Dagens julegavetip: Eos

Jeg har tidligere omtalt denne læbepomade fra EOS på bloggen, men jeg er stadig lige begejstret, så derfor bliver den dagens julegavetip.

Har simpelthen aldrig før haft en læbepomade, der virkede så godt uden at fedte eller klistre og jeg har for første vinter i mange år undgået sprukne og tørre læber. Og jeg er overbevist om, at det er denne lille kugles skyld. At den så ovenikøbet er en øko-lækker sag og derfor (næsten) lige til at spise OG at den er pæn, er jo bare ekstra plusser.

Den kan fås i bl.a. Illum og i mange helsekostforretninger (også på nettet, min er købt på netspiren.dk), den koster ca. 80 kr.

This sweet mint lipbalm from EOS is probably the best lipbalm I’ve ever tried. So far it has kept my lips from chipping of getting dry and that’s quite a tough challenge here in the Danish winter. As an extra plus it’s very pretty and even 95% organic and 100% natural. Love it!

(Visited 296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Den er rigtig lækker – min søster havde fuldstændig sprukne læber den ene dag, købte denne, og efter få timer var de helet! Man kan også få den i en lidt mere normal læbepomade hylster :) Og så har jeg også hørt at Ed Westwick (aka Chuck Bass fra Gossip Girl) bruger den ;)

 2. Hov! Bogen i baggrunden ser interesant ud. Altså den på første billede. Hvad er det for en?

 3. Puh hvor er det irriterende at der altid bliver taget overpris i Danmark. Har lige været i NY og der koster de kun 25 kr! :) Og de er nemlig super gode! :)

 4. skal helt sikkert også prøve den.
  har set de har den på tilbud på nicehair.dk til 40 ell 60/70 kr. alt efter smag/lugt
  porto koster self også en del…men bare et tip

 5. Fedt tip! Jeg har lige købt en fra elf, den holder ikke ret længe, selvom jeg var glad for den havde 15spf… Hvor tit tager du den på om dagen? :)

  /June

 6. Lige som bonusinfo kan man få gratis vareprøver med, når man køber et produkt. (Jeg er ny på netspiren.dk, så der er en chance for, at man altid kan det – forestiller mig bare, det er et december-tilbud) Har netop selv købt en Honeysuckle EOS Læbepomade med en masse lækre, gratis vareprøver. Det er da luksus!

 7. Synes ikke de har kraftig duft/smag… Denne dufter friskt af sød mynte og smager lidt af det også, men kun på en rar måde :)

  Tror jeg tager den på 1-3 gange dagligt…

  Og ih hvor er i altså (som sædvanligt) seje med rabattips og Ed Westwick (namnamnam) sladder :)

  Bogen i baggrunden hedder ‘Raum – Orte der Kunst’ og er en bog om rummet i kunsten fra en udstilling af samme navn, jeg var på, da jeg var på studietur i Berlin for nogle år siden.

 8. Jeg har den, og jeg er helt vildt med den :-) Den er super god til at fugte læberne, uden de bliver fedtede

 9. Det lyder som en fantastisk læbepomade…Vil du ikke henvise i dit indlæg til hvor du har købt den? Jeg kan ikke selv finde den på Net Spiren??

  P.S jeg er vild med dine flotte billeder på bloggen!

  1. Hovsa, kom til at svare med min vens profilbillede af en mærkelig årsag :D

   Hilsner
   Frederikke