Track


Normalt er det nogle andre ting jeg får spørgsmål omkring, men i den seneste tid har det været et spørgsmål, der har prydet kommentarfelterne og er tikket dagligt ind på mailen: Hvordan er Acne Track i størrelsen?

Tænkte at jeg lige så godt kunne bruge et lille indlæg på det, da mange tilsyneladende er i tvivl. Og med rette. For Track er ligesom lillesøster Pistol stor i størrelsen. Den veninde jeg købte dem sammen med (vi har også ens jakker, ringe, sko m.m. evil twins…), gik ganske rigtigt en størrelse ned. Jeg er dog en ren 38 og endte også med et par 38. Sagen er den, at jeg har relativt brede fusser (Emily andefod, bliver jeg kaldt ude i byen) og Track er temmelig smal i snuden og så ville jeg også gerne kunne have en tyk sok i.
Det er nok den bedste size-guide jeg kan give…

I’ve got many questions on the sizes of the Acne Track boot. The size runs a little big. Most people will need to go down a size, unless you have duck-feet like me. I stayed in a 38 ;)

(Visited 849 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily :-)Har fulgt din blog i lidt over 2måneder nu… Og jeg må sige du har overrasket mig, din blog er slet ikke som andres, nej din er mere normal… Selvfølgelig handler det også om mode, kultur og de andre ting du skriver, men du gør det på din måde og det er bare super fedt! Jeg glæder mig til at følge med meget mere….Har lige et spørgsmål: Jeg bor ikke i København, og du har formeneligt købt garnet til dine tørkløder der? ved du om det kan fås andre steder? For elsker bare ´det røde tørklæde!!!!Maria :-)

  2. Hej E! Kunne du være interesseret i at sælge dine Track? Hvis du da stadig har dem, hehhe:-)

    Kh P