Dagens julegavetip – Minx

Så lykkedes det at få taget nogle billeder af det der Minx. Fik lagt guld på tæerne og metallic leo på fingrene. Det er en slags folie, der findes i mange farver og mønstre, der bliver varmet op og derefter lagt på neglen. Nøj, hvor er det i øvrigt svært at tage pæne billeder af fødder og hænder. Måske fordi fødder bare ikke er pæne og hænderne var i dette tilfælde tilsyneladende  meget tørre, hvilket jeg selvfølgelig først opdagede, da jeg kiggede billeder igennem efter at have overført dem. Nå, pyt skidt er nok ikke den eneste med tørre hænder for tiden? Nogen der kender en helt fantastisk håndcreme?

Er under alle omstændigheder rigtig glad for resultatet på neglene og synes det er så flot. De laver Minx mange steder efterhånden og jeg synes at det er fedt at give/få oplevelser eller behandlinger, så det bliver hermed også dagens julegavetip (eller noget man selv kan ønske sig). Jeg fik lavet mine hos Beauty Avenue, hvor det koster 290 kr. for hænderne. Jeg fik som et forsøg også lagt Shellac (en blanding af lak og gele, der skal hærdes under UV-lys) over Minx’en på hænderne, for at det skulle holde længere. Har været trofast kunde hos Beauty Avenue i over 4 år, så er heldig at blive forkælet lidt ekstra af og til :) Indtil videre går det rigtig fint med holdbarheden, har været på tjenerjob to gange og det er ellers hårdt for neglene, men skal prøve at huske at komme med en tilbagemelding på hvor længe det rent faktisk holder på hhv. hænder og fødder :)

Just got my nails Minx’ed and I love it, feet aren’t that pretty but I think they look a little better when ‘dipped’ in gold :)

(Visited 419 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Crabtree & Evelyn laver nogle fantastiske cremer. “Summer Hill Hand Therapy” kan virkelig anbefales. Den er hverken for tynd eller for fed og så dufter den fantastisk:)
  Og flotte negle, det må prøves en dag..

 2. Hvor er det flot, både på fødder og hænder! Kunne jeg godt tænke mig at prøve at få lagt, måske til min fødselsdag?

  Gode håndcremer:

  Billig: Matas glycerin håndcreme med blå striber

  Dyr: Kiehl’s Ultimate strenght hand salve

 3. Orh, hvor er det bare mega sejt!!! Det vil jeg også prøve.. det ser så super godt ud til dig!!

 4. Ej hvor ser det sejt ud.. Det er virkelig noget ekstra end bare almindelig neglelak.. Er specielt vild med guldtæerne.. Den er sej den minx-ting!

 5. Wow det er virkelig flot. Er især vild med leo-lakken.
  Hvordan får man det egentlig af igen?

 6. Et godt (og billigt) råd er at købe Helosan creme til 55 kr. og bomuldshandsker til 25 kr. i Matas. Jeg får VIRKELIG tørre hænder hver vinter, og det eneste der hjælper er kombinationen af de to inden jeg går i seng :)
  Tak for en fed blog, og det er virkelig nogle seje negle!

  -Josefine

 7. Er sindssygt forelsket i dine Stella-stiletter! Har søgt efter dem mange steder, men desværre uden held. Men så kan jeg i det mindste nyde synet af dem på din blog :-)

  Jeg vil anbefale Elizabeth Ardens 8 hour cream, hvis ellers man kan udholde lugten ;-) Ellers har jeg en Balm Balm ansigtscreme (som jeg bruger til hænderne, da den også er meget fed) med Rose Geranium, og den er i øvrigt økologisk. Du får lige et link: http://www.okoshoppen.dk/shop/rose-geranium-ansigtscreme-401p.html

 8. Ih hvor er dine negle bare fine. Især farven på dine tæer. Hvad er Minx? Er det almindelig neglelak, du har på tæerne. Og super fantastiske sko. Hvor er de fra?
  frkforsom.blogspot.com

 9. Hvor ser det fint ud! Jeg er især vild med guldneglene, de er super cool.
  Hvad håndcreme angår, kan jeg helt sikkert anbefale Lush – de har tre forskellige, som
  alle er fantastiske og kun koster omkring £6. Jeg plejer at bruge den der hedder Smitten;)

 10. Nice-nice-nice neglelak!

  Mht. tørre hænder:
  Jeg bruge Elizabeth Arden 8-hour creme (som også er god til tørre læber), og jeg er virkelig glad for den! Det lugter dog ikke specielt godt.
  Ellers bruge jeg noget helo-creme tror jeg det hedder, men det er noget man skal have på recept – jeg får det fra min mormor, som har psoriasis.. Så hvis du kan skaffe dét, kan jeg næsten garantere at du der fri for tørre hænder.

