New in: Jodphurs

Pæne, brune, brogue-detaljer og jodphur-referencer. Det er altså lige mig. Må snarest have dem på sammen med min oilskin og så er det ellers af sti afsted til rideskolen :) Skoene fik jeg i går af Bianco til et rigtig hyggeligt morgenarrangement i anledning af at deres forårskollektion rammer hylderne. Mange rigtig nysselige ting iblandt, især deres nye linie af tasker i kernelæder imponerede mig. Læs mere om det hele herher, her, her og her.

I’m very fond of my new brogue detailed jodphurs I got from Bianco Shoes as a gift at the launch of their spring collection yesterday.

(Visited 472 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. De koster 900 kr. og findes nemlig også i sort, som Modekolibrien skriver længere nede :)

 1. Hej jeg ved godt det her er lidt random, men jeg så at du havde købt nogle ting på net-a-porter før. Skulle du betale told for de varer eller sender de fra UK? :)

 2. Det er SÅ fine de sko, dem har jeg selv, bare i en mere beige farve. Det er mine ynglings støvler. Gør dig klar til at blive forelsket !!! :-)

 3. De er så super fede de sko!!Godt valg Emily:)
  Har selv kigget på dem et utal af gange!
  – Modekolibrien: De koster 900 kr. Man kan også få dem i sort!
  Btw, så har du en super fed blog! elsker dine billeder:)

 4. Den flotte jakke du havde på til Biancos arrangement, hvor er den fra? Den er virkelig pæn, lige sådan en jeg kunne starte foråret i:=)

  1. Det er en stor/lang cardigan fra Asos. Hvis du søger under ‘look of the day’ i Kategorier i menubaren, så er den med i et dagens fra starten af december, hvor der også er et link til den i kommentarerne :)