konkurrence: vind armbånd designet af Helena Christensen

NB! Konkurrencen er slut!

SEIMEI betyder livskraft på japansk og er navnet på en ny serie af drikkevarer med det pæneste design. Der kommer en æblecider, en mousserende vin med hyldeblomst (min favorit) og en iste på det danske marked til at begynde med. Dog findes der flere varianter (også uden alkohol, se her), der forhåbentlig når de danske hylder på et tidspunkt. Hver gang der sælges en flaske SEIMEI, går der 25 ører til SEIMEI Fonden, der har til formål at give livskraft til velgørende idéer med et økonomisk skub. Helena Christensen (der ser SÅ lækker ud på det nyeste Cover) står i spidsen for SEIMEI og har været med til at designe flaskerne, bestemme smag og koncept. Og så har hun også designet det yndigste armbånd, som I nu har mulighed for at vinde.

Armbåndet er i sølv, belagt med 22 karat guld og koster 750 kr hvoraf 200 kr. går til SEIMEI Fonden og det kan købes på SEIMEI.me (hvor man også kan læse mere om drikkene, konceptet, fonden etc.).

For at deltage i konkurrencen om armbåndet skal du blot lægge en kommentar herunder med en en linje eller to (eller flere) om hvad der giver dig livskraft, inden torsdag d. 5. maj kl. 12.00.

Unfortunately this give away is for danish residents only, but SEIMEI.me is for everybody :)

(Visited 887 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

350 Kommentarer

 1. Livskraft får jeg, når jeg er sammen med mine to små nevøer på 1 og 3 år. Når Asbjørn (den ældste) kommer løbende mig i møde, hvinende og skrigende og held vild efter at blive leget med, og Bjarke sidder ligeså stille, smilende og grinende, tyk, rund og glad. Dem er jeg villig til at gøre alt for, og den følelse giver mig livskraft.

 2. Hold nu op hvor er det yndigt det armbånd, jeg gik helt baglæns da jeg så det, hvor er det bare smukt :)
  Jeg føler allermest livskraft, når jeg når den der fantastiske følelse af at være forelsket og vild med mine skønne venner, at elske og blive elsket igen er det største i verden og min konto med livskraft ville være helt i bund hvis jeg ikke var så heldig af have det skønneste netværk i verden.
  tusinde forårstanker og solstrejf din vej smukke Emily <3

 3. Det som giver mig livskraft er når jeg når de mål jeg har sat mig. Når jeg kan se at det jeg gør giver en bonus. F.eks. at gå på gymnasiet i 3 år, giver dig en hue og en mulighed for at opnå det job du ønsker.
  Personerne omkring mig giver mig også livsglæde. Der er intet som at tilbringe tid med dem som du holder allermest af. Det er når tiden flyver af sted, at livet er allerbedst.

  Btw. Virkelig flot armbånd og du har en sød blog der er meget alsidig (:

 4. Hvor er det et smukt armbånd.
  For mig er det, det sociale, som giver mig livskraft. Hvis jeg ikke havde kontakt til nogle, eller jeg levede, som Palle alene i verden. Tror jeg, at jeg ville misten lysten til at leve. For mig er min familie og venner GULD værd!
  Sabine
  Sabinesverden.blogspot.com

 5. Liskraft får jeg, når jeg tænker på alle de ting jeg har haft at kæmpe med i livet, og jeg bliver stolt over mig selv over at have klaret den :)

 6. Jeg får livskraft af min storesøster Stine, som er den stærkeste person jeg kender. Hun har været nyresyg siden hun var 3 år gammel, overlevet 2 nyretransplantationer, dialyse, omniscan og imens har hun kæmpet med sin drømme uddannelse som sygeplejerske, som hun blev uddannet som i sommers. Efter alt hvad hun har været igennem, har hun styrke og mod på at hjælpe andre mennesker. Dét er livskraft!

  1. ved godt det er emilys valg. men vil lige komme med en lille kommentar.
   jeg må ærligt sige at jeg for gåsehud af din livskraft bolette, hvor er det yndigt. :-)

 7. Jeg får livskraft af at være sammen med dem, jeg elsker. Min familie, min kæreste, mine veinder. Og når man går ud af hoveddøren, på netop denne årstid, og bladende har den skønneste, dejlige lysegrønne farve. Så fine at de skubber larmen fra metrobyggeriet i baggrunden.

 8. Jeg får livskraft gennem mine mindre søskende. De er bare så skønne, nemme og dejlige at være sammen med! De minder mig om hvordan det var at være barn, og det er rigtig rart når man ellers sidder og bakser med eksamener, regninger og hvordan man aflæser sin elmåler(?).

 9. Livskraft får jeg når jeg fredag henter ungerne tidligt, og de begge kommer løbende mig i møde med udstrakte arme, når jeg har lagt sidste hånd på en rigtig hård opgave, når min familie i eftermiddag igen er samlet og lejligheden atter bliver fyld med grin og skrig og en masse tumult :)

 10. Så flot armbånd!
  Det der giver mig livskraft er når jeg ser min kærestes søde, buttede, lille niece og hun siger noget som helt sikkert giver mening i hendes hoved men som er volapyk for os andre :) Og når jeg ser min farmor og farfar holde i hånd og stadig være så glade for hinanden efter nærmest helt helt liv sammen!

 11. Livskraft får jeg oftest gennem samvær med mennesker. Både de mennesker jeg holder af, familie og venner, men også gennem mit arbejde som pædagog i en vuggestue. At se børnenes glæde, hjælpe dem når det er svært, mærke min betydning for at deres hverdag fungerer, er fantastisk. Derudover får jeg også livskraft gennem nærende mad, ophold i naturen, motion og at læse bøger. Elsker i det hele taget livet og det giver mig livskraft :)

  Og sikke en skøn præmie, der med garanti også vil være dejlig at have i mit liv.

  Hav en dejlig søndag.

 12. Når jeg føler størst livskraft er når jeg er sammen med mine allernærmeste. Det er næsten selvsagt :)
  Jeg føler faktisk også en dejlig rumsteren indeni, når jeg planter frø og ser dem gro. Det er en meget undervurderet følelse :)
  Smukt armbånd i øvrigt!

  – Kira / http://sagablot.blogspot.com

 13. En ting, der giver mig livskraft er at se min far stå op og få noget godt ud af hver dag og holde humøret højt på trods af et langt og alvorligt sygdomsforløb, som desværre nok vil vare ved for altid..

 14. Livskraft får jeg af mine tætteste veninder og min familie. Af de mennesker der kender mig allerbedst og kender til vigtige tidspunkter i mit liv. Når jeg er sammen med dem bruger jeg ikke energi, men får en masse igen, og bliver så glad indeni. Det er mennesker der aldrig der har skuffet mig, men derimod overrasket mig positivt når noget har været svært.

 15. Jeg får livskraft af at grine og le sammen med mine venner – det lyder banalt, men så simpelt er det.

 16. Det der giver mig livskraft er min mor, far og fire småbrødre. Intet slår deres energi og dejlige smil, som automatisk giver livskraft til mig plus et ekstra smil på læben.

 17. Sikke et vidunderligt smukt armbånd :)
  Livskraft er for mig bare det at kunne være sammen med min familie, mine venner og min hund.
  Har ligget på hospitalet i noget tiden, her før foråret og man sætter virkelig pris på at komme ud i ‘virkeligheden’ igen, og at man ikke ligger inden for hospitalets fire vægge. Det giver mig den største livskraft :)

  God søndag! :)
  Simone.

 18. Livskraft kommer til mig, når jeg ser mine nærmest smile. For et smil er tegn på glæde og måske endda lykke, og hvis de er lykkelige, ved jeg, at verden ikke er helt ond.

 19. Livskraft er for mig mindet om at lægerne sagde jeg ikke ville overleve det næste år, grundet en sjælden hjertesygdom, og jeg nu stadig er her til at nyde foråret :)

 20. Sikke et enkelt, men yderst fint, armbånd!

  Jeg får livskraft af, når jeg i mit frivillige arbejde med sindslidende, kan se at jeg gør en forskel. At jeg kan bruge min viden (fra min uddannelse) og bidrage med personlig udvikling hos disse folk. Det, som måske er trættende for andre, giver mig livskraft! (:

 21. Livskraft er for mig, når jeg kan mærke, at jeg lever! Dvs. et øjeblik som består af gode minder, et sus i maven og viljen til at gøre en forskel – lille som stor.