 11. Wow, nu kan du da gå alle julens fester og nytår i møde med smukke fødder! Det ville sikkert se mega godt ud i nogle sorte sko!
  Hvor lang tid holder det? :)

 12. Elsker dine leo-negle, de er da for flotte! :)

  Mht. håndcremer, så laver A-Derma nogle virkelig gode cremer. Jeg bruger A-Dermas cremer (fra Exomega linjen) hver dag, da jeg har meget sart hud. A-Derma forhandles på apoteker. Hemp Hand Protector fra The Body Shop er også rigtig god :)

 13. leo-lakken ser utrolig pæn ud :-)

  Shiseido laver en FANTASTISK håndcreme som giver silkebløde hænder med det samme, man kan slet ikke få nok af at nusse ens håndoverflade bagefter fordi den bliver så blød :-)
  ellers er Jurlique’s håndcreme også god :-)

 14. BIO BEAUTY by NUXE har virkelig kreeret en god og drøj håndcreme, som jeg uden tvivl vil anbefale. Den hedder “Nourishing Hand Cream – Dry and Damaged Hands”, og der er 75ml. Mener den kostede ca. 100kr. Jeg har haft den siden sidste jul, og den er stadig ikke opbrugt (den bruges nok heller ikke så flittigt om sommeren, men…).
  Det er i øvrigt pæne negle, du har fået dig:)

 15. ej hvor ser det fedt ud! har selv gået og snuset lidt til det, men ved ikke om det er pengene værd mht. holdbarheden især på hænderne, så det ville være dejligt hvis du kunne lave et lille indlæg om det når de ikke kan holde længere og komme med en samlet vurdering, det ville hvert fald være rigtig dejligt :)
  men men, nu når du leder efter en god creme, vil jeg hvert fald foreslå Hemp Hand protector fra body shop, det er et dejligt vidunder. ikke med verdens bedste duft, men den gør virkelig underværker! :)
  jeg kan hvert fald ikke overleve en vinter uden den, selvom jeg altid har handsker på når jeg bevæger mig ud (mere eller mindre i hvert fald ;) )

 16. Hej Emily :) Først og fremmest skal du have tak for en FANTASTISK blog (det er min daglige overspringshandling nr. 1 – man skal jo liiiiige tjekke om du har postet et nyt oplæg, midt i en lektion hehe)
  Nå men jeg har lige et spørgsmål: du skriver at du er fast kunde hos Beauty Avenue gennem 4 år..
  Er der så nogle behandlinger som du kan anbefale en “nybegynder”?

  //S

 17. Flotte negle, har selv overvejet at prøve det.

  Mht håndcreme er jeg enig med Anja, Kiehl’s Ultimate strenght hand salve, bruger også deres læbepomade som jeg også varmt kan anbefale.

 18. Lakken er så flot.
  Angående håndcreme kan jeg anbefale beauté pacifique’s “extra dry” håndcreme – fås i Matas til 175 kr. Den er ganske enkelt fantastisk. Rigtig fed og lækker, men nem at smørre ud og ikke klistret!

 19. Tusind tak for gode råd omkring håndcremer!! Der er vist ingen undskyldning for at have tørre hænder nu ;)

  Mht. spørgsmål ang. neglene, så har jeg vist allerede skrevet det meste i teksten ;) men vi tager den da lige igen: Minx er ikke en lak, men en folie, der bliver varmet op og derefter lagt på neglen. Det koster 290 kr for hænderne, der hvor jeg fik det lavet (der er et link i teksten) og det skulle holde i op til en uge. Men, som skrevet, fik jeg lagt Shellac over for at det skulle holde længere, så kommer med en update på hvor længe det rent faktisk holder :)
  OG mht hvordan man får det af igen: Godt spørgsmål, hehe, det glemte jeg faktisk at spørge om ;) Må ringe derud og høre…

  Jeg har primært fået revet hår af mine stænger hos Beauty Avenue med Sugaring – og det gør de pokkers godt! meget bedre end voks – men har også prøvet et par (mere behagelige) andre behandlinger og er vild med Jasmine (ansigtsbehandling og massage) og deres pedicure ;)

  Mine sko er fra Stella McCartney.