Style Diary 2010 part II

Så er der endnu en omgang tilbageblik galore på hvad jeg iklædte mig i 2010. Det er altså en blandt mange fede ting ved at blogge; ville ikke tage (eller få taget) tilnærmelsesvis så mange billeder hvis ikke jeg bloggede. Og billederne (og minderne) er altså helt fantastisk rare at have, når man nu er ved at blive en ældre model (hjernen er i al tilfælde), der ikke kan huske alting som var det i går :)

More outfits from 2010, omg I miss summer!

(Visited 287 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Igen – virkelig flot og insprirenende. Du klæder dig virkelig godt. Giv mig lidt af det stil – gen :)
  Du er bestemt ikke den eneste der savner sommeren. Især ikke her i snow-hell :)

  Jeg er selv en forholdsvis nyslået blogger, og jeg må virkelig give dig ret i billede delen. Jeg havde ALDRIG tager så mange billeder som jeg egentlig gør hvis jeg ikke havde blog, og jeg tror virkelig man kommer til at elske sig selv for det senere hen.

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

 2. Det er simpelthen skægt, at min stil på ingen måde matcher din, til trods for, at jeg har fulgt dig næsten fra du startede med at blogge (ja, faktisk helt tilbage fra ‘kernesund tiden’). Faktisk har der kun været et par af dine outfits, der med lidt god vilje, ville kunne hænge på mig og alligevel er du pokkers inspirerende! Du har så lækker en personlig stil og et postivt sind, der bare gør bloggen her SÅ rar at besøge!

  God nytår – jeg glæder mig til at følge dig i 2011..

  Kærligst,
  Anne

 3. Hvor er du læk-læk-læks og lækker! fantastisk inspiration. og virkelig flotte og gode billeder.

 4. ELSKER den hvide kjole du har på ca. i midten af collagen med en hat – hvor er den fra? :o)

 5. Tak sødeste piger <3

  Louise – den er fra H&M Garden Collection

  Anne – Mange mange tak og hvor hyggeligt at du har været med så længe! :)

  Anita – Absolut mht billederne ;)