Welcome

Hurra!! Så lykkedes det endelig og hvilken bedre måde at fejre det på end med lidt kage, blomster og pæne lyserøde ting? For min blog er stadig helt sin egen og lyserød. Skrifttypen er min elskede skrivemaskineskrift (‘din blog er et courrier-helvede’, som vores webdesigner sagde) og mit fokus er stadig lige så rodet som før :) Her kan du, akkurat som før, følge med i min stil, hvad jeg køber, læser eller bager, hvilken film jeg sidst har set, hvordan der ser ud i mit hjem eller hvordan jeg fikser mit hår. Nå ja, og forhåbentlig skal du og jeg, kære læser, da også på mange flere rejser sammen. Så alt er ved det gamle og så alligevel ikke. For her ser trods alt lidt anderledes ud og jeg er vild med det. Lidt enklere og nemmere at navigere rundt i og med endnu bedre plads til store flotte billeder!

Og selvom jeg stadig er helt min egen, og nu endda også med helt eget domæne, så er jeg heldigvis slet ikke alene om det her. Jeg er sammen med 8 helt fantastiske bloggerpiger om dette lille eventyr (I kan finde deres blogs oppe i den sorte topbar allerøverst), ellers havde det slet ikke kunnet lade sig gøre og vi har et ligeledes fantastisk team i ryggen, der har hjulpet os med vores designs og som kommer til at stå for en masse kedelige administrative ting, så vi bare kan gøre det vi gør bedst: at blogge :)

Nogle af de kedelige administrative ting er bl.a. at ordne ting omkring annoncer, for jo, her er annoncer. Og det er jeg rigtig glad for! Forhåbentlig er der ingen af jer, der er i tvivl om at jeg brænder for at blogge. Faktisk brænder jeg så meget for det, at jeg sammenlagt bruger flere timer på det om dagen. Så jeg synes det er helt vildt dejligt, hvis jeg nu også kommer til at tjene lidt penge på min passion + kan have nogen til at tage sig af alt det kedelige.

Jeg håber I kan lide det her? I må rigtig gerne melde tilbage med fejl, mangler og konstruktiv kritik. Alt er stadig i indkøringsfasen, så det er ikke sikkert det kører helt perfekt og det kan være der er en fejl vi har overset.

Alle fanerne med opskrifter, guides, blogroll m.m. skal jeg nok prøve at få styr på hurtigst muligt.
Bloglovin og feeds bliver forhåbentlig også opdateret ganske snart. Husk at I ikke behøver lede efter den nye blog på eks. Bloglovin, den skifter automatisk.

I må til gengæld meget gerne ændre mit link hvis I har det på jeres blogroll og/eller i jeres browser, da jeg kun kommer til at blogge her fremover.

Endnu engang hjerteligt velkommen til :)

Finally it happened :) The blog has moved and I’m very happy and proud to welcome you here on emilysalomon.dk

(Visited 223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare godt ud!!! :D
  Men skal siden bag teksten være hvid? det var så hyggeligt før :)

  1. Mange mange tak, hmm…. ja det var der også meget diskussion mig og webdesigner imellem om. Jeg endte dog med at blive ret glad for det hvide, men måske den skal være helt lyserød igen?? Den slags kan man jo sagtens ændre på hen ad vejen, så hvis I er mange der savner at al baggrunden er lyserød, så måske… Men som sagt skulle jeg også lige selv vænne mig til den og det hvide er smart mht. collager m.m., så måske det bare bliver den ;)

  1. Tusind tak ;) Og det tror jeg virkelig også er det næsten allerede, på trods af begyndervanskeligheder… Men det virker skisme lidt mere tjekket og fikst! Klems

  1. Mange tak og ja, jeg er efterhånden også ret lun på den. Der er jo stadig også masser af lyserødt udenom, så jeg ikke får abstinenser ;)

 2. Synes det er blevet super fint, Emily :) Jeg synes den hvide baggrund er helt super – kan godt se det smarte i det med collagerne.

