Christmas Presents

Så er jeg tilbage for fuld styrke, vældig irriterende med de serverproblemer, men nu er det forhåbentlig løst for fremtiden. Det er derfor også lidt sent at vise julegaver, men bedre sent end aldrig :)

Jeg fik stort set alt hvad jeg havde ønsket mig (gav selv kameratasken til kæreste) + karrygule strømper, en miniserie om Audrey Hepburn, croptop med hund, en lækker kogebog, et flot skilt fra Karlsruhe Zoo og ‘macarons’ (giverne kender mig vist godt…) og så kan man jo ikke forlange mere. Fik også den oilskin jeg havde ønsket mig, men den må I få at se i en outfitpost snarest.

What I got for Christmas. Better late than never :)

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Kan du beskrive duften på parfumen? :) Og det er nogle lækre ting altså! Og hvor er nøgleringen fra? :)

  Mvh,
  Pernille

 2. Hej!

  Har først for nyligt opdaget din blog, men må jeg have lov og sige jubii :) Hvor er du bare inspirerende og personlig i din blog. Er ret vild med at du har en så særlig og farverig stil. Man bliver helt glad! Jeg er fast læser fra nu, det er da helt sikkert.

  Godt nytår!

 3. Var på Louisiana i går at se Walton Ford udstillingen (fantastisk, fantastisk, fantastisk!) og stod også og savlede på bogen, men den var lidt for dyr. En skønne dag…

 4. Hej Emily
  Sikke fine gaver. Og SKØNT at have dig tilbage :-)
  Jeg er helt syg med den top ( generelt en sucker for alt med gravhunde på),og vil gerne have én også… Hvor er den fra?

  Kh Ida

 5. Sikke en masse gode gaver du har fået :)

  Jeg ville bare spørge om du ikke ville sende et billede eller skrive opskriften på de der wraps med kål og tofu? De ser da lidt for lækre ud :)

 6. Det virker som om du har en super fed smag i kunst ;) Jeg er helt vild med Walton Ford og vil gerne snart op og se hans udstilling på Louisiana!

 7. Altså, hvor er du blevet forkælet! Jeg kan alene kreditere min lyserøde Ladurée nøglering med franske makroner, at jeg husker mine nøgler HVER gang :)

  Kærligtst,

  Fie // UDTRYK

 8. Hej Emily!

  Jeg googlede citronmuffins og faldt over din fantastiske opskrft! Nammenam!!! Jeg har linket til dig på min blog, bare så du lige ved det. Altså… sådan for en god ordens skyld-agtigt:)

  KH
  Kat

 9. Gode gaver, jeg bliver helt inspireret….
  Og en super fed blog forresten :)
  Fatter ikke at jeg først har opdaget den nu,men endnu en fast læser har du fået dig :)

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

 10. I kan også tro at jeg er glad for dem. Og dejligt at der er Walton Ford og kunst fans iblandt jer læsere :)
  Nøgleringen er fra Hill Street, der ligger både en på Bredgade og på Blegdamsvej.
  T-shirten med gravhunden er fra H&M og tilmed i økologisk bomuld.
  Parfumen dufter mest af violer og så sådan lidt svagt gammeldags af pudder. Ikke på en tung eller sød måde, men sådan lidt retro :) Er ret forelsket i den og føler mig meget femme fatale, når jeg har den på…

  Simone – Mange tak, hvor er du sød :)
  Kat – Dejligt at de blev gode!
  Kehceub – Skal prøve at lave dem en dag snart og så skal jeg nok lægge den ud ;)
  Guapizimo – Det er det nemlig :)