 22. WOW et flot armbånd!!! Må gerne blive mit..
  Min dejlige kæreste giver livskraft, samt min lille glade nevø :-) De begge varmer enormt i hjertet <3

 23. Jeg får livskraft når jeg formår at spise sundt og dyrke motion. Jeg får livskraft når det er forår, snart sommer, og solen skinner som nu. Og så får jeg livskraft, når jeg opnår noget, jeg har stræbet mod i et godt stykke tid.

  Og nu krydser jeg bare mine fingre for at vinde det herlige armbånd!

 24. SUPER FLOT ARMBÅND!!
  Hvis der er noget der giver mig livskraft, så er det, når jeg mærker livet i maven, fra den baby der sparker derinde!!

 25. Nøj et fint armbånd.. Så enkelt og så kært!
  Det der giver mig livskraft er helt enkelt solen og det at kunne nyde den med dem man holder af. Jeg har lige haft min dejlige nevø Maximus på weekend hos mig og der har vi bare hygget så det har basket ude i solen..

 26. Det er simpelt: mine nærmeste giver mig livskraft! Efter en god dag med dem, er jeg fuld af godt humør (:

 27. Det der giver mig livskraft er at føle mig lykkelig. Det er et yderst vidst begreb, men følelsen af glæde, tilfredshed og lykke er ubeskrivelig. Jeg føler mig lykkelig i selskab med dem jeg holder af, hvis jeg har klaret noget, som jeg er rigtig stolt af eller det helt tredje. Derfor stræber jeg ikke efter at blive rig, tynd eller kendt, men stræber efter at gøre det, der gør mig glad og lykkelig – nemlig at være den jeg er, i selskab med dem jeg elsker.

 28. At følge mit hjerte giver mig livskræft! Dybt nærvær og ægte kærlighed med mennesker jeg holder af, giver mig livsnydelse og livsglæde..:-)

 29. Jeg får livskraft af at danse. I løbet af de ca 4 minutter et nummer varer, kan tristhed vendes til glæde og jeg får energi til at give mig selv et spark bagi og komme videre.
  Derudover giver det livskraft at være sammen med de mennesker, der står mig nær.
  Smukt armbånd – og dejlig søndag til dig :)

 30. Jeg får min livskraft af de små ting i livet: Ligge i ske med kæresten, opdage smuk stuk på nabobygningen som jeg aldrig havde lagt mærke til før, se foråret springe ud, grine på cyklen fordi jeg kommer i tanke om en joke, høre min 91årige farmor fortælle om sit liv, opnå små succeser som at slå mine egen 5.km tid eller lære en ny teknik i Photoshop. It all adds up.

 31. Livskraften møder mig, når jeg kan dufte foråret komme. Når jeg ser min søsters krøllede hår danse om hendes ansigt, fordi hun endelig har droppet den stramme knold og lader sommeren være grund til at være smuk og fri. Eller når jeg tager mig tid til at læse en hel lørdag i solen og selv føler mig smuk, fordi jeg har tid til at tage fodbad og drikke kaffe. Eller bare når selvtilliden kommer krybende, fordi mine veninder komplimenterer mit genfundne mod med “Du ser godt ud i dag!”. Og det glæder mig at fortælle dem, at de er smukke og unge og jeg tænker hvor heldig jeg er, fordi de gider være sammen med mig.

 32. Jeg føler livskraft rimelig ofte, da jeg er lærervikar på en folkeskole. Jeg synes simpelthen, at både de helt små og de store elever til tider kan være så utrolig livsbekræftende. At opleve disse elever og komme tæt ind på livet af nogle af dem, har givet mig sådan en forståelse for forskellige former for liv, og hvordan vi alle skiller os ud fra hinanden. At føle deres livsglæde er med til at give mig fornyet livskraft!

  Held og lykke til alle i konkurrencen :)

 33. Udvikling i livet. Både i forhold, karriere og personligt når man virkelig kan mærke at man rykker fremad og man kan mærke at man har medvind. Det er det som giver mig livskraft, og så er der selvfølgelelig de personer som inspirerer mig til at udvikle mig i livet og disse mennesker er hele kilden til Livskraften og glæden.

  …Og så ville jeg lige benytte lejligheden til at sige tusind tak for en fantastisk blog Emily!

 34. Jeg får livskraft af de beslutninger jeg tager; både store og små, som hjælper mig til at komme videre og udvikle mig. Især de gange man føler sig placeret nede i et sort hul og man ved egen hjælp får hevet sig op igen. Det er en sejr på den personlige front og giver mig ny livskraft.

 35. Livskraft er når jeg får det der sus i maven. Adrenalin. Det kan være når jeg løber en tur i vinden og bare mærker at jeg lever. Det kan være når jeg griner højt med mine venner. Når jeg leger med mine søde små kusiner og fætre, der endnu ikke kender til det at have bekymringer. Det giver mig livskraft når vejret er godt og jeg er omringet af alle de mennesker jeg holder af :)

 36. Hej Emily.:-) Hold op et fint armbånd samt tanken der ligger bag ikke mindst!
  Noget der giver mig livskraft, er når jeg mærker de første solstråler i ansigtet om foråret, og ser den første lille erantis pible frem af den kolde jord. Så føler jeg at livet vender tilbage til mig, efter den lange kolde dvaletid i vinterhalvåret.

  God søndag til dig.

 37. Hvor er det et smukt armbånd. Virkelig.
  Jeg får livskraft, når jeg tager mod til at ændre mine slutninger. Jeg kan ikke ændre begyndelserne, men jeg kan lade være med bare at være tilskuer, tage ansvar og dermed ændre mit outcome. I de øjeblikke, ved jeg at jeg lever og at det er mig der styrer mit eget liv. I både stort og småt.

 38. Jeg får livskraft når min søster sender en besked hvor der står “Jeg elsker dig og savner dig”. Jeg får livskraft når jeg ser mine forældres glæde og tilfredshed. Jeg får livskraft når jeg ser min storebrors kærestes smukke gravid mave. Jeg får livskraft når jeg er sammen med mine fantastiske veninder. Jeg får livskraft når solen skinner.
  Jeg kunne blive ved ;) Men sikke en fed konkurrence, håber jeg er den heldige vinder :)

 39. Livskraft får jeg på mit arbejde, når mine elever efter lang tids arbejde pludselig fanger en pointe man har arbejdet længe på at få dem til at forstå, eller pludselig ud af det blå, sætter tillært stof i relation til noget helt nyt. Så får jeg den mest euforiske og lykkelige følelse i maven. Egentlig ikke fordi det er et tegn på at man gør noget rigtigt som underviser, men på grund af den glæde der lyser ud ad øjnene på dem over at de endelig har knækket nøden… at de lært noget.

  – Anne Sofie

 40. Livskraft får jeg lige nu gennem den fantastiske forårssol, som vi nyder godt af for tiden. Dens varme og lys der straks får mig til at glemme alt om gråt og trist vintervejr, og i stedet frembringer skønne minder om lange lyse sommeraftener i selskab med dejlige mennesker, giver mig glæde og energi og dermed masser af livskraft :)

 41. Smukt armbånd!

  Jeg får livskraft af at give. At føle et overskud til at hjælpe hvor der er behov for det giver mig livskraft.

  Jeg oplever livskraft på havet og når jeg er sammen med de mennesker jeg holder af.

  Hav en dejlig søndag :)

 42. God mad, flotte omgivelser og øjenåbner-rejser – men mest af alt de mennesker, der står mig nær. Hvis man er så heldig nok til at have mennesker omkring en som elsker en for den man er, så er man da et skarn, hvis man beder om mere :) Jeg er så lykkelig for mine skønne venner og min fantastiske familie. Så når livet sutter, minder jeg bare mig selv om, hvor heldig jeg er at have alle disse mennesker i mit liv :)

 43. Jeg får livskraft ved tanken om at komme hjem til min kæreste hver dag efter arbejde – efter snart 10 år (til august) er jeg stadig lige så forelsket i ham som den første dag! Det er efterhånden alt for sjældent at kærlighed holder, så jeg føler mig meget heldig og speciel når jeg tænker på ham!

