beef salad

Lidt lørdagsinspiration til aftensmaden. Eller frokosten måske :) Tynde strimler af oksekød (kalv kan også bruges, eller kylling eller tofu eller hvad der nu får dig til at blive vild i varmen) marineret i soya, ingefær (helst friskrevet, men pulver kan også gøre det), chili og lidt olivenolie og honning. Lad det ligge i marinaden i mindst en time, men gerne natten over i køleskabet. Det kan være i en skål, der er dækket til eller bare i en frysepose. Lynsteg strimlerne i lidt olie i en wok eller pande og drys masser af sesam over imens. Server det krydrede kød på en bund af grønt og gerne med mere sesam. Her er det på en salatmiks og dampet broccoli. Lidt fintsnittet chili, rød peber og tynde appelsinfileter ville heller ikke være ad vejen.  Enjoy :)

(Visited 1.231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Nøj, det ser vildt lækkert ud. Lyder rigtig mums med ingefær. Får veninder til middag på lørdag, og dette kunne meget vel blive “the dinner” :-)

  2. Jeg plejer at lave min beef salad på en bund af koriander, thai basilikum og en lille smule mynte. Dertil en masse agurk og så en masse frisk chili over :) Lækkert!

  3. Lyder spændende og lækkert.
    Jeg sidder netop i dette øjeblik og nyder en potion gronola på bedste Emily maner med friske jordbær, blåbær, mandler, Godmorgen müsli, honning og græsk yogurt. Juhu!
    Tak for alle dine dejlige madtips :)