Look of the day: Sans stress

Synes godt nok, det er en kende presset med 3 eksamener og en omgang blog-flytning lige oveni hinanden. For slet ikke at tale om jul. Forstå mig ret, jeg holder virkelig meget af jul og har tidligere været så stor juleentusiast, at det nærmede sig julehysteri. Men efter 4 år med ‘eksamens-jul’, så er det ligesom bare ikke helt så morsomt længere. Forhåbentlig kommer det igen næste år, hvor jeg er en lykkens pamfilius, der er færdig med at læse.

Noget jeg til gengæld har lært af de 4 forgående år, er at det hele nok skal gå på den ene eller den anden måde og at der ikke er nogen grund til, at hyle sig selv helt ud af den. Så i år prøver jeg at huske at spise og sove ordentligt og som minimum at komme ud at løbe hver anden dag. Hvilket jeg bl.a. var i dag, med snekæder under løbeskoene og det hele. Det holder mig sund og frisk og er egentlig meget mere det jeg har brug for i en presset periode, end litervis af kaffe og at sidde oppe hele natten…

I går havde jeg ovenviste på, og endnu engang må i tage til takke med indendørs billeder… Synes det er svært at nå at fotografere ude mens der er dagslys, men skal bestræbe mig på det snart :) Og indtil da, no stress…

Outfit details: Cardigan ASOS// tee Samsøe Samsøe// jeans Topshop// necklace Just Female (gifted)// boots Acne//

Doing a blog-move and 3 exams on your master  at the same time isn’t quite tranquille, but I’m trying to be as zen about it as possible, remembering to enjoy all of the Christmas festivities.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Orh, det var lige det jeg havde brug for at høre!! Har netop selv trukket eksamen (og det som jeg så absolut ikke ville op i!!!!) og er allerede gået i panik – det er vel også meget passende, her 30 min efter. Hvorfor starte med en positiv indstilling?

  Men så læser jeg din blog. Og som altid redder du min dag!!! Nu vil jeg bage mig noget lækkert brød, så jeg har noget godt til læsepauserne. Og så er der vel ikke andet at gøre, end at tage det med ro – det går jo nok. Og det bliver jo jul alligevel :)

 2. Elsker din blog, og læser den hver dag :-) Og super flot cardigan iøvrigt.
  Og så ville jeg lige høre, hvad læser du til? :-)

  Silje / siljevikestads.blogspot.com

 3. Hey Emily!

  Som jeg har forstået det, har du læst Litteraturvidenskab? Jeg tænkte på, om du ikke vil fortælle lidt om studiet? Jeg overvejer nemlig selv at læse det :)

  KH Karoline

 4. Åh, hvor er det rart at vide, at man ikke er alene. Kan dog afsløre, at tingene ikke bliver mindre stressede af, at man ikke får sin opgave udleveret den rigtige dag (og hverken kan få fat på underviser eller studievejledning) og nu ikke bare har 3 eksamener, men 3 eksamener der ligger samtidigt. Glæder mig i dén grad også til at slippe for eksamensjul!

  I øvrigt, en af mine kusiner sagde som lille altid “lykkens pamjulefis” – det passer egentlig meget godt i denne kontekst ;-)

 5. Fedt at du løber her om vinteren! Gid jeg var sej nok til det, jeg holder kun til ud på efteråret;)
  Og rigtig fed cardigan;)
  /Gunilla

 6. Den er så fed den cardigan! Og jeg synes det er helt i orden du ikke tager udendørs billeder, det er jo iskoldt! Skulle jeg lave dagens udenfor, ville det være den samme afbildning af en michelin-dame hver gang :)

 7. Hej piger,
  Er først og fremmest glad for at I kunne bruge en eksamens-peptalk :)

  Her er link til cardigan, ved ikke hvorfor der ikke er billeder af den i camel (som min er), men det er nu den: http://www.asos.com//Asos/Asos-Square-Pattern-Blanket-Wrap/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1189377

  Snekæder til løb fungerer rigtig fint, men de er fedest sålænge man løber på sne. Ikke asfalt :( Havde dem på, på en løbetur på stranden i morges og der var de perfekte ;)

  Mht. studie så er det helt korrekt at jeg er bachelor i litteraturvidenskab. Nu er jeg i gang med min kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling og regner med at aflevere speciale næste efterår.
  Hvis I vil vide mere om studie og den slags så kig evt forbi min Formspring, der har jeg svaret på studiespørgsmål et par gange :) Hvis I ikke finder svar dér er I selvfølgelig meget velkomne til at stille et nyt spørgsmål :)
  http://www.formspring.me/emilysalomon

  Nu vil jeg smutte på arbejde.
  Håber I får en dejlig aften!

 8. Er fuldkommen forelsket i alt dit tøj :) Har længe fulgt mange andre blogs, men jeg må tilstå at der er ingen der måler sig med din :)

 9. Emily din bandit, din halskæde er fra Just Female og ikke Second Female (selvom det var i Second Female arrangementet blev holdt), og udover det ville jeg bare sige, at du ser dejlig ud på billederne ;)

 10. Hvor ser du fin ud! Og god ide med ikke at stresse, tingene sker alligevel – om man vil det eller ej. Men du har helt ret… det er vigtigt at passe på sig selv og gøre som man plejer.

  Er det Yaktrax du har prøvet? Har hørt lidt blandet om dem, men du synes de fungerer?

  1. Tak :) Nope ikke Yaktrax, de ser ellers gode ud. De er slet ikke så avancerede, bare nogle tynde kæder til at spænde på. Købte dem på apoteket. De er helt ok, men det er lidt mærkeligt. Ligesom Yaktrax er de bedst til pakket sne/is og det fungerer ikke på asfalt synes jeg. Men til løb på strand/ i skov eller lign er de perfekte i det her vejr :)

 11. Hej Emily. Fint outfit :)
  Hvad betyder det at din halskæde er “gifted” ?
  På forhånd tak for svaret :)

  1. Det betyder at det er en jeg har fået i gave :)
   Altså ikke sådan fødselsdagsgave/julegave af nogen jeg kender, men eksempelvis af et pr-firma, til et eller andet pressearrangement eller lignende.
   Kan godt lide at der er en gennemsigtighed og at I ved hvilke ting jeg selv har købt og hvad jeg har fået foræret ;)

 12. Hvilken størrelse er din cardigan i og hvordan er den i størrelsen?
  Har forelsket mig i cardiganen og nu er der jo 20% på asos, så tænker, at det er om at slå til! :D