 44. Livskraft? Det er en underlig størrelse. Hvis fravær jeg er uhyggeligt bevidst om – mens nærværet af den synes at få mig til at ignorere den. Ligesom lykke. Og penge. Meget problematisk og altomslugende, når jeg ikke har dem. Så overskudsgivende, når jeg har dem, at jeg kan fokusere på helt andre ting end dem. Som farverne på København, når jeg cykler over Dronning Louises Bro. Eller erantis. Eller den funklen i bedstevenindens øjne, som er lige dén tand mere intens på hendes fødselsdag end på årets øvrige dage.

  Livskraft kommer indefra, og jeg får det af overskud. Overskud er jeg ved at skabe mig. Jeg skal nok nå hen til det.

  D.

 45. Udover de åbenlyse ting (solen, chokolade..) så giver filosofi mig energi! En filosofisk diskussion om hvad som helst får mig til at føle mig mere levende og friskere, for det at se verden på en ny måde, fra et andet perspektiv, er altid fantastisk!

 46. Jeg er lige blevet opereret i mit knæ, og kan ikke særligt meget selv endnu. Min ene veninde har været helt ualmindeligt fantastisk, og har boet hos mig de sidste par dage. Det giver mig utroligt meget livskraft, at vide hvor meget jeg betyder for mine veninder – og få bekræftet hvor fantastisk meget de betyder for mig.
  Hun har været helt uundværlig, sammen med min familie der har hjulpet mig. Det giver mig livskraft!

 47. Wauw, det armbånd er fantastisk smukt og enkelt, det ville faktisk passe perfekt til min gallakjole!
  Jeg får livskræft når jeg er sammen med mine fantastiske veninder Sofie og Katharina, det er svært at forstå at vores veje måske snart skilles, når gymnasietiden slutter. Det ville være fantastisk at have et så fint armbånd til minde om dem, og alle de dejlige minder vi har skabt os!

 48. Sikke et flot armbånd!
  Jeg vil sige, at det der giver mig mest livskraft og generelt bare bringer et smil på mine læber, er at male. Det er så simpelt og har alligevel en kæmpe beroligende effekt. Jeg elsker det og føler mig altid fri for alle bekymringer og andre problemer, når jeg har haft tid til at reflektere og fokusere på det. Det kan virkelig anbefales!! :-)

 49. For at beskrive hvad der udgør min livskraft vil jeg citere Benny Andersen som om nogen forstår sig på at skrive om livet:

  Her er fredeligt og stille.
  Her er ingen larm og støj.
  Jeg har sået kruspersille
  Og et brev med pure løg.
  Lad alverden slå for panden
  Og bekæmpe spe og spot.
  Jeg vil enes med hinanden
  Og mig selv og ha det godt

  Livskraft får jeg af at tænke på de små ting i livet der gør mig glad. Jeg elsker at købe nyt tøj og møde nye mennesker, men det er de små ting man skal huske på engang imellem for at huske at nyde livet og dets særlige værdier. Jeg tror min livskraft kommer de dage hvor jeg pludselig en solskinsdag får tid til at stoppe og tænke: “Jamen hov. Jeg har det jo egentlig meget godt”. Benny Andersen snakker om kruspersille og stilhed og at han egentlig ikke lever op til de helteværdier der ellers er, men at han lever sit eget stille og rolige liv i fred med sig selv og andre. Det er da livsglæde. :)

 50. Smukt!
  Jeg får masser af livskraft af solen der skinner, mine veninder der griner med mig, min kæreste der smiler til mig, min hund der altid er glad og min familie som jeg kan tale med alt om!
  God søndag:)

 51. Hej, det der giver med livskraft er at stå op om morgenen og vide at der er en god dag forude. Jeg får et kick hver gang jeg ser min familie grine sammen, og det betyder alverdens for mig. Mine venner er også med til at give mig livskraft, og bare at vide at de er der er fantastisk. Livskraft er forskelligt fra person til person, men inderst inde er livskraft vel altid at blive elsket af sine nærmeste.. :-)

 52. jeg får livskraft, når jeg lader mig selv styre af mit indre primitive dyr. det handler om at danse og grine og male og tage på eventyr og være sammen med mine nære og møde nye mennesker. så føler jeg mig glad og i live!

 53. Wow et flot armbånd!
  Jeg får livskraft af at mærke sommeren er på vej med lange lyse og varme dagen som tilbringes på stranden, med at grille og spise is med dem man holder mest af. Desuden får jeg livskraft af min familie, min kæreste og mine venner.

 54. Jeg får livskraft af, at være i selvskab med dem jeg holder af! Det er skønt, at være omringet af folk man elsker og som man adrig vil miste. Dét er livskraft for mig :)

  Det armbånd er godt nok fint! :)

 55. Følelsen af at vide, at jeg har overlevet en hjerteoperation som baby og stadig har haft et fantastisk liv med socialt samvær og kærlighed giver mig livskraft. Min familie og mine nærmeste betyder alt for mig, og at vide at de støtter mig i de svære ting i livet som jeg nu har oplevet gør mig lykkelig.

  http://www.toomuchmyself.blogspot.com

 56. Livskraft for mig er smil. Det er så basal, og alligvel for mange rigtig krævende. Dét kan give mig en god start på dagen med en masse livskraft, det kan være alt fra buschaufføren, en fremmed pige på gaden eller mine skønne klassekammerater. Det giver mig en følelse af anerkendelse, hvilket for mit vedkommende fører til livskraft!

  Venligst, Helene.

 57. Mine nærmeste donere kraftige livsindsprøjtninger til mit sind på en daglig basis. Jeg vågner, jeg er træt, jeg vil ikke op.. så redder den kære mor dagen med lækker morgenmad og et kram. Håret vil ikke sidde, og jeg træder ind på skolens grå gange med et surt fjæs.. her møder man så en der vælger at ugle sit hår helt ustyrligt og som supplere med kommentaren “Hold nu op, nogle sild vi er i dag!”, og straks er smilet på igen. Det er alle disse ting og den slags mennesker jeg vælger at omgås, der er afgørende for min viljestyrke og min lyst til livet <3

 58. jeg får livskraft hver evig eneste dag. Når man vågner om morgenen er det starten på en ny og uforudsigelige dag, hvilket giver mig mere livskraft da man aldrig kan vide hvad dagen vil bringe.

 59. Vidunderligt armbånd!
  Jeg er desværre meget syg af en medfødt kronisk sygdom (Ehlers Danlos Syndom i meget svær grad), så jeg søger meget efter, hvornår jeg føler mig mest levende og føler livskraft – nu bliver jeg her snart STX student efter at have kæmpet mig igennem og jeg vil vædde med, at den dag jeg får studenterhuen på af min kære morfar, efter at have overstået fuldt pensum med 13 eksaminer, endda med et ret så godt gennemsnit og klar til at søge ind på Københavns universitet med det samme, så vil jeg føle mig gennemsyret af livskraft – og jeg vil ønske, at jeg kan blive student med et armbånd på, der vil kunne minde mig om altid at tro på mig selv og finde livskraft, selv i det mest triste og uoverskuelige øjeblikke!

 60. Sikke et fint armbånd.
  Det der giver mig livskraft er at rejse. At komme ud og opleve verden, se, høre, smage og dufte nye ting. Komme ud og opleve en helt andet kultur, at nå toppen af kilimanjaro, svømme i turkisblå vand og bare mærke suset i maven. Dét er livskraft!

