Happy New Year! Style Diary 2010 part III

Så nåede jeg det lige på falderebet og der bliver afsluttet med en ordentlig billedstorm. Tusind tak for et helt fabelagtigt år her på bloggen! Jeg glæder mig til meget mere i 2011. Hav et storslået nytår allerfineste læsere ;) Mange mange klem fra mig

The last part of the 2010 style diary. Happy New Year everyone!

(Visited 164 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Den sorte læderjakke du har på på flere af billederne, hvor er den fra? Synes den er meget, meget fin:-)

 2. Jeg er vild med din blog – det er altid nogle meget flotte billeder du lægger op og nogle fine og inspirerende out-fits. Har også haft stor gavn af dine hår-tips og sværger nu til sulfat-fri shampoo, mindre hårvask og tørshampoo. Har aldrig haft finere hår. Glæder mig til at følge dig i 2011.

  De bedste hilsner Lou

  1. Tak hvor var det sødt og hvor er jeg glad for at dit hår er blevet lækkert :)

 3. Du er så smuk :) Mange af mine yndlings outfit billeder af dig, er i den her collage :) Den H&M trend nederdel er SÅ smuk til dig..

  Jeg brugte din vlog med stort hår til inspiration til nytårshåret :) Tusind tak :)

  Godt nytår Emily :) Håber du havde en skøn aften!

 4. ÅH åh åh! hvor jeg glæder mig til nytårs-outfittet! Kommer det mon snart?

  I øvrigt er jeg meget begejstret for din blog :) Jeg tjekker den uhyggeligt meget…for at undgå pinligheder vil jeg ikke oplyse tallet.

  1. Åh Louise, må desværre skuffe dig for nåede slet ikke at få taget et billede af det inden jeg smuttede afsted (var lidt forsinket, host host)…
   Men måske jeg kan lave et remake snart, eller tage det på næste gang jeg skal ud :)

   Og er meget glad for begejstring og uhyggeligt hyppige besøg! Tak :D

 5. Iih, hvor er du dog altså fin!
  Hvis nu Lauren Conrad og Paradise-Amalie fik et barn, så ville det være dig! Og det mener jeg på den allermest positive måde, overhovedet muligt. For selvom de begge to kan være superirriterende og dumme at hhøre på, så har de altså pretty faces. and so do you!

  1. Hej Mette,
   Den har jeg desværre ikke længere. Dette indlæg er næsten 3 år gammelt ;)
   Kh.
   Emily