B&W Gastropub

Inden jul var J og jeg på B&W Gastropub. Vi havde købt et Downtown-tilbud der inkluderede tre små forretter, hovedret, dessert og et glas bobler for 250 kr. De tre små forretter (lynstegt tun, kammusling og jordskoksuppe med trøffelolie) var virkelig lækre, men kom til at stå lidt i kontrast til resten af måltidet, der var i den noget mere rustikke genre. Det hele var super lækkert, men clashede bare lidt…

Til hovedret delte vi en gang fish n’ chips og en shepherds pie af braiseret lam med gratineret kartoffelmos over. Begge dele var lige i skabet, men fish n’ chips’ne skilte sig særdeles positivt ud. Store stykker af en lækker hvid fisk, der delte sig i nydelige store flager, der vel at mærke ikke var tørre, når man skar i den. Nam!

Desserten var en æble crumble og hvad den manglede i udseende havde den så til gengæld i smag. Sød, sprød og syndig satte den et udsøgt punktum for aftenen. Bortset fra boblerne til forretten, holdt vi os til godt øl fra Svaneke Bryghus. Jeg skal helt sikkert tilbage efter mere fish n’ chips (149 kr.) og endnu en æble crumble (55 kr.) og så en af de mange gode øl. For det er altså sådan jeg ser gastropubkonceptet. God rustik comfortfood og godt øl eller vin. Så kan jeg drikke champagne og spise fisketapas et andet sted :)

B&W Gastropub ligger ved Stranden 18, 1061 Kbh. K.

If you’re looking for great comfort food and some good danish (or imported) beer in Copenhagen try out BW Gastropub, Ved Stranden 18, 1061 Kbh. K.

(Visited 454 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. MUMS! Rigtig lækre billeder- lyder bestemt til at der blev serveret god mad til ganen. Bare trist, at man selv på tage til takke med den obligatoriske rugsbrødsmad her til middag, når man nu har set, hvordan god mad kan se ud (:

 2. Mmm hvor ser det lækkert ud… Har vist aldrig hørt om stedet før – men må vist af sted snareres. Tak for tippet.
  Cecilie

 3. Hold da op, nu ved jeg hvor vi skal spise på lørdag inden teaterforestilling – det ser dejlig rustikt ud og minder mig om de mange brasserier og bistroer jeg besøgte i Paris for nylig. Blandt andet med din guide i tre dele under armen. Boede faktisk på det hotel du havde anbefalet (endda et par dage mere end planlagt på grund af fordømt sne, der tilsyneladende får den vestlige civilisation til at gå i stå). Mange tak for den og i øvrigt for en utrolig æstetisk blog, jeg er forbi dagligt. Som fuldstændig nyslået og jomfruelig blogger er det en nydelse at finde inspiration og lære fra de mere garvede rotter (eller noget:-) i faget.

  Måske du selv kunne have lyst til at svinge forbi min blog: wwwibeingme.com.

  Hav en dejlig weekend

  De bedste hilsner
  Barbara

 4. Hej Emily :)
  Fantastiske billeder!! Jeg skal til at købe mit første spejlrefleks kamera, og jeg er lidt nysgerrig omkring hvilken slags dit kamera er?
  KH Mette

 5. I kan også tro det var lækkert!! Skal klart tilbage efter mere fish n’ chips. Og tak for tip ang. steaksandwich :) den må også prøves!

  Mht. kamera så se fanen ‘Photos’ i menubaren :)

  June – jamen det var en meget god oplevelse! Synes bare ikke at forretten med fine små fisketapasagtige og sager og champagne passede til rustik ‘pubmad’ og øl. Vi havde ikke selv valgt menuen, da det var købt som en tilbud hos Downtown.