christmas decorating

Jeg har ikke rigtig haft tid til at julepynte endnu, men har bikset en meget interimistisk adventskrans sammen, hængt sidste års krans på døren og dekoreret hvad der dekoreres kunne med hjerter med engle og fjer. Og ja, det er noget ret piget julepynt og kæresten er skam også gået kontra med gode gammeldags hæklede nisser, der svinger sig i lamperne og en nissemand, der ligner MC Hammer til forveksling (i hans moves, ikke hudfarven desværre)…

Some of my (admitted very girly) Christmas decorations…

(Visited 234 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Jeg er ik meget for julepynt, men det ser rigtig fint ud det du har lavet! :) Hvor er dine ugler bare søde, hvor har du dem fra? Min søster er helt vild med ugler :)

 2. haha ja glæderne ved at dele hjem med en mand er mange ;-) Har selv lige støvet min mands grimme troldefigurer af lt imens jeg prøver at fokusere på mine egne smukke englefihurer ;-)

 3. Summerbird chokoladekalenderen er et STORT hit herhjemme. Perfekte kærestefornøjelse :)

  Jeg holder mine juledekorationer til stadsegrønt og spiselige godter.. Men jojo, vores gevir er blevet pyntet med træsko og julehjerter ;)

 4. Tillykke med den nye blog – det er blevet så fint og vellykket :)
  Jeg har bare en lille ‘brokke’-ting… Under kategorier, er indlæggene opdelt så man er nødt til at klikke ind på hver enkelt indlæg for at se det. Det kan jeg godt forudse, at jeg fx ikke får gjort – det er lidt for besværligt i forhold til bare at scrolle derned ad og se indlæggene på den måde – hvilket jo er lidt ærgerligt.

  Ellers tusind tak for en fantastisk blog :)

  Marie

  1. Mange tak ;)
   Kunne ikke være mere enig mht. de ‘lister’ der kommer frem når man vælger kategori eller måned (og salgsbloggen). Og det er på min ønskeseddel over ting der skal ændres hurtigst muligt hos vores web-mand!
   Men super med feedback og jo flere af jer det også generer desto bedre, så har jeg noget at argumentere med ;)

   1. Hehe, ja… Det er jo bare rigtig ærgerligt når man har lyst til at indulge i bare en kategori (der er visse blogs – blonde salad og Atlantis home – der har deres indlæg på den måde.. og jeg må med skamme sige, at dem besøger jeg slet ikke længere fordi jeg ikke orker alle de klik haha)… Men brug endelig min kommentar som argument hehe :)

    1. Promise!! Og har det helt på samme måde! Style Scrapbook har også lige gjort det og det har netop også gjort at jeg ikke gider læse hendes blog længere… :(

 5. Åha jeg synes bare, alt sådan noget ser så hyggeligt ud, og man får sådan lyst til at julehygge, men SRP går i gang i morgen og hænger som én stor, sort sky over december måned. Hvordan formår du at studere og være ambitiøs men samtidig… tja, undgå at blive stresset og miste overskuddet og det gode humør? Af gymnasieelever er det nok også typisk piger at være perfektionistiske og sætte (alt for) høje krav, men nu har den opgave simpelthen optaget al min tid siden slutningen af september og gjort mig enormt stresset, hvilket jo især er en skam, fordi den egentlig er enormt spændende… Nu ved jeg godt, det er et lidt uhåndgribeligt afsender-modtager-forhold, der er i den virtuelle verden, men du formår alligevel at inspirere mig mest af alle bloggere, fordi du virker utrolig jordnær, oprigtig, klog, sød, fjollet og ligetil. Dig vil jeg være, når jeg bliver stor;-) Lyder det fra en 18-årig 3.g’er;-)

  1. Hej Sophie,
   Nu kan man jo (heldigvis) ikke skrive SRP 16 timer om dagen, så mon ikke du kan afsætte en time eller to i løbet af de næste par uger, til lidt julehygge? Det synes jeg i al tilfælde du skal gøre :) Det er ofte i pauserne, at man får de rigtig gode idéer og det hele falder på plads!
   Og jeg kender rigtig godt det med at være en perfektionistisk pige :) Det bliver heldigvis bedre med alderen og jeg slapper lidt mere af nu og hviler bedre i mig selv + jeg ved nu at verden ikke falder sammen hvis jeg får en dårlig karakter.
   Synes i øvrigt det er super sejt, at du er ambitiøs og gør noget ud af din uddannelse!! Hvis du har beskæftiget dig med opgaven siden september, er jeg sikker på at det nok skal gå flot og som du selv skriver er det jo også ret spændende at skrive den.
   Så nyd at kunne fordybe dig i et emne du finder interessant i 2 uger og fokuser på det :) Læg evt et skema for hvornår du skal arbejde på opgaven (eks. 9-16 hver dag, fri søndag + evt. lørdag), så du også får noget fritid. Ellers ender man nemt med lidt at være i gang hele tiden og så alligevel ikke.
   Selvfølgelig bliver jeg også stresset og frustreret af og til, men ser som regel positivt på tingene og tænker at det nok skal gå – det gør det jo altid på den ene eller anden måde ;)

   Mange tak for de pæne ord om min blog, er helt utrolig glad – og lidt benovet over – for at jeg kan inspirere :)

   Held og lykke med din opgave!
   Klem
   Emily

 6. Jeg er ret vild med dit julepynt. Jeg har også droppet rødt for pink – måske lidt “too much” og “too girly” men også meget flottere! :)