Look of the day: Favorites

Har sådan cirka iført mig alle mine yndlingsitems på én gang her. Eller yndlings er måske ikke helt dækkende, snarere comfort-items. De der ting man bare altid har det godt i og som fungerer. Hvor man virkelig føler sig godt tilpas. Yndlingsjeans, yndlingshat, yndlingsstrik, yndlingsstøvler, (yndlingsudgroning?!), yndlingsfarver og yndlingsmønstre. Jep, så bliver det ikke meget bedre. Og derfor vil jeg nu summe ud ad døren som en glad lille bi, der nok har en travl dag, men som kan gå den i møde klædt i veltilpashed og yndlingsgear :)

Outfit details: Coat Topshop// cardigan Lovechild// knit Nué Notes// jeans + boots Acne// hat ASOS// necklace vintage// bag Mulberry

Wearing almost all of my favorite items at once today. I’m sure it’s going to be a glorious day :)

(Visited 163 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Love the Hat! Må vidst lige en tur om Asos.com inden næste time starter;O)
  Udover min forelskelse i hatten, vil jeg lige kommenter den super fede effekt med “slør” på billederne…sejt!

  Lækker day

  1. Nope, ASOS er som regel søde og sender i en kasse (i modsætning til Topshop og deres dumme poser, tsk…).

 2. Hov må hellere lige skynde mig at skrive at hatten ikke er fra ASOS eget mærke, men et af dem de forhandler. Filippo Catarzi hedder det :)

 3. Jeg ville ØNSKE, jeg kunne forsvare at købe en mulberry taske, men da jeg skal flytte hjemmefra snart, kan jeg det nok ikke rigtigt! Vi må håbe, den kommer med studentereksamen ;)

 4. Hej,
  vil lige høre dig, hvilken model de jeans er? (altså hvad de hedder). De er nemlig rigtig fine og lige sådan nogle jeg skal bruge :)

  1. Det er Acne Hex, min yndlingsmodel. Hverken høj- eller lavtaljede, men lige midt imellem :D

  1. Det er lidt godt og blandet gammelt. Et fra min mors gemmer, et fra min mormors og de to sølvarmbånd har jeg købt i en vintage smykkeforretning på Smallegade på Frederiksberg ;)

  1. Det er min mors gamle, som hun selv har ‘lavet’ ved at købe en kæde og så hænge forskellige charms på, så mon ikke man kan bikse noget lignende sammen :)

 5. Din Alexa er så fin! Overvejer selv at investere i en. Er det en oversize du har? Og er den rummelig nok til at rumme mere end en bærbar? Altså: kan den bruges som weekendtaske?

  1. Den er oversize og der kan godt være en MacBook + det løse i, men tror egentlig ikke hankene har så godt af det, så det er lidt på eget ansvar. Jeg ville ikke kunne nøjes med den som weekendtaske, men den er ubestridt den bedste hverdagstaske jeg har haft :)

   1. Havde slet ikke nærstuderet hankene. Hmm.. Må hellere finde en anden taske at spendere 8500 på. I hvert fald en, der kan holde til lidt af hvert.

 6. Kære Emily

  Du ser så fin ud, Jeg tror desværre jeg må tage en kold tyrker fra din blog.
  I nat drømte jeg at jeg brød ind i din lejlighed (eller døren stod åben og det var åbenbart alt for fristende) bare for at tulle lidt rundt?? meget syret… -og så var jeg helt flov da jeg vågnede!!

  Heldigvis var det jo bare en drøm…

  /Naja

  1. Hehehe… hvor er det sødt og syret. Håber dog meget på du kommer tilbage til bloggen efter din detox (og at du ikke bryder ind i virkeligheden) :)