  1. Ja ikke? Det ved du jo sikkert selv, der også har en farvet baggrund. Er lidt nemmere at collager bare flyder i et… Og der er jo stadig masser af lyserødt rundt omkring, så synes ikke jeg har mistet min ‘signaturfarve’, men tusind tak for feedback! Klem

 3. Tillykke med den nye side! Den er super flot og passer godt til det gode indhold du plejer at producere. Og mht. annoncerne, så tror jeg vi er mange, der har det sådan, at vi under dig at tjene nogle penge på din blog. Alt andet ville da være småligt. Endnu engang tillykke og pøj, pøj fremover.

  1. Tusind tak for den kommentar, det betyder rigtig meget for mig! Havde nok lidt frygtet at mange ville være lidt bitre omkring det, men hey hvordan kunne jeg tro det? I beviser jo gang på gang at være de sødeste og rareste mennesker og bidrager til at her altid er en rigtig god stemning. Mange mange tak for det! :)

 4. Tillykke Emily! Det ser virkelig godt ud.
  Hvilket foto program bruger du? … Og hvis du bruger Photoshop, hvilket filter/el. funktion brugerer du så dine billeder får den der fine lyserøde/gammeldags farve?

  Simone

  1. Mange tak :) Til vintage-effekten bruger jeg et program der hedder Toycamera Analogcolor og ellers piller jeg af og til lidt i Photoshop (grain, blur og noise er de filtre jeg bruger + ændrer lidt på eksponering og temperatur).

  1. Hej Finona, tror i øvrigt jeg så dig i går til Weekday? Vi må lige sige hej næste gang :)
   Og mange tak, jeg fotograferer med et Nikon D90.

 5. Hej Emily, jeg vil selvfølgelig også ønske dig tillykke med dit nye bloghjem og samarbejdet med de andre piger. Jeg er helt enig i, at I da skal have lov til at udlicitere noget af det sure arbejde – det er jo dine blogindlæg, fine billeder og mange hårguides vi som læsere vil have. Det tager lang tid at blogge – meget længere tid end man kan forestille sig, før man selv har siddet og fiflet med htmlkoder, billedbehandlingsprogrammer og sjove og nye settings til dagens outfit. Men tak for en altid fantastisk blog, som jeg læser dagligt – og fortsat vil gøre.

  /Nana

 6. Hvor fedt at du har fået din egen base :) Jeg har også courier-helvede på min blog, det er så hyggeligt ;) Det bliver skønt med alt pladsen til din smukke billeder :)

  Vh. June

 7. Tillykke med alt det nye til her alle sammen. Det er da super sejt :)
  Er ret ny læser af din blog, men må sige den et rykket ret højt op på min liste :)

  Eneste minus ved jeres design og bredden er at det er ret bøvlet og tjekke blogs fra iPhone, hvilket jeg gør meget :( men det går nok og det er en pris man godt kan betale for store, lækre billeder hvis du spørger mig :)

  Hav en dejlig weekend :)

  1. Mange tak :) Er helt enig mht iPhone, måske jeg på sigt kan få en app (pretty please Apple?), men rigtig dejligt at du også kan se fordelene, sejt!
   Og tak og i lige måde ;)

 8. Hej Emily.

  Tillykke med dit eget domæne!! Det ser super flot ud :) Jeg har dog en enkelt ting, som jeg vil nævne, og det er overskrifterne. Af en eller anden grund, så skurer de lidt i mine øjne – de minder mig om tidlige computerspil eller om at prøve at skrive i paint, hvor man laver prik efter prik. Det kan godt være at det bare er mig, eller det er måske meningen :)? Jeg håber ikke det bliver taget ilde op, for din blog er min yndlingsblog ude i det ganske land, og jeg elsker at læse med!
  Endnu en gang tillykke, glæder mig til at nyde din blog i fremtiden.

  1. Hej Mia,
   Jeg er faktisk meget tilbøjelig til at give dig ret. Det er courier blæst op i en stor størrelse og jeg kan sagtens se hvad du mener. Tænker lige lidt over det, men vil afgjort overveje at ændre det, når vi skal gennemgå fejl og mangler med vores webdesigner i næste uge. Tak for god og konstruktiv kritik!