Hej då

Af og til er det der bare. Det helt rigtige lys. Så I må lige overleve en gigantdosis af mit fjæs. Ved godt det er min svaghed, at jeg ikke bare kan nøjes med ét billede. Men lider generelt af beslutningsangst (invitér mig aldrig på restaurant med et kæmpe à la carte kort). Og som en lillebitte undskyldning vil jeg lige sige, at det jo bl.a. er de frie tøjler, der er fedt ved blogging. Altså at der er ubegrænset plads og at man ikke skal tage hensyn til sideantal, papir, trykkeomkostninger etc. Eller hvad synes I?

Om lidt skal jeg til undervisning og bagefter smutter jeg til Malmö med J. Vi skal overnatte på hotel, det er hans julegave jeg købte i sin tid hos Takeoffer, så det er en lille mini-miniferie. Tager lige et break fra blog, mail, kommentarer etc., mens jeg er i Sveriges land, men vi skrives når jeg er tilbage igen (i øvrigt med en anden hårfarve, farvede det i forgårs). Hej då och ha det bra!

I’m of to Malmö in Sweden for a tiny getaway with the bf. So long :)

(Visited 196 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Altså nu er jeg af den personlige overbevisning, at en blogpost sjældent bliver for lang! Og jeg er selv en sucker for mange billeder. Så du skal slet ikke have det dårligt!! Hyggeligt med ferie til dig og J, men ærgeligt du holder pause fra blogging også selvom det kun er 24 timer :( din blog er jo nærmest vanedannende! (hej stalker fan) i det mindste kan jeg selv se det ikke?

  http://www.nellienielsen.wordpress.com

 2. Ej hvor sjovt, jeg tager til Malmø lørdag, også med et tilbud jeg købte på take offer!

 3. Hej Emily :)

  Smukke billeder.. Jeg følger dagligt din blog, da jeg altid bliver i så godt humør hver gang jeg klikker mig ind på dit fine, lyserøde univers!
  Nå, men jeg har altså et par spørgsmål, omend de er lidt “off-topic” :)
  Jeg står på tærsklen til at skulle vælge uddannelse og jeg hælder mest til litteraturvidenskab, da jeg synes det lyder som et utroligt spændende studium. Og tro mig, jeg har læst ALT hvad der står om dette studium rundt omkring på nettet – Og derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre dig ad om hvorvidt det er noget du kan anbefale?
  Jeg har aldrig haft hverken tysk eller fransk (dog italiensk på a-niveau), men jeg ved at meget af pensum er både franske og tyske værker, på orignalsprog (!) hihi. Er det helt umuligt hvis man ingen forudsætning har for dette?
  Har du forresten nogen idé om hvorvidt det er muligt at blive overflyttet efter 1. år til KU? Jeg bor nemlig i København (og det er jeg maaaarjet glad ved) – men jeg har lige præcis ikke et højt nok snit til at komme ind på KU ved den almindelige søgning, og derfor havde jeg tænkt mig at søge ind på Syddansk uni i Odense og så pendle frem og tilbage til forelæsninger.

  På forhånd tak for svar – og tak for den ultimativt bedste blog i blog blogosfæren!

  Mange hilsener fra Stine

  1. Hej Stine,

   Håber ikke det gør noget at jeg lige giver mit input til dit indlæg. Jeg var nemlig som dig helt forelsket i litteraturvidenskab, og da jeg ikke kom ind på Ku valgte jeg også at starte på Syddansk hvor jeg pendlede frem og tilbage.

   Du skal virkelig overveje hvad du gør. Jeg mener at det først er muligt efter 2. år at søge over på Ku, da man har valgfag der. Hvis du vælger at gå på syddansk, vil jeg klart anbefale dig at flytte derover. Jeg har prøvet det der med at pendle, og det er altså ikke så let som man tror.
   Ja, du får så tid til at læse i toget, men det er hammer dyrt, og du går i høj grad glip af det sociale, da man altid skal tænke 1 ½ time forud. Det er selvfølgelig forskelligt i forhold til hvordan man er, men selvom jeg lærte folk at kende og kunne overnatte der, var det bare hammer irriterende altid at skulle regne med laaaang transport. For et halvt semester gav jeg cirka 4000 kr for et pendlerkort.

   Jeg gav det et år, og det duede bare slet ikke. Derfor startede jeg i stedet på Dansk. Jeg har ikke fortrudt den beslutning. Det kan være det bliver anerledes for dig, men forbered dig på, at det kan være hårdt at pendle 4 gange om ugen for 2 timers undervisning.Flyt hellere og fremlej din lejlighed her:-)

   Mht. det faglige kan man jo altid starte ud med de danske oversættelser og derefter kæmpe sig igennem original teksterne:-)

 4. Du skal da poste lige så mange billeder og skrive lige så meget du orker og vil og kan :)
  Og i øvrigt virkelig et lækkert lys….

 5. Hehe, tror også jeg lider af beslutningsangst.. både når det kommer til billeder og madsteder :) var ude at spise I dag med klasseen, og de var rigtig hurtige til at bestemme sig, da servetrisen kom gik jeg i panik,.. fik dog en dejlig burger, hehe :D

 6. Jeg synes faktisk lyset er liidt for lyst dit ansigt forsvinder lidt i det, men ja solen er dejlig at tage billeder i.

 7. Årrh, lysets spil i dit hår er virkelig lækkert, især for en fotoentusiast som mig! Jeg ville ønske, jeg fik fri fra skole i tide til sådan en slags sol. Desværre sker det sjældent. Du må endelig blive ved med at sende billeder ud i en lind strøm, som du gør nu, for kvaliteten af dem er jo enestående. :)

 8. Hej Emily.
  Lige et spørgsmål, der intet har med indlægget at gøre. Nu er jeg flere gange stødt på ordet affiliate-links rundt omkring på blogs, og jeg ved faktisk stadig ikke rigtig, hvad det er? Er det noget, du kan svare mig på?

 9. mmh, dejlige billeder og masser af dem – det er noget vi synes om! :-D

  men lige en tanke: går du med linser til daglig eller er dine briller bare et fashion statement?