 61. jeg får livskraft, når jeg klarer de udfordringer, jeg har givet mig selv eller har fået. det kan være alt fra at slå min rekord på 5 km til at få 12 pil op i en dansk stil. men når jeg har kæmpet og kæmpet for til sidst at gennemføre … så føler jeg mig allermest i live!

  tak for super god og inspirerrende blog! :-)

 62. Livskraft er når jeg finder mig selv flyvende rundt på et dansegulv sammen med mine veninder. Det eneste jeg hører er tonerne af Queens “Don’t Stop Me Now”, min ene veninde som prustende forsøger at synge med på ordene i sangen og mine andre veninder, der griner højt og vælter rundt i deres stilletter. Det eneste jeg ser er nogle lækre stænger, der bevæger sig rytmisk rundt i takt til musikken, et par store smil på nogle glade piger og en rød blinkende spotlampe, der viser sig på gulvet fra tid til anden.
  Jeg er ligeglad, hvor grimt, jeg danser eller hvor dårligt det lyder, når jeg synger med på sangen – jeg ved, at jeg har det godt, at jeg er sammen med mine veninder og at ingen kan røre os på dansegulvet. Det er livskraft for mig!

 63. Jeg får livskraft når jeg føler mig lykkelig og tryg, når alting er i hak og jeg er omgivet af de mennesker jeg elsker, jeg får livskraft når jeg ser ind i min udkårnes øjne og ved at han vil være d.er for altid

 64. Jeg får livskraft af sommerens lyde- af at ligge på en strand og lytte til vinden, der laver skub i vandet. Af et smil fra en fremmed på gaden. Af følelsen af at være fri.

 65. Livskraften i mit liv er sommer, hygge med familie og venner med også bare glæden ved at leve. Livet er en gave. Det giver mig livskraft er desuden at opdage verden, møde nye kulturer og se hvor godt vi egentlig har det i Danmark. Livskraften er livet. Jeg kan bedst forklare det ud fra Benny Andersens digt “Morgenhymne” i udpluk her: …”Brug store ord i massevis
  overdriv for en gangs skyld:
  Thi kendes for ret:
  Du er dømt til at leve!
  Du må ikke kassere din skæbne
  tværtimod tage den på dig
  Fyld den ud
  som din hud!
  Bid livet i låret
  Find fremtiden frem
  Rut med planer og visdomsord
  for i dag skal der søreme leves!”

  Livskraften er. Husk at leve livet mens man kan.

 66. livskraft får jeg når jeg føler mig tryk og tilbringer tid sammen med mine venner og familie. For mig er livskraft det øjeblik hvor at selvom alt ser sort ud, finder jeg stadig en vej ud og en vej til at se lyset igen.. :-)

 67. At vide, at mennesker som ser på præcis den samme stjernehimmel som jeg, har det ubeskriveligt forfærdeligt og aldrig har prøvet noget anderledes end dette, går mig på. Jeg får livskraft, når jeg donerer 100 kr og gør en lille forskel. Jeg vil ud og gøre endnu mere forskel, så det kan give mig mere livskraft. Når jeg tænker på hvor forfærdeligt andre folk har det, værtsætter jeg selv de mindste ting i mit liv, som at solen skinner og at jeg kan høre mit yndlingsmusik. Jeg ønsker, at alle i denne verden har en livskraft et eller andet sted, selvom den måske er gemt godt væk.

 68. Jeg får livskrafts af Kærlighed! Kærlighed til min familie, min mand og børn. Det giver en ubeskrivelig livskrafts at føle sig elsket og elske andre mennesker ubetinget helt ind i hjertet.
  Venlig hilsen Rina
  me-youmail.dk

 69. Smukt, smukt armbånd!
  Jeg får livskraft af at være sammen med mine skønne børn og dejlige mand.

 70. Livskraft for mig, er at se andre være glade. At give et andet menneske glæde, og se deres reaktion i øjnene, giver mig en tilfredstillelse og en lyst til at give mere. Det giver mig livskraft.

 71. Det der giver mig livskraft er helt klart min datter på 2½ år, når hun vågner om morgen og siger godmorgen og smiler til mig giver det mig bare styrke og glæde til resten af dagen og når hun siger “mor jeg elsker dig”.
  Hun gør at jeg synes hver dag er en fantastisk dag for jeg ved hun giver mig kraft og glæde ved bare hendes tilstedeværelse.
  Jeg smiler ved bare tanken om hende, og for mig handler om at give hende den livskraft tilbage igen ved at give hende et super godt liv.

 72. Det der giver mig mest livskraft er mine fantastiske veninder og min familie.
  Min familie støtter mig op om alle mine valg mht. skole og er der, når det er stressende med både arbejde og uddannelse. Mine veninder er der altid – ligegyldig hvad det omhandler. De støtter dig, når du står i lort til halsen og bakker dig op, ligegyldig hvad vej du vil. De hygger og pusler om dig og redder dig, når du ikke længere kan hjælpe dig selv.
  Jeg synes, det er to af de mest livsbekræftende ting i verden og jeg ville ikke kunne leve uden.

 73. Livskraft får jeg uden tvivl af mine nærmeste, nærmere bestemt: min kæreste og vores hund. samt mine forældre og min bror. Jeg er i dag 23 år og de betyder i dag mere for mig end nogensinde før. Så med et ord er livskraft familie <3

 74. Jeg får livskraft når jeg gør noget spontant og spændende, som får mig til at glemme mine forpligtelser. Først dér kan jeg rigtig mærke at jeg lever! En rejse, en musikoplevelse, en udfordring, et spændingsmoment eller noget helt andet – disse ting giver mig livskraft!

  Og med hensyn til Helena Christensen – You got that right! Hun ser nemlig fantastisk ud. :) Der er forresten et billede af mig i det blad – Libertine/Kanalje gadefesten

 75. Jeg får livskraft når jeg ser de mennesker jeg har kært være glade og bekymringsfrie. Når jeg virkelig kan se på dem at de er lykkelige og har det godt. Bare at se dem have det godt, gør at jeg får det godt.
  Også at se dyr lege sammen og høre dem spinde eller se dem logre med halen kan virkelig give mig livskraft.
  At opleve noget vildt, at få et adrenalinsus, giver mig også en helt masse livskraft! Jeg synes det er vildt fedt og min største drøm er at prøve at hoppe ud fra et fly med faldskærm! Jeg er helt sikker på det vil give mig en heeelt masse livskraft!

  Virkelig smukt armbånd, og du har helt ret de flasker har godt nok det pæneste design :)

 76. Det er godt nok et super smukt armbånd! Og sikke en god sag!! Min livskraft må være kærlighed. Forelskelse,kærlighed til venner og familien. Noget af det bedste jeg ved er når man sidder med familien og spiser og jeg pludselig mærker en fornemmelse af lykke. Den lykke giver mig livskraft. Nogle gange glemmer jeg at sætte pris på mine nærmeste. Det er ærgerligt… nu når de giver mig SÅ meget.

 77. Hej Emily
  Det giver mig livskraft at stå tidligt op og drikke en god kop kaffe i morgensolen, at svømme en tur i havet selvom det er lidt for koldt, at høre folk grine, at sidde med søndags-morgenhår og læse fine blogs, at se “amerikas funniest homevideos” og være ved at dø af grin og når min søde kæreste holder om mig. Og meget mere! :)

  Det armbånd er fantastisk smukt, enkelt og kært! Jeg håber jeg vinder det! :)
  Ps. tak for en dejlig blog, som jeg ofte følger.

  – Marie-Louise

 78. Min livskraft kommer indefra. Jeg har et indre dive, som bliver forstærket af de mennesker jeg holder af og livsglæden hos mennesker rundt om i verden.

 79. Sikke dog et fantastisk smukt armbånd.
  Jeg får livskraft af kærligheden til manden, min søster, familien og mine dyr. Simpelt, men effektivt :)

 80. Det der giver mig den absolut største livskraft er live musik, hvor man bliver helt opslugt af musikken. Man tænker ikke på noget, glemmer alt det der fucker i hverdagen og linjerne mellem en selv og musikken bliver næsten udhviskede. Den kraft, den rå energi og vildhed og dybe intensitet man kan opleve sådan et sted giver mig troen tilbage på mennesker og på livet, og det er vel det mest livsbekræftende når man tror?

  Fantastisk smukt armbånd. Virkelig smukt, fint og poetisk, hvis et smykke kan være det?
  Kys

 81. Jeg får livskraft gennem mit arbejde, som sygeplejerske. Hver dag får jeg mulighed for at stå op og hjælpe nogen der af den ene eller den anden grund har behov for hjælp. Hvis jeg har en dårlig dag, hjælper mit arbejde mig, til at se, at der er mennesker der har det langt værre end jeg selv – tingene bliver sat i perspektiv, og får mig til at sætte endnu større pris på mit vidunderlige liv indeholdende både kæreste, familie og skønne venner.

