Shoe Storage

Det er jo ikke rigtig nogen hemmelighed, at sko er mit allersvageste punkt. Ej heller at jeg har (lidt for) mange, ahem… Når vi nu pludselig er to på 45 kvadratmeter, har jeg måttet rydde meget ud/op/i kælderen, men skoene har fået lov at blive. Fordi de ikke tager nogen særlig plads OG ser ganske dekorative ud.

For et par år siden røg skoene ud af skabet og op ovenpå i deres kasser. Det så bare ikke særligt pænt ud. Kort tid efter så jeg et billede af en engelsk stylists hjem i britisk Vogue. Hun havde også sine sko stående fremme i kasserne, men med et polaroid-foto på. Pænt og praktisk! Det resulterede i at jeg investerede i et Polaroid kamera (de er ikke specielt dyre, men filmene er lidt pebrede), som jeg faktisk har været rigtig glad for i andre sammenhænge også. Dengang var det svært at opstøve instant film, da Polaroid selv var stoppet med at producere. Derfor måtte jeg købe for gamle film på bl.a. eBay og kvaliteten på nogle af billederne er også derefter. Men nu er der jo sket det fantastiske, at de fabelagtige entusiaster bag Impossible Project er begyndt at producere instant film, så nu er det muligt at købe ‘friske’ film igen.
Det er sådan en overskuelige måde at opbevare sko på og jeg er mere bevidst om hvad jeg har og får derfor brugt dem alle mere.
Hvis du vil se mere til hvad der er i kasserne, så kig med i indlægget My favorite heels.
I keep my shoes in their boxes with a polaroid on the front. It saves space and it’s so easy to see what you actually have. That way I have a great overlook and tend to wear them all. If you’d like to look more closely on what’s in the boxes have a look at the post ‘My favorite heels’.

(Visited 877 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Æj, hvor er du altså ond Emily.. Jeg har en deal med mig selv om ikke at måtte købe sko i laaaaaang tid frem nu, fordi jeg simpelthen har brugt for mange penge på det. Og så vælger du at poste sådan et indlæg, som simpelthen gjorde mig forelsket i hele din samling, altså… :)

 2. Er virkelig vilde med dine Stella McCartney kirsebær sko – er de stadig til at købe (hvornår er de fra)? Eller er det noget med at holde udkig på e-bay?

 3. En anden god idé er de gennemsigtige skokasser man kan købe på Ebay – dem har jeg :-)Men tak for tippet med filmene – her i Aalborg koster en film pakke mig 300,- så det er skønt – tak tak ! Nu skal kameraet støves af ! :-D/Linda

 4. WOW! flot samling.Nu kommer jeg med endnu et spørgsmål.Sådan noget tekst som du har oppe dit "Logo" hvad for et program er det fra og hvad hedder skrifttypen?Du har den fedeste blog!!//walkthisway.blogspot.com

 5. Kære EmilyEt lille tip…i fotohandleren ved Trianglen sælger de polaroidfotos. Ganske nye og ganske gode – men som du selv nævner er de ret pebrede. Jeg mener at de koster 100 kr pakken, men sommetider giver den rare mand rabat ved storkøb.Så ved du det :)/Louise

 6. Misundelse er en grim ting……… Øv. Elsker sko og at kigge på sko, hader at bruge penge på dem. Har 4 par sko i alt, men over 100 trøjer. Hvorfor er jeg ikke god til at prioritere mine køb? Så jeg får lidt af hvert. FML. Jeg er misundelig på dine sko, og din villighed til at købe dem. Du er en heldig tøs!//A

 7. Som sædvanligt er I for seje!! Tak for andre gode idéer til skoopbevaring + polaroidfilm.Og tak fordi I ikke skriver 'kone du er sindsyg at have så mange sko' ;) Fedt at I er tolerante og forstående, hehe. Og ja, det er kæresten heldigvis også :DAng. Polaroid har jeg et Polaroid 1200i kamera og jeg køber film hos Photografica i Skindergade og hos Impossible project på nettet.Kameraet købte jeg i en fotohandler på Nørrebrogade (lige ved Stefansgade) for tre år siden, da Polaroid var ved at uddø, så fik det for 200 kr.En pakke film koster mellem 100 og flere hundrede kroner og der er som regel 10 billeder i en film.Scarlett – de er fra sidste år, jeg købte mine på yoox.com sæsonen efter til en god pris. Måske de stadig har dem der og ellers er det eBay, som du selv skriver :) God jagt!!Sofie – min header er lavet i Photoshop og skrifttypen hedder 'Mom's typewriter' ;)Louise – mange tak for tippet, det lyder jo dejligt 'billigt' (i den sammenhæng), så det vil jeg se nærmere på ;)Malsen – Ja PRÆCIS!!

 8. WOW hvor er det bare en genial ide med sådan nogle billeder, har selv mine sko i kasser på en hylde, men synes ikke at det ser særlig festligt ud :-)er kasserne de originale skokasser eller nogen du har købt et hvis sted, evt hvor? :)

 9. GUUD hvor fedt!! Må indrømme, at jeg ikke havde lagt mærke til, at det lige var polaroid fotos, men ligesom dig elsker jeg faktisk også den slags fotos;)Men forstår ikke rigtig- kan man stadig købe selve kameraene, og ved du evt. hvor?/Gunilla

 10. Linda – SUPER!Camilla – De fleste er 38 – Måske nogle af dem føler sig overset og kunne tænke sig at komme i kærlig pleje, hehe…. Du siger bare til :)

 11. Det er super smart fundet på! Men hold op et arbejde med at få pakket, klippet og klistret! Det ser godt ud.- Petrahttp://petratrier.blogspot.com/

 12. Mine – Kasserne er de originale, nogle få af dem har jeg bare fået i skoforretninger, der havde tilovers.Emilie – holder også meget af dem ;)Petra – Det var skam ikke så slemt. Har bare taget et polaroid-foto og klistret det på skoæsken skoene kom i med dobbeltklæbende tape :)

 13. Hej,
  Jeg er super vild med din blog, den er rigtig fin :) jeg er også hel vild med dine billeder med polaroid kamera billeder på dine sko æsker og ville høre om jeg måtte låne dine billeder til min egen blog? jeg skal selvfølgelig nok henvise til din blog med et link. Jeg synes simpelthen bare de er så nice! Kys, kys Pernille.

 14. Hej Emily
  Tak for en dejlig blog!
  Ved du tilfældigvis hvordan Zaras sko er i størrelsen?
  Mvh Sofie