Look of the day: Blanket

Yikes. Synes ikke lige, at der er så meget blogtid i denne uge. Håber I klarer jer med den lidt skrabede version, sådan er det jo bare af og til. Men i mangel af tid og ord er her en ordentlig skudefuld billeder af mig med den nye cardigan (holy moly hvor var I seje til at gætte altså). Vi er allerede meget gode venner og den var med til Sunsilk-brunch i Kødbyen i morges. Mere om det snarest, kan afsløre at der var en mandlig fransk frisør, der nærmest var en parodi på en sådan med stumme h’er and all: “When I work with ze air…” og siden guldkornene “I do Blake Livéliii… And I do Saraa Djessica Parkøør…” Og flere af samme skuffe, troede dog næsten på at han ordnede Blake og Sarah (altså på den måde som teenage-Emily misforstod det), for selvom han var ufrivilligt skæg, så var han også ret pæn… Men hey, jeg har videofilmet noget af seancen, så I får det at se med egne øjne.

Outfit details: Coat/cardigan Diane Von Furstenberg// t-shirt Samsøe Samsøe// jeans Topshop// hat Filippo Catarzi (bought on ASOS)// bracelet + bag Balenciaga// shoes Repetto

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Hej Emily :)
  Det er dejligt at se nogle billeder uden filter og for meget redigering.
  Variation er dejligt, for det er lige før, at dine billeder er endnu smukkere uden alt den redigering.
  Glæder mig til at opleve et bloggerevent ‘live’.

  Knus fra Emma.

 2. Hvor er din nye cardigan flot! Udover det, så er jeg simpelthen så imponeret af din kærestes fotoegenskaber – har han ikke nogle tips, som min kæreste kan få? ;) Det går ikke så godt med dét herhjemme, og det er jo ikke altid, man har sit stativ på sig.

  http://ohsacrilege.blogspot.com

 3. du er smuk! great outfit!
  det er trist at du ikke blogger så meget. jeg sætter virkelig meget pris på din blog, og er ogs¨begyndt at eksperimentere med dine opskrifter (har lavet hvid pizza, tranebærcupcakes (brugte dog hindbær, hvilket også blev rigtig vellykket) og müslien, som VIRKELIG er lækker. tak for altid god inspiration! :)

 4. HAHAHAHAHA ej hvor ville jeg gerne ha’ været med ti den brunch. Jeg har godt nok fået en kasse med produkter som trøst for at jeg ikke kunne komme, men den ville jeg gerne bytte for at ha’ oplevet “When I work with ze air”-franskmanden. Haha. Kunne i lade være med at grine?

 5. Haha – dette her indlæg minder mig big time om hvorfor jeg ææælsker din blog! Toplækkert tøj, super fede billeder, tosset humor og en over all feel-good stemning til trods for du endda ikke synes du har ret meget tid! Hav alletiders rare fredag!

 6. Yikes!! Det må være en af de absolut smukkeste beklædningsgenstande jeg har set nogensinde! Farverne, strukturen draperingen – the works! Jeg tror det er en, du vil sætte stor pris på i mange år frem. Er dybt misundelig på den aboslut uklædelige måde:-)

  Hav en dejlig weekend.

  Bedste hilsner
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

 7. Tak for dejlige kommentarer, I er simpelthen altid sådan en fornøjelse! Mange tak for det :)

  Cardiganen er fra Rue Verte og det var den eneste/sidste der hang der, da jeg var der…

  Tasken er en model City i grå (antracite).

  Jeanett – Nope. Kia fnisede så meget at jeg måtte sparke hende over benet ;)

  Benedikte – Hvor meget er meget? Laver i gennemsnit min. ét indlæg om dagen og det er da ganske pænt i min verden ;) Det lykkes af og til at udgive to indlæg om dagen, men synes det er svært, for jeg bruger som regel lidt tid på især at tage og ordne billeder. Men skal prøve at gøre mit bedste for at blogge lidt hyppigere :D

 8. Hov glemte lige at svare nogle af jer før…

  Sarah – hehe… øvelse gør mester tror jeg ;)

  Emma Finsted – mange tak, det var sødt skrevet :)

  Emma – næh, men det har jo også været is og sne i et par måneder og har jo også mange andre sko der gerne vil luftes :D

  Nellie – Skoene købte jeg i Repetto-forretningen i Paris, men man kan også få Repetto herhjemme bl.a. i Magasin og Stig P. Cardiganen er fra Rue Verte.

 9. Det er altid dejligt at følge din blog!
  Smukke billeder, inspirerende outfits og lækker mad.

  /Maria
  http://www.minpassion.blogspot.com
  -> så dit indlæg om at spotte nye blogs, så tag gerne et kig. Jeg har ikke blogget
  længe, men håber at få tid til at blogget lidt mere om mit liv i London, som jeg
  flyttede til for godt 3 måneder siden :)

 10. Tak for dit svar.. ærgerligt at de ikke har flere tilbage (jeg kunne virkelig godt ha brugt en -bare én lille en:) )

  jeg håber du bliver glad for den i hvert fald!

 11. Hej Emily

  Helt helt vidunderlig blog du har. Jeg har fulgt med et stykke tid og jeg nyder at læse dine indlæg, som altid er af virkelig høj kvalitet.

  Hvordan er Repetto skoene i størrelsen?

  Louise

    1. De havde bare en L tilbage, så det blev den. Hvilket er helt fint, da den jo er mere poncho/sjal-agtig :)