 82. Flot armbånd! Det vil jeg gerne vinde :-D
  Det der giver mig livskraft er, at se dem jeg holder – min familie og venner. Når jeg har gået i noget tid uden at se dem, begynder jeg hurtigt at føle mig ensom. Så snart jeg tilbringer tid med dem, føler jeg mig dog fuldstændig på toppen igen og fyldt med gå på mod!

 83. Jeg får livskraft af mine fantastiske nevøer og niecer. De er 4 styks mellem 0 og 4 år. De er de dejligste unger og de kan få smilet frem i en hver! Disse unger er meget livsbekræftende.

 84. Livskraft får jeg når jeg tænker på alle de fantastiske ting som livet byder på! Og når jeg tænker på hvor utrolig heldig og velsignet jeg er, fordi jeg lever det liv jeg gør :)

 85. At træne!!! Dt gover humør og overskud til klare udfordringerne. Og så selvfølgelig at være sammen med min dejlige kæreste:-)

 86. Livskraft er mange ting for mig. Det kan være at være sammen med min kæreste, hund, familie og venner og se dem smile og være glade. Det kan være følelsen af at elske så meget, at det næsten gør ondt i kroppen og samtidig følelsen af, at man ved man er elsket og har betydning for andre mennesker. Men for mig kan det også være at være ked af det og føle smerte eller sorg, for uden det dårlige ved man ikke hvad det gode er, og det er med til at få mig til at føle stor livskraft.

 87. Jeg får livskraft af solen (så lyder man lidt som en plante, hehe). Ej, solen gør mig så glad at det er helt vildt. Hvordan kan man overhovedet være trist i så godt vejr? :)

 88. Wow, det er smukt!

  Det, der giver mig allermest livskraft er, at være omgivet af mennesker, jeg elsker; min kæreste, min familie og mine skønne veninder. Jeg har igennem årene lært, at det ikke betyder så meget, hvor man er, hvad man laver osv.; det er de mennesker, man er sammen med, der får det hele til at give mening.

 89. Livskraft får jeg, når jeg tænker på alle de ting jeg har haft at kæmpe med i livet.
  Og når solen skinner :)

 90. Det, der giver mig livskraft i hverdagene er at gøre noget spontant med dem jeg holder af; venner, kæreste og familie. Noget helt uventet, som ikke behøver at være det største.En anden ting, der også giver mig livskraft er at sætte mål, gøre søde ting for andre og blot at få gengældt et smil!

 91. Får livskraft af at være sammen med dem jeg elsker og holder af, får livskraft af det dejlige forår og, får livskraft når jeg tænker på hvor heldig jeg er.

 92. Jeg tror jeg får mest livskraft af, er at… hm jeg har lyst til at sige “shopping” men det er vidst ikke helt rigtigt ;-) Nok mere af at ligge i min have i solen og tænke på hvor priviligerede vi er i Danmark, og så har man det 100 gange bedre når man kommer ind igen. Det lyder meget good-will overdrevet, men det er nu meget sandt.

 93. Jeg får bare livskraft af at tænke på, at man aldrig ved hvornår levet er slut. At leve hver dag som var det sidste, er det jeg prøver på.

 94. Hold da op, det armbånd er virkelig smukt! :-)
  Jeg får livskraft af at følge og nå mine personlige mål – og hele tiden give mig selv nye udfordringer. Overskride grænserne og få et sus i maven, som gør en helt høj bagefter. Derudover er min familie og mine venner selvfølgelig også med til at give mig livskraft, men også små ting i hverdagen som fx. solen.
  Tak for en rigtig god blog!!

 95. Livskraft.. Jeg får en ordentlig potion livskraft (og god samvittighed!), når jeg har gået en masse under en dejlig, varmende sol. Så får jeg det så godt med mig selv, at jeg føler, at jeg kan klare negative obstacles bedre. og jeg har også haft nogle usædvanlige former for sygdom og dem klarer jeg med hovedet højt og det giver da også en form for livskraft, da jeg så ved, at jeg kan klare modgange!

 96. Hver fredag går jeg i kirke, hvor jeg laver musicals med mine bedste venner. Det er bare det som jeg altid glæder mig til. Det er så fedt når jeg er sammen med mine venner…min søster går der også, så det er bare et ekstra point. Jeg elsker når vi tager på overnatinger sammen. Når vi tager ud til forskellige byer for at vise vores nyeste musical…det er noget af det bedste jeg hved <3

  hilsen Mathilde :)

 97. Det der giver mig mest livskraft er følelsen af at der er nogen som holder af en og at man er elsket. Og det at gøre andre glade, være sammen med gode venner, eller familie er også en af de ting jeg får livskraft af. Og når jeg så også tænke på at vi kun har ét liv, så får jeg også masser af livskraft!

 98. Virkelig smukt armbånd.

  Det som giver mig livskraft er andre mennesker. Et smil – en lille gestus, som kan give mig energi til at gennemføre en ellers uoverskuelig dag. Solen, naturen og kameraet bringer også livskraft ind i mit liv. Jeg har fornylig fundet ud af at en så lille ting som grønne blade, kan bringe glæde og energi i mit liv, hvem behøver store dyre ting for at få livskraft?

 99. Det giver mig livskraft at rejse. Opleve bidder af verden og suge det til mig. Jeg synes virkelig der ligger noget i den gamle kliche “at rejse er at leve”, ikke nødvendigvis fordi det er “at leve livet”, men fordi at ens sanser nærmest bliver skærpet af at rejse, hvor man kan opleve utroligt meget og rykke sig menneskeligt på utroligt kort tid. Dét giver et ordentligt boost livskraft.

 100. Det giver mig helt enormt meget livskraft, når jeg tænker på hvor godt jeg har det, og alle de muligheder jeg har i mit liv. Jeg kan selv bestemme hvordan jeg vil uddannes, hvor meget jeg har lyst til at spise og hvordan jeg vil ytre mig. Jeg har det jo helt fantastisk nemt i forhold til så mange andre, og jeg har helt sikkert aller mest kraft og lyst til livet, når jeg føler, at jeg gør alt hvad jeg kan for at fortjene at leve mit liv.

 101. Smuk, smuk armbånd!

  For mig bliver livskraft skabt af den særlige følelse, jeg får, når jeg sidder på hesteryg og bare skridter en tur ud i det blå. Det er virkelig noget, jeg savner, da jeg ikke har min hest længere. Sådanne ture, hvor man bliver helt afslappet og glad ud i tåspidserne er noget, der får mig til at hvile mere i mig selv. Og give mig livskraft til at nå mine mål. Det er som om alle trængsler forsvinder som dug for solen, når man sidder på en glad og tilfreds hest. Og man slet ikke kan lade være med at smile bredt eller sågar grine, fordi man har en boblende følelse i maven. Uanset hvor dårligt vejret er. Det er netop derfor, jeg holder af at have hest, selvom det giver en del bekymringer indimellem at have hest. Jeg skal helt sikkert have hest igen indenfor en overskuelig tidsrum :)

 102. Hold da op et flot armbånd!

  Jeg får livskraft af mine nærmeste – min familie, mine venner, dem jeg holder af.
  Men når jeg virkelig mærker livskraften strømme gennem mig, er efter jeg føler jeg er ved at miste den, og den så kommer igen!

 103. Min livskraft får jeg gennem dem jeg holder af. Bor 200 km fra min nærmeste familie og endnu længere fra min bedste veninde og min kæreste. Jeg har virkelig lært at sætte pris på al den tid jeg får sammen med dem og er blevet klar over hvor meget en sød lille sms eller e-mail kan gøre for at lysne en grå dag.
  Har lige snakket i telefon med min kæreste og selvom det kun var i fem minutter så ved jeg at smilet på mine læber kommer til at holde hele dagen :)

  Fortsat god søndag!

