Look of the day: Jewel

Så lykkedes det langt om længe med et dagens OG det ovenikøbet som andet indlæg i dag. Jow jow hele to indlæg på en dag. Sæt kryds i kalenderen folkens :)

Det er den oilskin jeg fik i julegave og sammen med en rigtig tyk uldtrøje gør den sig faktisk fint, når det er mildt vintervejr, som vi har haft de sidste par dage. Kjolen er såmænd også en ny sag, købt i Mango på udsalg i fredags for formidable 79.99 kr. Kan egentlig rigtig godt lide juvelfarver, men har slet ikke fået leget nok med dem denne vinter, hvor de ovenikøbet var højeste mode. Flaskegrøn og bordeaux var btw mine yndlingsfarver som barn (jep, sært barn). Nå, men bedre sent end aldrig (yikes, det er vist efterhånden mit motto) og kan også sagtens forestille mig akkurat samme look, uden strømpebuks og med brun lædersandal, når det engang bliver lidt varmere. For det gør det vel på et tidspunkt? Pretty please.

Hov og lige noget jeg kom til at tænke på: Jeg er en samler og en gemmer og rigtig mange af de ting jeg har på i mine dagens er tussegamle sager. Har været passioneret tøjsamler og smittet med skogalskab siden jeg var 14 og nogle af tingene i min garderobe går tilbage dertil. Bare så I ikke tror det er spritnye sager fra top til tå, jeg disker op med hver gang. Så rig er jeg desværre ikke, men håber stadig at det kan være inspirerende at se hvordan de samme ting kan kombineres på kryds og tværs, og at man sagtens kan have en garderobe hvor mange af tingene holder sæson efter sæson. Har skrevet det et par gange før, men det tåler nok en gentagelse.

Rigtig god søndag aften svesker :)

Outfit details: Jacket Parforce // dress Mango// boots Minimarket// bag Balenciaga// hat vintage

(Visited 734 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Har luret misundeligt på dit ur mange gange, og bliver nødt til at høre, hvor det er fra? Så fint!

 2. hej emily! jeg ved godt at du måske har nævnt det på bloggen engang, men jeg kan ikke huske hvornår. Hvor og hvornår har du købt din Balenciaga taske? den er gudesmuk!

 3. I mine øjne er det faktisk endnu bedre at se, hvordan de samme ting kan bruges på forskellig vis. For mig er det sand inspiration! Kunsten er at være kreativ med det tøj, man har – ikke kun at kunne købe en masse nyt hele tiden. Nyt er selvfølgelig lækkert, misforstå mig ikke, men køb-og-smid-væk-mentaliten kan af og til tage overhånd. Det er et meget fint budskab, at man sagtens kan have glæde af den samme ting i flere år. Så har tøjet også lidt historie, hvilket på sin vis er ret fantastisk. God søndag til dig også!

 4. Nice blog! Very inspiring and charming:) Happy new year!
  Here is me and my friends blog, if you ever get the time to check it out!

  – SALLY RISELL

 5. Ej, hvor skægt! Mine yndlingsfarver var også i en laaaang periode, da jeg var lille, bordeauxrød (sådan rigtigt rødvinsfarvet) og flaskegrøn! Det var endda så fremtrædende, at når vi skulle have læst historie i skolen og fik lov at tegne imens, var der flere, der forsvarede, at jeg skulle vælge farver først, fordi jeg altid skulle have fat i de to specielle tuscher, der gik igen på alle mine tegninger ;-)

 6. rigtig fin jakke! er den fra jagtkompaniet.dk? synes nemlig bare din ser mere klar grøn ud end på hjemmesiden. hvordan er den i størrelsen?

 7. Hej Emily

  Kunne du ikke lave et indlæg en dag om ‘ting der har overlevet længst i mit skab’ eller klassikere for dig?
  Er nemlig ret vild med, at du gemmer så meget, og det kunne være sjovt at se gamle ting som du stadig bruger

  knus

  Ida

 8. Halskæden er fra Björg.
  Jakken er købt hos Jagtkompagniet og er en str. S. Mener ikke der var dame og herre, men hvis der er må det være en herre. Den er en del for stor, men det kan jeg meget godt lige :)

  Tine – hehe hvor fint ;)

  M – mange tak, det er jeg glad for at høre

  Eva Linnea – Den er købt i Dubai i 2006. Det er en model Bowling i brun… Er også meget glad for den :)

  Tilde – det er et Rolex og et jeg har arvet…