winter woods

Så er jeg atter tilbage efter min lille blogjuleferie. Jeg har haft en rigtig dejlig jul og det håber jeg også I har :)

De sidste par dage har jeg været en tur på landet hos min kærestes forældre. Har slappet af, hygget og gået ture. Billederne er fra en gåtur deroppe i de magiske vinterskove.

I’m back after my little Christmas blog-break. These pictures are from the magic winter woods of Northern Zealand where my boyfriends family lives.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Sikke nogle flotte billeder!
  Du er helt klart den danske blogger med de flotteste billeder! Det er da helt vildt.Ros ros ros!

  Mys fra hende der følger mindst 20 gode danske blogs på bloglovin

 2. Jeg er for nylig begyndt at læse din blog og jeg er blevet hovedkulds forelsket i den! Den stemning du fanger i dine billeder er helt fantastisk! Man kan drømme sig langt væk i dem :) Og så elsker jeg dit mix at modeblog, mad, eventyr mv.
  Glæder mig til at følge med fremover og så synes jeg din vinterstil er helt fantastisk! Glæder mig til at følge dig i de kommende årstider også – tror bestemt ikke jeg bliver skuffet :)

  Det blev langt, men du fortjener roserne! :)

 3. Ihh hvor ser det skønt ud, det der med at tage på landet eller langt ud i skoven når alting er helt væk i sne, er jo fantastisk :)
  Cecilie

 4. Kan det passe det er på Fyn et sted? Sydfyn? Mener at have gået tur og ha set den sten dér, lige omkring det sted hvor Elvira Maddigan og Sixten Sparre (hvis det sir dig noget:)) begik selvmord sammen (der er også rejst en sten for dem)

 5. Dejligt at have dig tilbage :) hvor ser naturen smuk ud, og så er jeg vild med at du får de tunge støvler til at virke til dit feminine look :)

 6. godt at have dig tilbage :-)
  giv mig din taske, den er så fantastisk og har stået øverst på min ønskeliste i lang tid!

 7. Nøj hvor er I altså bare rare, med sådan en velkomst er det jo også ren fornøjelse at komme tilbage efter ‘ferie’ :)

  Billederne er såmænd fra Nødebo i Nordsjælland ;)

  1. Sikke smukke billeder. Var skam selv ude at gå tur der i juledagene (dog knap så velklædt), så syntes at jeg kunne kende det skønne sceneri. Dejlige billeder som sædvanelig.

 8. Skønne, skønne billeder!
  kan så du har været på tur i skovene nær mig! – kærlighedsstien er bare sådan et hyggeligt navn, til en lille iddyllisk skovsti :)

 9. Det er nogle vildt fede billeder. Hvad for et slags kamera bruger du? Er de naturligt taget sådan som de er lagt op, eller er det en extra flash, eller har du redigeret dem? Elsker dem