne


Sunday I went to see the Walton Ford exhibition at Louisiana Museum of Modern Art nearby Copenhagen. I’m absolutely amazed by Fords beautiful and macabre paintings of animals.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Ih, jeg bliver mere og mere varm på de Track dér – super fint outfit :)Hvad hedder dine Topshop-jeans i model – og er de højtaljede og true to size, synes du? Jeg er på evig jagt efter sorte jeans, og synes at de her ser helt rigtige ud :)

  2. Hva str er dine Acne Track og hva bruger du normalt? Altså har du købt en nummer mindre end du plejer at bruge… Har nemlig hørt de er store i str lige som pistols.

  3. De er 38 og jeg bruger normalt 38. Skal dog siges at de er smalle foran og at min fod er ret bred, så hvis man har en smallere fod, kan man nok gå en størrelse ned. Det gjorde min veninde i al tilfælde :)