Smothered burritos

Tidligere i denne uge lavede jeg chili con carne og resten blev brugt i går til en omgang smothered burritos. ‘Smotheringen’ går ud på at man iklæder burritoen en dejlig frakke af tomatsovs og smeltet ost. Mmmm… lige hvad mine tømmermænd havde brug for og stadig meget sundere end rigtig junk.

Man skal bruge 1-2 slags ost, der vil smelte. Her ‘hjemmerevet’ rød cheddar (og ‘hjemmerevet’ er absolut at foretrække mht. al ost) og revet mozzarella. De grøntsager man kan lide til en frisk salat, her romainesalat, cherrytomat, gul peber og løg og ydermere nogle fuldkornstortillas, en tomatpure eller salsa og en rest chili con carne. Og så er det ellers bare at lune tortillas’ne (bare ganske kort, så de bliver nemmere at folde), fylde dem med lidt chili og derefter folde begge ender og derefter siderne og så lægge dem på lukningen. Så hælder man lidt tomatpure/salsa/tacosauce på og drysser derefter med ost. Gratinér dem i ovnen ved 200 grader til osten er helt smeltet og server dem så med salat og evt. en klat creme fraiche og salsa. Nams :)

I used some leftover chili con carne for some tex mex style cheese smothered burritos yesterday. Chili in a wholegrain tortilla with some hot sauce or taco sauce on top + a ton of grated cheese. Warm it in the oven until the cheese is yummy and all melted. Serve with a nice fresh salad, sour creme and salsa or pico de gallo.

(Visited 2.659 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Orv, hvor ser det lækkert ud.. Din mad ser altid ekstrem lækker ud, Emily! Pga. dig drikker jeg en liter smoothie hver dag og skal lave din kyllingepizza i aften!

  2. Hej Emily!

    Jeg er for nylig begyndt at følge din blog, og jeg nyder virkelig dine madindlæg! Jeg undrer mig over, hvordan du har råd de dyre tøj- og skomærker, men du har et fed stil, der passer perfekt til dig – efter min mening. Ros herfra :)

  3. Wow! Det ser vildt lækkert ud! Det er helt bestemt noget, som jeg skal kaste mig ud i, måske endda inden de næste tømmermænd er forventet ;b

  4. Det gør jeg helt sikkert næste gang, jeg har lidt af din Chillin con corne tilovers! Elsker, elsker EEEELSKER dine madindlæg!