Look of the day: Winter Wonderland

Jeg læser og skriver og drømmer om juleferie, men der bliver også plads til lidt fornøjeligheder (ikke at eksamenslæsning ikke er fornøjeligt… ahem…). I går var jeg ude at spise med de rare bloggerpiger fra topbaren. Vi var på Madklubben at spise lækker mad og skåle i boblevand på vores nye samarbejde. Har et lille indlæg om den lækre mad i morgen.

I aften er jeg inviteret i teatret med en ledsager af Nørrebro Teater. Min søde mor skal med og vi skal se Mænd der hader kvinder og inden da skal vi spise på Kates Joint. Glæder mig :)

Outfit details: Dress Sonya Madden (f/w 2007)// jacket second hand (bought in second hand shop KBH. K)// booties Burberry Prorsum// bag Balenciaga

(Visited 243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Er også interesseret i at høre hvordan i alverden du kunne balancere i de fantastiske sko (som jeg hver dag ønsker jeg selv havde selvom jeg ved jeg ikke ville kunne gå i dem!)…synes det var svært nok i mine 8 cm wedges!!! ;)

 2. Et det til ære for fotografen med støvlerne? Eller kan du virkelig nænne at tage dem ud i det vejr? Jeg er ritig pylret med at bruge mine pæne støvler (ja ja – lyder som min mor nu) i dårligt vejr…. men de bør jo bruges…

  Lækre billeder!

 3. Hello god looking girl.
  Dejligt at se Lenes billede omkring konfirmationen. Hun kan nok ikke lide det selv. Skidt med det!
  I er så flotte begge 2.
  Go weekend.

 4. Hej Emily
  Ville bare lige spørge hvor det er den der KBH K ligger fordi min veninde og jeg har kigget efter den overalt i lang tid i forbindelse med billige kostumer til en musical, vi har været inde i andre genbrugsbutikker men har hørt at KBH K skulle være rigtig god, så da jeg så du havde en jakke derfra ville jeg bare lige spørge om KBH K destination :D

 5. Pia – Ih, så hyggeligt du følger med her!! Mutti tog det pænt med billedet (og er vist faktisk lidt glad for at jeg har det stående/hængende) :) Men ja, det er en flot slut-tresser frisure, hehe…. Og tak.
  Håber du får en rigtig dejlig jul med masser af lussebullar. Klem og knus

  STØVLER: Hehehe… hej bekymrede mormødre ;)
  Jo havde skam de hæle på den eftermiddag og selvom de er tårnhøje, er de også langt mere terrængående end almindelige stiletter. Under forfoden er der en sål med meget kraftigt og ‘dybt’ mønster og selve hælen er jo nærmest en issyl der borer sig ned i sneen, så man kan stå fast, hehe. Well, det er selvfølgelig ikke ligefrem et par snesko, men det kan lade sig gøre :)
  Mht. at I er bekymrede for deres ve og vel i sjap og sne, så er de jo gummiforstærkede hele vejen rundt og et godt stykke op over snuden etc + på hele stillethælen, så no worries. Tro mig, ville ikke tage mine babies ud hvis de led overlast :)
  se evt mere til detaljerne her: http://www.emilysalomon.dk/?p=1458

  KBH K OG PARKA: Der ligger faktisk to ‘København K’ lige ved hinanden – den ene på Studiestræde og den anden på Teglgårdsstræde. Studiestræde 32 b, Teglgårdsstræde 6, 1455 København K.
  Min jakke er købt i den i Teglgårdsstræde sidste vinter. De får dem fra et tysk overskudslager og har som regel en del. Det svære er at finde en lille/damestørrelse ;)