look of the day: friday haze

Så er der lige fotos galore. Og beskidte sko, hmm. Er som sædvanlig nogle dage bagud hvad angår ‘dagens’, tilgengæld får I så tusind billeder (lider af svær beslutningsangt og kan hverken vælge til eller fra), men dette er hvad jeg havde på i fredags, hvor jeg bl.a. var til et mægtig fint arrangement hos Diesel og efterfølgende ude at drikke sjusser med nogle rare piger. Ellers gik min weekend mere eller mindre med arbejde og undervisning, dog med et lille afbræk søndag formiddag, hvor jeg gik tur med nogle veninder på Christianshavn og spiste en forbavsende god brunch på Café Oven Vande (ingen æg fra dunk der, hurra og halleluja!!!). Søndag aften var J og jeg til lækker middag hos mine forældre, rigtig dejlig afslutning på en god, men travl uge.

Denne uge bliver ikke mindre travl med masser af arbejde hos Patriksson Communications, hvor jeg er i praktik, et foredrag i aften, læsning (som om det rent faktisk kommer til at ske, ønsketænktning) og uni og så skal jeg også selv undervise + har selvfølgelig mere eller mindre lavet aftaler alle aftener. Flot Emily. På søndag skal vi til Odense og se vores måske kommende hundehvalp. Og næste uge er lige så proppet og så skal jeg til Paris om fredagen. Huhej hvor tiden flyver afsted. Så fik I også en lille forjaget update på mit liv ;)

Outfit details: Blazer Zara// booties + jeans Topshop// tee Petit Bateau bought at oxideret.dk// bag Balenciaga// earrings Zarah Voigt

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Ihhh, glæder mig sørme til at høre mere om hunden i Odense:) Mødte selv min kommende hund i en 5A’er, haha! han var en basset bretagne – kender du dem?

 2. Fra color burn til color blind til color cool – du kan bare det der med farver, Emily. Super inspirerende som altid :-)

 3. Hej Emily

  Du undskylder en gang i mellem at du lægger så mange billeder ind af outfits, fx i dette indlæg, men jeg vil bare sige, at det burde du altså virkelig ikke. Jeg kan i hvert fald virkelig godt lide, at se alle de flotte fotos du/din kæreste tager og det smukke tøj, du altid er iført – du har simpelthen så god smag. Det er en af grundene til at din blog er min yndlings :)

  Julie

 4. Hvor ser du altså bare brand godt ud. Elsker når du smiler sådan helt rigtigt, med tænder og det hele :)
  og nøj hvor er dine sko bare pæne!
  Hvilken race hund har i kig på?

 5. Fin blazer! Mhs. til hunden, så kan du jo få outfit-billeder, hvor hunden er med på, ligesom med de tilfældelige hunde, som tidligere har været ufrivillige modeller ;-)

 6. Super fine billeder!
  Du må undskylde min nysgerrighed, men hvad skal du undervise i, og er det et ‘fast job’?
  Glæder mig til at høre mere om hunnien;)

  1. Jeg arbejder som hundetræner i fritiden, det har jeg gjort i snart 4 år, så når jeg underviser, så er det mine hvalp- og lydighedshold :)

 7. Oh man. Tak hvor er I altså søde, bliver helt rød i kinderne :) I er alt for rare!

 8. lækkert med masser af billeder! især med så lækker en taske, må jeg ikke høre hvad farven hedder, hvis du husker det…? og er det city modellen du har?
  // Lina