  Kh, Anne-Sophie

 104. Det gir’ mig livskraft, at forsøge at være åben og fordomsfri og se nye ting som spændende tiltag! jeg forsøger at bruge positive energier i pressede eller uventede situationer – det lyder meget frelst, men det er en rar fornemmelse, når man bagefter ved at man har klaret den pågældende situation uden at bitche, eller bruge negativ energi :)

  Tak for en dejlig blog!

  mereglitter.blogspot.com

 105. den får jeg uden tøven fra min fantastiske familie, lige fra mindstemanden på 1 år som er min kusines søn til tante og onkel som er de ældste.. jeg har en kæmpe familie, men alligevel formår vi at holde sammen alle sammen. Jeg ville ikke være den jeg er uden dem!!!
  -Katja

 106. Skønt armbånd. Så enkelt og fint!

  Livskraft er for mig, er først lige noget jeg har oplevet for 7 måneder siden! Min kæreste gennem 7 år blev kørt ned, og overlevede 2 uger i koma, samt slem hjerneskade. Idag fungere han helt normalt, og intet er at mærke på ham. Jeg er glad for mit liv hver morgen når jeg står op nu, for jeg har bestemt prøvet at “miste”.
  Man skal være glad for hver en dag der går, også dem der ikke er så sjove. for vi har det nu godt! Livskraft er er holde modet oppe, selv i de svære tider. Og så selvfølgelig også at gribe dagen når den er der!:)

 107. Jeg får livskraft af mange ting. Min fantastiske familie, mine tre brødre, mine venner og veninder samt vores fantastiske hunde, på trods af, at min egen hund blev aflivet den 26. februar i år. Selvom han desværre ikke længere er hos mig og selvom jeg savner ham helt forfærdeligt meget, så er giver mindet om ham livskraft og dette samme gør støtten fra min dejlige familie og min skønne kæreste. Det, der giver mig livskraft er næstekærlighed og når folk kan se ud over egen næsetip, hvoraf resultatet bliver et tiltag med en så smuk idé som Seimei.

  Som Charles M. Schulz så fantastiske udtrykker det:
  “I love mankind; it’s people I can’t stand”

  Det der giver mig livskraft er, at mennesker, i en så narcissistisk og selvcentreret verden som vi lever i, i dag, med flere platformer, der giver mulighed for at booste vores ego, som facebook, twitter, osv., kan finde tiden og kærligheden i sig selv til, at tænke på andre og ikke kun på self-image og at booste sit ego.

  Det, der giver mig livskraft er selvopofrelse og næstekærlighed.

 108. Det, der giver mig livskraft, er når det virkelig giver mening det jeg laver…f.eks. at jeg har valgt en uddannelse jeg virkelig brænder for!

 109. Det er kliché og lyder super corny, men det der giver mig livskraft er helt klart mine nære veninder, og én bestemt især. Hende kan jeg dele ALT med, både mine problemer og mine glæder. Man siger ofte at folk gror fra hinanden, men vi holder stadig sammen gennem tyk og tyndt på trods af at vi er gået fra at være fuldstændigt ens, til ikke længere at have andet til fælles end hinanden. Hvis det ikke er livsbekræftende ved hvad ikke hvad er (:

 110. Min livskraft får jeg fra min niece på 14 måneder, som jeg ikke kunne elske højere, om så hun var min egen. Hun er min sol bag skyerne. Jeg har knyttet mig til hende, fordi hun altid sender mig glade smil og får mig til at grine, selv når jeg har de mørkeste tanker i mit indre og mest af alt har lyst til at forlade jorden. Hun er mit anker i den her verden.

 111. Jeg får livskraft af at være i godt selskab med venner, familie og min kæreste. Hvis humøret ikke lige er i top hjælper det altid at være sammen med min dejlige søster :)

 112. Én ting, der virkelig giver mig livskraft, er min mor. Hun er den smukkeste og dejligste person, jeg kender, og jeg er glad for at have hende ved min side hver dag. Jeg elsker hende overalt på jorden, og derfor får jeg også lavet en tatovering til ære for hende til sommer. Hun giver mig livskraft hver eneste dag, og det er jeg evigt taknemmelig for!

 113. Noget så enkelt som latter giver mig livskraft og livsglæde.
  Flot armbånd, håber det kan gå sommeren i møde med det :)

 114. Postive oplevelser og ting giver mig livskraft, alle de små ting i min hverdag, der får mig til at smile. Det kan være en historie jeg læser i et blad, et godt grineflip med en veninde, en ferie hvor man får slappet af og får ryddet ud i sine tanker, en hyggelig middag med familien osv.. Alt kan give livskraft, bar’ men ser med de “rigtige” øjne på det.

 115. Det giver mig livskraft, når jeg har en dag, hvor jeg ikke skal noget, ingen kræver noget af mig, jeg ikke skal nå noget. Følelsen af bare at være i øjeblikket. Og måske være det i selskab med en god bog ude i solen, eller en jeg holder af uden nødvendigvis at skulle sige noget.

 116. Det der giver mig livskraft er kærlighed. Kærlighed fra folk omkring mig, kærlighed fra mine veninder, familie og kæreste. Hvis jeg ikke havde dem, hvor havde jeg så været i verden? Hvad er et menneske uden kærlig omkring sig? Ja, jeg ved det virkelig ikke. :)
  Kærlighed og troen fra dem er det der giver mig livskraft, og fornyet energi hver dag til at overkomme de forhindringer der nu skulle komme i tidens løb.

  Kærlighed i mange former er en fantastisk ting!

  /Camilla

 117. Den største kilde til min livskraft er min familien, og det at vide at min familie har det godt. Min familie betyder verden for mig. En anden kilde til min livskraft er farver og godt humør, det kan bare gøre det hele bedre :D

  Sindsygt god blog Emily :D Jeg elsker dig

 118. Lyder det fuldstændig åndssvagt og hjernedødt at sige at får livskraft af…selve livet?
  For det er lige netop det jeg gør. hver gang jeg bliver bekræftet i livets vidundere – store som små – er det at livskraften, inspirationen og modet på det hele kommer! Det er når en lille minihånd klamrer sig til min lillefinger, når blomsterne springer ud endnu engang og spreder glæde og smil, når de ægyptiske oprøreres “mission” lykkedes og demokratiet “sejrer”, når en lille girafunge tager sit første stavrende skridt på de lange, spinkle ben, når et par finder hinanden og kærligheden blomstrer og når vi alle bare lader livet komme til os, og nyder det som det er!

  Forøvrigt et super smukt armbånd! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 119. Hvad er giver mig livskraft kan være svært at definere, på et par linjer. Jeg oplever noget nyt hver eneste dag, både småt og stort. Og om det så er en rejse til Frankrig med min familie eller en gåtur med en veninde på strøget, en storslået koncert på Roskilde Festival eller en intim koncert på det lokale spillested (Jeg spiller selv musik, så lige præcis koncerter har en helt speciel effekt på mig) så spiller det hele ind i hvordan jeg hver dag vågner op og sætter pris på, hvad jeg har fået foræret. de ting jeg oplever, de folk jeg møder, alt som jeg sanser omkring mig. Min livskraft ligger i alt nyt og gammelt, alt som jeg oplever og alt det som jeg sætter pris på!

 120. Det giver mig livskraft at lykkes. At blive respekteret og tænke på hvad der skal ske efter livet.

  – Andrea P.

 121. Nej hvor er det dog et fint armbånd!
  Jeg får livskraft af at danse. Jeg danser 3 gange om ugen, og jeg elsker det! Jeg tror ikke at jeg kunne forstille mig et liv uden dans. Jeg elsker energien og måden man får lov til at udfolde sin krop på. Og når man skal optræde til diverse ting, og man bare kan mærke spændingen suse gennem kroppen, inden man bare skal ind og fyre den af!

 122. Fantastisk armbånd!
  Det giver mig livskraft at vide, at jeg gør en forskel i andre menneskers liv, og at have relationer hvor jeg kan give alt hvad jeg har – fordi jeg ved jeg får det igen.

 123. Livskraft får jeg, når jeg følger min mavefornemmelse, og det fører til lykke og glæde i maven. Som i de her dage, hvor jeg lukke afsindig meget kærlighed ind i mit hjerte. Jeg havde helt glemt, hvor euforisk det føles at være nyforelsket!

