paris peek

Så er jeg tilbage fra en fabelagtig forårstur i Paris. I skal nok blive spammet med Paris-outfits, -stemning, -tilføjelser til den ‘gamle’ Paris Guide og bare forårsstemning generelt og lidt mere Paris, men har som sædvanlig en trilliard billeder (sådan ca.) at sortere i og desværre også arbejde og forestående eksamener at passe, så det kommer lidt efter lidt, men her er i al tilfælde lidt smagsprøver.

Skal nok forsøge at svare på kommentarer hurtigst muligt, tak for at I har været her og holdt gang i bloggen, mens jeg var væk :)

Just a few ‘appetizers’ from my recent Paris-trip :)

(Visited 356 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Jaaaa jeg hopper nærmest i stolen, jeg har glædet mig meget til dine billeder fra Paris og dem du viser her er en rigtig god start! Spam endelig løs, så snart tiden er til det! :)

 2. Hvor ser det dejligt ud. Jeg skal selv til Paris til maj og glææder mig til at gense byernes by efter i hvert fald 13 års fravær. Vil derfor nærstudere din parisguide og vil også gerne høre om gode spisesteder, hvis du har fundet noget nyt :-)

  Julie/gane & gaffel

 3. Sikke nogle flotte billeder og sikke et flot træ, der er ved at springe ud! Det gør samtidig lidt ondt i hjertet at se de billeder fra min venindes elskede Paris…..

  Mange hilsner
  Birthe

 4. Weee, skal til Paris til sommer – i et par dage på vej hjem fra Normandiet – og skal HELT sikkert bruge din guide!

 5. Elsker Paris… tabte helt og aldeles mit hjerte, da jeg boede der efter gymnasiet (for en evighed siden). Så det er helt fantastisk at se dine billeder – og længes lidt.
  Glæder mig til at se mere :)

 6. Sikke fine billeder! I særdeleshed også en fin nederdel du har på på tredje sidste billede. Hvor er den fra?? :)

 7. Nej, hvor ser det fantastisk ud! Jeg tilbragte efterårs semesteret i Paris, og kommer helt til at drømme mig tilbage til the happy times, på en kedelig opgaveskrivnings-dag, så merci beaucoup:-)

 8. Awww fik helt gåsehud, da jeg så disse billeder. Hvor er du heldig, sidder her med en chokolade muffin i mine iskolde fingre, og drømmer mig til Paris <3

 9. Det ser fantastisk ud! Er meget misundelig ;) Overvejer selv at vende tilbage til Paris igen snart, med mand og barn :)

 10. Glæder mig til billeder og endnu flere gode tips. Skal afsted om et par uger, og er særligt interesseret i gode restauranter og hyggelige barer :)

 11. Hej Emily

  Du er virkelig smuk! Elsker det næstsidste billede. Jeg vil bare lige spørge dig, om I otte bloggere, ikke skal have et logo, ligesom blogspot f.eks. hvor der er et lille rødt B ud for web adr. hvis du kan følge mig? På min mac er der bare en blå bold agtig ting, som der er, hvis der ikke er logo.

  Mvh Emilie

  1. Mange tak ;) Hmm… jo, tjo måske det var en idé, det er dog ikke lige noget vi har talt om, men måske det kunne være tjekket. Tak for at gøre mig opmærksom på det i al tilfælde :)

 12. Næææ sikke nogle flotte billeder :)
  Jeg skal selv måske til Paris til sommer, har du nogle forslag til nogle hyggelige og billige spisesteder? Eller andre seværdige små steder?

  x Steenberg

 13. Smukke, smukke billeder – er især vild med det tredje, med de dejlige grønne detaljer fra stolene, de grønne pumps i baggrunden, tasken, græsplænen bagved…det ser så “casual bevidst” ud. :o)

 14. eeeej hvor er den fiiin, den nederdel du har på, på billedet hvor du står foran fontænen..
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

 15. Som altid fantastiske, stemningsfulde billeder fra dig. Hvordan gør du det dog? Kan nærmest høre musikken fra Amélie spille i baggrunden på det 1., 4. og 7. billede. Smukt. :)

 16. Ih tak for de mange dejlige kommentarer. Så rart at høre at I kan lide billederne, især fordi der kommer mange flere :)

  Den gule nederdel er såmænd fra H&M ;)

  Mht. tips og restauranter, så kommer der et par gode steder i løbet af de næste par dage og husk at kigge i de ‘gamle’ Paris-guides under ‘City-guides’ i menubaren. Jeg er desværre ikke stærk i vintagebutikker i Paris :(

  Og rigtig god tur, til jer der skal derned snart :)

 17. Øv, man kan ikke få det på nettet, og jeg har ikke set den før :-) ville virkelig gerne have den nederdel! :-)

  1. Ævs, min er købt i H&M på Amagertorv og jeg har også set den i Fields hvis det er nogen hjælp.

 18. Hvor er det nogle dejlige billeder.
  Her kommer nok et lidt skørt spørgsmål:
  Hvad har du dit kamera stående på, når du tager billeder?
  jeg tænker især på det andet sidste billede? – hvor du forresten ser fantastisk ud :-)

  1. På det billede du tænker på står det på ‘P’ og så har jeg reguleret ISO og hvidbalance efter forholdene. Ofte kører jeg bare autoindstillinger uden blitz :)