Look of the day: Frozen

Sådan så jeg ud i søndags, da jeg var i biffen at se Burlesque. Lange skørter er altså noget så rart her i kulden og det samme er hatte. Denne hat fandt jeg i Kbh. K genbrugsforretningen for 90 kr. i fredags og så skal der ikke mere til at gøre mig glad. Noget andet der gør mig glad er vinter-København. Synes simpelthen byen er så pæn for tiden. Pæn og upraktisk godt nok, men det der frosne look klæder København. Og bare rolig, jeg havde altså en frakke på, den røg bare lige af i 5 min. da vi tog billeder. På det nederste billede er jeg i øvrigt ved at skvatte ;)

Nåede en milliard ting i går. Opgaveskrivning, møder, træning og julegaveindkøb. Så troede lige på at det hele nok skulle lykkes inden jul. Men så er jeg selvfølgelig blevet syg i dag. Hvad værre er; det er min elskede mormor også og det stakkels gamle skind er blevet indlagt, helt dehydreret. Og jeg kan ikke engang besøge hende fordi jeg selv er så syg, så er rigtig trist… Vil I ikke sprede lidt god karma og være ekstra julevenlige for min skyld i dag?

Outfit details: Skirt + jumper ASOS// boots Designers Remix// bag Balenciaga// hat vintage// scarf Mulberry

Even though I’m frozen to the core (don’t worry I was wearing a coat as well) and the snow is ruining my boots and keeping me from wearing heels, I’m very much in love with this winter clad Copenhagen. The frozen look seems so right for my city. Pretty yet very unpractical.

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Smukke billeder!

  Der er i hvert fald én ting ved sneen jeg glæder mig over og det er at den lyser København op om natten. Sydhavnen her er jo frosset til og så er der sne på isen, så her er meget lysere end der plejer at være!

  Jeg spreder gerne god karma og god bedring til både dig og din mormor :)

 2. Det er sagt før – men jeg siger det alligevel lige igen: Super smukke billeder! Og selvfølgelig vil jeg også gerne være med til at sprede god karma og juleglæde!

  Jeg ville ønske, jeg kunne holde min mode-interesse fanget om vinteren og se smart og fin ud som dig, men desværre får min praktiske-gris side overtaget, og jeg iklæder mig i stedet praktiske sko, varme bukser og store jakker.

 3. Hvis du er ved at skvatte på det sidste billede viser det jo bare at naturlige billeder har fantastisk charme, du ser jo så dejligt frisk og glad ud på det billede (:
  Ellers et skønt og varmt vinteroutfit du har sat sammen, gid vi alle kunne se lige så vellykkede ud når vi forlader huset (:

  Rigtig god bedring, med tonsvis af god karma oven på (:

 4. ja jeg må også bekende at min praktiske gris som regel får overtaget jo mere besværligt vejret er hihi.

  Jeg skal nok tænke på både dig og din mormor og sende lys og varme afsted. God bedring til jer begge.

  kh
  Anja

 5. En hilsen fra en gammel bekendt, som følger din spændende blog. Du ser skøn ud på billederne. God bedring til dig og din mormor.

  1. Ih hvor hyggeligt og skægt at du læser med! Og mange tak. Håber du og din familie har det godt :) Knus

 6. Hvor er du fin! Jeg bliver altid så inspireret af dine outfits.

  God bedring, og jeg håber din mormor får det bedre.

 7. Dine outfitbilleder er altid top skønne :) Virkelig på højde med (eller bedre end) mange af de store, udenlandske bloggeres!!

 8. Ih hvor er du bare fin, og super smukke billeder som sædvanligt. Du inspirerer mig til at tage pelsen på ud i solen og sneen om lidt, fremfor den kedelige vinterfrakke.
  Jeg sender masser af julekarma til dig og din mormor.
  frkforsom.blogspot.com

 9. Fantastiske billeder, som altid. Jeg elsker hvordan du kan gøre almindelige outfitsbilleder så ekstremt fine og smukke.
  Og selve outfittet og du selv stråler altså også, du ser brandgodt ud!

 10. Tilslutter mig alle andre kommentarer og så er jeg nysgerrig – hvor meget måtte du “bløde” for Mulberry – er det købt på Strøget? kh Tina

 11. De varmeste tanker til dig og din kære mormor. Hvor er det skrækkeligt, at det sker lige op til jul :( Kæmpe kram og helbredende tanker herfra! Jeg elsker dit outfit.

 12. Hej Emily, virkelig flotte billeder.
  Er disse taget med dit spejlrefleks? Er meget imponeret over, hvor meget du træder frem skarpt, mens baggrunden er utydelig. Det synes jeg selv er virkelig svært, når man fotograferer mennesker.
  Har du nogle gode fototips?

  Knus Emma :-)

  P.S. Hvem tager egentligt alle dine outfits-billeder. Vedkommende er en genial fotograf!

 13. Hvor er du vinterfin .. FLOTTE billeder.
  Jeg har præcis den samme bluse og nederdel fra asos :) – mener dog ikke jeg er lige så fin i det som dig, men har heller ikke kombineret dem….. endnu ! :)

  Glædelig jul
  Rikke Chr

 14. Rigtig dejlige billeder ellers, altså selvom du er ved at falde lidt;) Det er faktisk det nederste billede jeg er mest vild med! ;)
  /Gunilla

 15. God bedring til jer begge!!!

  Og du ser rigtig fin ud på de her billeder, jeg har også droppet alle mine fine støvler, og går kun med nogen jeg ikke kan falde i. (Mig= bambi hehe)

 16. TUSIND TAK for alle jeres søde hilsner. Det hjalp virkelig på mit humør i går efterhånden som de tikkede ind :) Og selvom jeg stadig er sløj, så har min mormor det bedre og det var jo det vigtigste.

  Og tak for pæne ord om billederne :) Har givet ros videre til den stakkels kæreste, der evig og altid må agere fotograf (og klappet mig selv lidt på skulderen for at være god foto-tutor, hehe) ;)

  Emma – De er taget med spejlrefleks ja. Det er som regel min kæreste der tager dem og jeg husker også at rose ham og sige det, når i skriver det er pæne billeder. Mht. den effekt du taler om, så handler det både om objektiv og teknik. Altså man kan eksempelvis ikke så nemt få den effekt hvis baggrunden er for tæt på. Og så er det nemmest med et fast objektiv (eks. 50 mm eller 135 mm). Disse er dog taget med et zoomobjektiv, hvor man så går lidt væk og zoomer ind, så det kan sagtens lade sig gøre. Man må prøve sig lidt frem og finde ud af hvordan og hvorledes tror jeg ;)

  Tina – tørklædet er et jeg har lånt (måske snarere stjålet, ahem) af min mor, så det ved jeg desværre ikke. Men ved da at det er købt i Mulberry på Strøget :)

  1. Hej Emily :)
   Rigtig flotte billeder. Hvilket redigeringsprogram bruger du til dine billeder? Det ser virkelig godt ud.
   Emma
   summerandwinther.blogspot.com

 17. Ang. billeder og redigering, så kan I se det hele under fanen ‘Photos’ oppe i menubaren :)
  Glædelig jul!