Look of the day: Remote

Et dagens – fra i dag jow jow – i al huj og hast. Kom til at kigge tilbage og se at det var over en uge siden, der sidst havde været dagens, det er jo noget rod. Har vænnet mig så meget til at have fast fotograf, at jeg helt er holdt op med at overveje at tage billederne selv. Men det betyder så også, at der ikke kommer noget dagens, hvis vi ikke når ud at tage billeder i dagslys.
Kan dog godt se, at jeg skal støve mine remote- og stativ-skills lidt af igen, men dette kan vel gøre det til en start. Hvem ved, måske jeg også kan finde ud af at få benene med snart :)

Lige nu står den på eksamenslæsning, men senere skal jeg morsomme sager, såsom til julehygge hos A Question Of, på lidt julegaveindkøb og i aften har J (tror jeg begynder at kalde ham det af og til her, bliver lidt trivielt med ‘kæreste’ evig og altid) inviteret mig på date, hjemme hos os selv. Hvilket er fornuftigt, jeg havde tusind planer om biografer, udstillinger og resturanter, men trænger helt sikkert til en aften hjemme. Godt jeg har nogen til at fortælle mig det ;)

Outfit details: Cardigan Nué Notes// shirt vintage// skirt Sonia Rykiel x H&M


Finally sorted my remote out again. As from now on I’m not so dependent on having someone to take my picture. On the other hand I have to figure out how to get my legs in the pictures as well :)

(Visited 222 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Lækkert look! Og så misunder jeg din fjernbetjening til kameraet, jeg vil også ha' en til mit og må gøre alt for at overtale manden til at købe en til mig :D

  2. Hvor er du fin. Elsker blandingen af dit klassiske outfit og baggrunden som er en bogreol med moderne bøger som hypnotisøren, samt en kæmpe, gammel William Shakespeare. :)

  3. GUUUD! Kan lige Trækopfuglens krønike på din reol! Er selv ved at læse den og eeeeelsker måden han skriver på. …har bare lidt svært ved at forstå den, hvis man da kan det. Tror du at de forskellige karaktere er forskellige sider af samme person?Og hvad filan er det for noget med den der drømmeverden hvor han møder mss Kano? Hvad mener hun med at hun er tankernes prostitueret?hehe sorry, er bare dybt fascineret :D

  4. Mange tak skal I have og fedt at I ikke hader mine 'udvidet photobooth' billeer :)Guapizimo – ja, det er bare om at komme i gang. Den er slet ikke så dyr, 150 kostede min ;)Camilla – tusind tak ;) Stod lige midt i myldretiden i eftermiddags og var lidt modløs, da din kommentar tikkede ind på mailen. Og efter sådan en kan man jo ikke andet end blive i godt humør :DAnonym – Ih, det er desværre ikke min, men min kærestes. Har endnu ikke selv fået læst den, men er simpelthen blevet så nysgerrig af din kommentar at jeg vil gå i gang lige så snart jeg får juleferie ;)

  5. Jeg elsker dit look ! Bare jeg dog ejede hver og enkel del af dit klædeskab… iiih jeg ville være en lykkelig pige !!- Signe

  6. åhh emily!! Kunne ikke lige lade vær at kommentere.1. du SKIDE smuk :-)2. Din blog er sååååååå hyggelig, og så giver den mig min daglige jule-danske-hygge dosis som jeg mangler her i Australien3. Hvis jeg havde råd og måtte købe lige de sko jeg ville, ville jeg købe alle dine. de er LIGE efter mit hovede.. hihi, håber du får en dejlig dag og sikke en masse vrøvl jeg fik slunget ud der.. Kunne bare ikke lade vær :-)Love Cwww.golddustandbubbles.wordpress.com