look of the day: stripes & freaky pinky

Ja, undskylder lige for den der alienklo, det gik lidt hurtigt i morges. Jeg er på vej i skole lige om lidt. Er vist ved at blive en dårlig vane, det med at blogge med det ene ben ude af døren. Jeg trækker en vinder af Rudolph Care produkterne i aften og skal nok annoncere det her på bloggen i morgen. Og tak for alle jeres mange gode svar!

Husk i øvrigt lige at være nogle englebasser og læs hinandens kommentarer til de forskellige indlæg inden i spørger (og mine svar på dem + selve indlægget), svarer meget gerne på spørgsmål i kommentarerne, men det er lidt fjollet at skulle svare på det samme igen og igen ;)

Håber I får en rigtig dejlig dag <3

Outfit details: Knit Nué Notes// skirt Sonia Rykiel x H&M// boots Acne// purse Mulberry

(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Øvv, endelig en konkurrence, jeg ønsker og være med i og så nåede jeg ikke at være med! Da du åbne for konkurrencen, stod jeg selv med det ene ben ude af døren og tænkte, at det må jeg lige gøre ved lejlighed og pludselig ser jeg, at konkurrencen er slut – jeg har fuldstændig glemt det! Øv, så kan man lære det..:-)

 2. Hej Emily

  Hvilket mærke er dine brille, og hvor har du købt dem? Og er det “rigtig briller” – dvs. med styrke :) ?

  1. Det er rigtige briller ja, bruger for det meste kontaktlinser, men af og til briller. Det er Ray Ban :)

   1. Okay, tak. De er rigtigt pæne nemlig – overvejer måske selv at hoppe med på “store briller”-bølgen (som jo ikke ligefrem er en ny trend, meeen man har jo lov til at være lidt af en late starter)… Nu må vi se – nu ved jeg da fra hvilke mærke, jeg kan prøve mig et par.

 3. Mange tak søde piger!!

  Pinky betyder (også) lillefinger på engelsk (‘pinkie’ på britisk engelsk), så det er min lillefinger (der ser noget så spøjs ud på det sidste billede), jeg hentyder til og ikke farven pink :)

  Klem klem

 4. Wauw! Du er altid så køn, men det tredje er alligevel et af de smukkeste billeder af dig nogensinde, selvom det er meget hverdagsagtigt, hvor er du bare gudesmuk!
  -Og så er Tillie på fjerde billede altså også lidt af en skønhed ;)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 5. Hejsa! :)
  Bliver simpelthen nød til at spørge, men hvor mange mulberry tasker har du?
  synes hele tiden jeg ser dig med en ny en hæhæ
  OG hvor ser du dog skøn og frisk ud på de billeder! elsker billedet i midten, du har sådan et skønt ansigt. Godt aften!

 6. Flot look til dig! Og meget dueligt ift. kopiering (ja, jeg er en copycat af og til)! Virkelig inspirerende, tror jeg, jeg prøver at sige!

  Christine
  studerendetanker.blogspot.com

 7. Super fin blog du har dig! :-)
  – hvor er dit ur fra, er på udkig efter lige præcis sådan et? :-)

  1. Mange tak :)
   Det er fra Rolex, søg evt. på UR eller Rolex i søgefeltet, så kommer der et indlæg om det + et der ligner, men er en del billigere fra Invicta :)

 8. Hej :)
  Er der en eller anden måde du laver dit hår på, når mit sidder sådan ser det nemlig ikke sådan ud? :)