 124. At grine, at smile, at føle glæden i maven, og de øjeblikke hvor man tænker:”Hold kæft hvor er livet skønt!” :-)

 125. Uha hvad giver mig ikke livskraft?
  – Foråret med sit friske lys og alt der begynder at gro og spire
  – Når mine egne bedrifter lykkes – stort som småt
  – Fra venner og familie.

 126. …måske det lyder banalt, men når alt overflødigt er skrællet af, så er det der kan fylde mig med en livskraft ud over det sædvanlige, når jeg tænker på mine to skønne drenge og min kæreste (deres far) at være SÅ fantastisk heldig at have min dejlige familie omkring mig.
  Få lov til at opleve den glæde det er at se mine børn vokse op.
  Gu’ er det hårdt ind imellem, både at have børn og kæreste og at få det hele til at fungere, der er bestemt konflikter der skal tages og der er SÅ meget ansvar jeg skal påtage mig hele tiden… men det er det hele værd og der er samtidig også SÅ meget lærdom i at jeg hele tiden bliver puffet lidt til ;)
  Har nogle selvstændige drenge (en på 8 og en på 12) som af og til giver mig grå hår, men de sørger også for at jeg ikke tager livet for givet og at jeg er nødt til at “tænke mig selv om” og rykke mig… Forstået på den måde, at det for alvor går op for mig at der jo ikke kun er én sandhed.. MIN ;) Samtidig med at ballancere det, at jeg ER den voksne og skal være den der sætter dagsordenen )sammen med deres far/min kæreste jo)… Giver det mening? :) Det gør det i hvert fald i høj grad for mig ;)

  Rigtig god søndag – Trine

  PS. hmm… ja det skulle egentlig have været en kort kommentar :D Tusind tak for lige at få mig til at stoppe og værdsætte denne skønne søndag endnu mere :) ligger med et kompliceret skinnebensbrud og ankelbrud så har af og til virkelig brug for at holde focus på det der VIRKELIG betyder noget :))

 127. At se mine børn trives og udvikle sig – i mit arbejdsliv er det at vide at jeg gør en forskel for nogle mennesker

 128. Virklig flot armbånd,.
  Min familie og mine venner giver mig rigtig meget livskraft., Glæde og lykke.
  Men det der også giver mig livskraft er mine drømme,..

  Rigtig god søndag
  – Emmeli

 129. jeg får livskraft af at observere menneskerne omkring mig – min familie, mine venner, men også fra folk som jeg måske slet ikke kender. hvis blot man hører en inspirerende historie om nogen – det er nok til at man selv kan drage energi og livskraft fra det :)

 130. Livskraft får jeg af min søde hund Totti. Jeg bliver simpelthen så glad, når jeg efter en lang dag kommer hjem og så bliver mødt af det sødeste lille væsen, som altid er lykkelig for at se mig! Ikke så meget pjat der – han er altid glad med masser af lyst til at lege og opdage; det smitter af på mig :)

 131. Det der giver mig livskraft er klart mine børn, mand og hund:-)

  Jeg elsker mit liv og den måde det er på. Og er sikker på at det armbånd vil vise det også.

 132. Vildt flot armbånd.
  jeg får livskræft når jeg griner sammen med andre, når jeg har det sjovt!! og når jeg er sammen med dem jeg holder af, venner, veninder og familie!

 133. det der giver mig livskraft er nok når man får gjort de ting man ikke troede man kunne, eller måske mere de ting man ikke ville og man så får en ah ha oplevelse, og bagefter kan nyde lige det man vil, og tit derefter faktisk har lyst til at lave noget mere, og er fyldt med energi igen.

 134. Wauw, det smukke armbånd er forsøget værd :)

  Det, der giver mig allermest livskraft, må være at få andre mennesker til at smile. Jeg bliver så glad, når det lykkes, at jeg får helt ondt i smilemusklerne. Og hvis det sker i solskins stråler og jeg er i selvskab med mennesker jeg elsker.. Så er min lykke gjort. Smil, solskin og kærlighed.

  xo

 135. Jeg får livskraft af yoga, og når jeg er sammen med venner og familie. Ganske enkelt.

 136. Hele min barndom har været plaget af angst og depressioner, og jeg har aldrig kunnet finde min livskraft. Men for et halvt år siden ændrede det hele, og jeg har fundet min livskraft. Det giver mig livskræft af at kramme min mor når jeg ikke har set hende i flere dage, når jeg kommer ud til min hest og den kommer løbende imod mig, når jeg får fortalt at jeg er elsket og værdsat, og sidst men ikke mindst: så giver det mig livskræft når jeg ved at jeg elsker livet.

 137. Livskraft får jeg af at være sammen med folk, jeg holder af og som holder af mig. At vide, at man gør en forskel i andres liv.

 138. Får utrolig meget livskraft når jeg besøge mine forældre og deres to dejlige gravhunde løber mig i møde.
  De to små gravere gør mig lykkelig og er altid i godt humør:-)

 139. Ih, det er det fineste feminine armbånd jeg længe har set!
  Min livskraft finder jeg når jeg fotograferer. Kameraet tager mig ind i en simpel og fantastisk verden hvor jeg ser ting jeg ellers aldrig ville have opdaget. Pludselig holder jeg lige så meget (om end ikke endnu mere) af de skæve, beskidte, forladte og slidte steder og ting, fordi de har en historie med sig der fortælles elegant gennem fotografiet.
  /Marie Spliid Kirkegaard

 140. Min familie giver mig livskraft og glæde. Jeg er desuden begyndt at læse min mors bog “The Secret – the power”, som er virkelig inspirerende :)

 141. Jeg får livskraft når min lille nevø på ½ år smiler og griner til mig, når jeg er ude i solskinnet og vente på mine nyplantede blomster titter frem og når jeg griner.

 142. Super flot armbånd og fedt koncept at støtte :)
  Det der giver mig livskraft er støtte og kærlighed fra min familie og venner og ikke mindst kæreste samt at komme afsted (eller måske mere komme hjem:)) fra en lang løbetur :)

 143. åh, det armbånd. det må være kærlighed ved første blik.

  Min livskræft er styret af mange ting. Min kæreste, venner, familie giver mig livskræft, så jeg kan klare dagens udfordinger. Når jeg gør noget godt for mig selv, fx. løbe, er sund, passer på min krop. Får jeg en livkræft som gør mig til det lykkeligste menneske på jorden. Når jeg føler mine drømme, får jeg livskræft. Når jeg opnår et mål, hvor jeg har langt mange kræfter i, giver det mig den bedste følelse af livskræft.

 144. Stævnen af en båd, de små og store succeser, “der er pylleæg til morgenmad”, at vide. du selv planlæger eventyret…:-)

 145. Livskraft får jeg af mange ting, fx. støtten fra mine forældre, sorg, vrede, glæde, veninder osv. Men også vejret på virker mig meget, hvis solen skinner, fuglene pipper, de grønne planter, alle mulige indtryk som hører til i min hverdag.
  Og jeg får også kraft af at høre på alle de ulykker der sker i verden, først tænker jeg det var godt det ikke var mig, men så videre på hvis det nu var mig der mistede nogle og det styrker mig at jeg ved at nogle holder af mig og ikke vil miste mig pga. de holder af mig og så er det jo så forfærdeligt i alle de lande det sker, men min livskraft kommer nok mest fra at jeg ved at der er nogle der holder af mig, at jeg ikke er alene.
  johannadalland.blogspot.com

 146. Lækkert! Det, der giver mig livskraft for tiden er FORÅR! Diverse træer med hvide blomster står i fuld flor, alting springer ud, alle farver så friske og fyldte med energi. Kan man undgå at få livskraft af det?

 147. Hold da magle et smukt armbånd.

  Jeg får livskraft af rigtig mange ting – især min egen lille familie herhjemme (kæreste + to hunde), men også at møde på arbejde hver dag og føle at man gør en forskel. At kunne se når det går op for ungerne, hvad der tales om. Når de oplever succeser i stedet for nederlag. Desuden kan jeg blive lykkelig over de mindste ting i min hverdag – når fuglene synger, blomsterne springer ud, og når man får et smil fra en fremmed midt i den travle hverdag.

  Hilsen Michelle.

