decor details

De øverste fem billeder er fra stue/soveværelse, mens de nederste er fra køkken-alrum.

Vi er langt fra færdige med at indrette os, men jeg ville alligevel lige vise lidt detaljer fra hvordan her ser ud nu. Well, set gennem mine øjne selvfølgelig, har undladt at fotografere alle de stygge drengeting, men bare rolig de er der og det hele er ikke pussenussede pige-stillebener, selvom jeg må indrømme, at jeg nok fylder mest. De grønne plysstole og det gamle B&O fjernsyn er noget kæresten har haft med, til min store begejstring… Det lille mintgrønne bord med alle magasinerne er her kun på lånt tid. Byttede mine mintgrønne borde (spisebordet var også minty) mod at få et strejf af mint i den hvide maling vi brugte til gulvene :) Vi har stadig ikke fået hængt billeder op og mangler også et spisebord, men resten begynder at hænge sammen. Vores bøger er for alvor flyttet sammen i en stor reol, der fylder en hel endevæg. Det er faktisk den del af det hele vi er gladest for. En hel væg dækket med bøger. Og som er umulig at fotografere, fordi jeg ikke kan komme langt nok væk til at få det hele med. Ønsker mig nu vidvinkel-optik til kameraet i julegave, bare så jeg kan fotografere reolen…

BLOGLOVIN virker nu (endelig!), hurra!!

Some decor details from my home. I’ve recently moved in with my bf and everything is not quite in order yet but it’s coming together nice and slowly :)

(Visited 374 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud! Jeg kan godt li’ det med at “bytte” et mint-grønt bord mod lidt mint i vægmalingen…
  Er selv lige flyttet sammen med min kæreste, og vi har to små hemse, så vi har fået en hver. Så kan han have alle sine tegneserier der, og nogle mærkelige billeder, jeg ikke er så vild med… Og jeg har fået min egen hems til sy-ting, pige-blade, tøj und so weiter…

 2. Nej hvor har i indrettet jer fint. Selvom du ikke har nået at hænge billeder op endnu, syntes jeg faktisk også der er noget charmerende, ved at de bare står der sammen i en bunke.

 3. Ej hvor er der bare fiint hjemme hos dig ;) God inspiration!
  Opdagede godt bloglovin’s virken- kom ind på siden (den rigtige) via bloglovin nemlig;)
  /Gunilla

 4. Der er SÅ mange fine og hyggelige detaljer! Jeg synes (selvfølgelig) kaninpuden er rigtig sød, er det ikke sådan en broderet en? Min farmor broderede, så sådan noget har en særlig betydning for mig :)

 5. jeg elsker stilen på jeres hjem.. også det hjem du havde alene før.. det er.. ja, som jeg vil have det engang.. tak for inspirationen :) er i sær vild med det nederste billede af billederne :)

 6. smukt Emily! Jeg er vild med din æstetiske sans både i hjemmet og i dine fotografier…ønsker mig et hjem som dit! ;-)

 7. Hej Emily.
  Hvor har du det fantastiske smykkeskrin fra som står i vindueskarmen? Altså det der er lavet af, hvad jeg ville gætte på er, spejle.

  BTW. nyder jeg at læse din blog, og kigge på de fine billeder.

 8. Smykkeskrinet er fra Zara Home. Købt på nettet sammen med Kia fra Fierce og Fattig + Charlotte D for at spare den grumme porto de har ;)

  Opvaskestativet er et jeg har ‘arvet’ fra mine forældres sommerhus efter de fik opvaskemaskine og et de har haft så længe jeg kan huske, så ved desværre ikke hvor det er fra :(
  Men ville kigge hos Skjalm P eller Notre Dame :)

  DVD-hylderne er fra Bolia. Dengang jeg købte dem kunne man få mange forskellige farver, men mener kun de har hvid, sort og metal nu. Men måske de laver de farvede efter forespørgsel…

  Mine modebøger er købt mange forskellige steder og over tid. Nogle er gaver. Et par er købt på udenlandske museer i forbindelse med (mode) udstillinger. Men amazon.co.uk er altid et godt og billigt sted for den slags.

  Guapizimo – Det er den nemlig og det er min mormor, der har broderet den :)

  Ane – Ja, ikke :) Det er min mors studenterbillede ;)

  Ohhhappy – ih det lyder også fint :)

 9. Nej, hvor er jeg bare vild med jeres indretning! Der ser så hyggeligt og fint ud, med en masse personlige detaljer :-)

  1. Det er fra Ikea :) Men det er over 5 år gammelt, så tror ikke det er et de har længere…

 10. Hvor er der dog hyggeligt!
  – Jeg elsker, at uret på 6. billede står på 12:12.
  Dejlig blog du har. Du er ufattelig smuk : )

 11. Hej Emily (:
  Jeg kan huske fra et tidligere indlaeg, at du viste dit koekken og din meget fine kaffemaskine. Vil du evt vise den igen og fortaelle lidt om modellen, er det til kapsler, hvordan kaffen er osv (:
  Tak for en smuk blog!
  Kh Sabine

  1. Det er en Francis Francis og den er til almindelig espressokaffe :) Altså ikke i kapsler eller noget. Skal prøve at huske at vise den igen. Kaffen er rigtig god og der er også en mælkeskummer, så man kan lave latte, cappuccino, cortado etc og selvfølgelig espresso.
   Selv tak og tak for en sød kommentar :)

 12. Hej Emily :)

  Faldt lige over dette indlæg, og må, ligesom de mange andre også gør, virkelig rose dig for din fine fine stil!
  Den høje, smalle, hvide reol du har stående ved siden af dit køkken, må jeg spørge, hvor den er fra? :)

  Tak for en altid dejlig blog! :)