 148. kærlighed, sex, at være stille og at råbe højt, orden & kaos fordi den ene alene ikke gør noget godt, men sammen og i blandingen er der liv og glæde

 149. Hold da op hvor er der mange der allerede har skrevet mange forskellige ting, der giver dem livskraft – spændende at læse dem og så hvor ens vi egentlig er.

  Nå men der er flere ting der giver mig livskraft og viser mig hvor dejligt livet kan være!

  F.eks. når min bedsteforældre overlever forskellige former for kræft og stadig lever videre, som om intet er sket – for vores skyld, så vi har haft en mulighed for at lære dem at kende

  Når min kæreste kigger på mig, og siger han elsker mig lige meget hvad, så kan hele verdenen bare pakke sammen og smutte ud af vinduet.
  Når han kigger på mig og fortæller mig at jeg nok skal klare det, og opbakker mig til at komme videre med min opgave eller andet.

  Nå det var bare lige et par ting, der gør mig glad og giver mig masser af skøn livskraft!

 150. At efter en lang dag på uni, så komme hjem til en glad hund og smide en snor på og så gå en lang tur ude i skoven omkring en sø. Der er to svaner der holder til, og der er bare sådan en skøn ro at se dem stolte og majestætiske glider over søen. At gå en tur derud giver massere af fornyet energi og livskraft…

  Derudover min skønne familie og venner.

 151. Livskraft er for mig:
  forår, solen, bøgeskov, anemoner, vintergækker, min kæreste, vand, jordbær, min familie, yoga, vand, mine venner, blomster fra haven, dyr.

 152. Livskraften får jeg af min familie, (forældre+søster+min hund+fætter&kusine+onkel)
  Efter jeg har mistet alle mine bedste forældre de sidste tre år, så betyder det meget at være sammen med min familie.

 153. Jeg får livskraft af at mærke, at jeg er stærk inden i, at jeg kan håndtere det meste og at jeg stoler på mig selv. Jeg ved hvem jeg er og det giver ro og overskud..
  Jeg får livskraft af at være sammen med veninderne, når vi sipper vin, snakker om de ting der gør godt/gør ondt og måske fælder en lille fællestårer.
  Jeg får livskraft når jeg om aftenen mærker min kærestes varme krop ved siden af mig og mærker, hvor god han er for mig.
  Jeg får livskraft af en stille tur ved vandet sammen med Emma, hvor al stress fjernes fra kroppen og tankerne står lidt stille…

 154. Livskraft er for mig pt er at være sammen med familien og kæmpe imod min fars kræft. Det gør os som familie endu stærkere end vi var før og med det vi har sammen, tror jeg vi kan bekæmpe kræften og min far bliver rask igen.

 155. At gå på græs i bare tæer – den første bid af en nybagt bolle – smyge sig ned i rent sengetøj – duften af malede kaffebønner – nyvasket hår – duften af syrener – boblende eufori efter sex – nye jordbær der spises mellem rækkerne!

 156. Jeg er kun 18 år og er ikke rigtig begyndt på at leve det rigtige liv endnu (hvis man kan formulere det sådan). Jeg har en masse drømme, forhåbninger og mål i mit liv som jeg brænder for at opfylde – det er livskraft for mig. Livskraften i at brænde for et job(i mit tilfælde) og håbe på at man ender op med det man drømmer om.
  Det er det der holder mig kørende når jeg bliver lidt skole-træt :).

  Det er kun en ud af mange andre ting der giver mig livskraft – kæresten, familien, specielt vennerne gør min dag lidt bedre :).

 157. Smukt koncept!

  Det giver mig livskraft at tænke på, at jeg kun er 21 år og, forhåbentlig, har hele livet foran mig, og at jeg ved, at der kommer til at ske så mange tossede ting i fremtiden.
  Desuden giver min gamle farfar mig livskraft, når han fortæller en af sine hundredevis af røverhistorier, om alle de ting, han har oplevet i sit liv.
  Det lyder meget banalt, men det giver mig især livskraft, når mennesker opfører sig ordentligt, er glade og rare over for hinanden og giver folk en grund til at smile og får dem til at føle, at de har en grund til at stå op om morgenen.

 158. Fed, fed give away …
  livskraft får jeg i høj grad, når min 2½ årige søn Albert ser mig i øjnene og siger: Jeg vil gerne give mor en krammer.
  Så kan jeg klare hele verden.

 159. Sikke et fint armbånd, det ville jeg gerne eje :)

  Jeg får naturligvis livskraft af min dejlige familie og mine dejlige venner, de betyder alverden for mig! <3
  Derudover får jeg livskraft, når jeg mærker, at der skal ske noget godt, fx at min fremtid ser spændende ud :)

  /Anna

 160. Når hverdagen ikke altid er lige let og sjov,
  så er min livskraft min dejlige kæreste, som kan mærke og ved, hvornår jeg har det aller sværest, uden at jeg siger et eneste ord!
  Han elsker mig, støtter mig og får mig til at smile når jeg er mest ked af det.
  Så et stort tak til min kæreste, som får den glade og smilende pige frem i mig igen når altid er gråt og trist!

 161. Jeg får livskraft af, at opnå mål jeg har sat mig. Det at man kan sætte sig et mål, og senere hen, ved hjælp af hårdt slid, rent faktisk kan opnå det. Det er helt utroligt, at det kan lade sig gøre. Desuden giver det et skud af selvtillid, selvværd og bare en følelse af “hvor er du bare sej!” :)

 162. Livskraft får jeg af solen og foråret. At man efter en kold og mørk vinter igen kan opholde sig udenfor og lade sig varme igennem af solen.

 163. Duften af baby giver mig livskraft. Så unik og uskyldig. Og ikke mindst synet af kæmpemand med lillebitte baby i armene, der står og snuser til sig af den rene duft. Så er verden et godt sted at være.

 164. Jeg får livskraft af at spille fodbold, løbe en tur og passe mine heste. Generelt får jeg masser af livskraft af at være udendørs – lige meget om solen skinner, det regner eller sner. Den friske luft er fantastisk! Desuden får jeg livskraft af at være sammen med mine venner og især min familie. Generelt har jeg efterhånden indrettet mit liv således, at alt heri giver mig livskraft – og det er jeg utrolig taknemmelig for!

 165. Super fint armbånd!

  For mig, så giver min dejlige familie og veninder mig livskraft. De er der bare altid.
  Men også når de mål jeg har sat mig, bliver opfyldt/indfriet. Der er så meget man drømmer om, og så meget der stadig er uvidst. Så når noget lykkeds mig, føler jeg som kongen af verden! Så kan jeg klare alt, og der rager mig hvad folk tænker og tror. Så er jeg fuldstændig fri.
  – dét er livskraft, 110 % ;-)

 166. Sikke et flot armbånd.

  Livskraft får jeg hver dag, at åbne øjnene og tænke “jeg har det godt”, at vide at jeg har så mange dejlige mennesker omkring mig hele tiden. At vide, at jeg laver det jeg kan lide. og man kommer ikke sovende til en glad tilværelse, – man skal bare fortælle sig selv, at man er heldig fordi man er værdsat og det er alle!

 167. Det er søndag; vejret er fantastisk. Solen skinner og termometeret viser sig på den gode side af 10grader. Jeg er ude at købe blomster og krydderurter med tilhørende krukker. Det er den 1. maj. En vigtig dag. Et vigtigt budskab. En glædelig dag.
  Men alligevel, alligevel, er der noget, som ikke fungerer. Eksamen hænger over hovedet. Der er flere bøger end man kan overskue, og halvdelen af dem er slået op på en vigtig side. Og det tynger bare. Det tynger en så langt ned, at man end ikke kan føle glæde ved at man trækker i den rødeste kjole man ejer. Det er som arbejder man sig frem i en tåge, som ikke vil lette.
  Jeg tager min mac, sætter den til stereoanlægget, åbner Itunes og trykker på shuffleikonet, så det bliver blåt, og jeg skruer op. Skruer så højt op, at naboerne begynder at krumme tæer og overvejer, hvad der er lettest: ørepropperne i skuffen eller at gå hen for at be mig om at skrue ned. Tilfældigt udvælges et nummer, som jeg ikke har hørt i umindelige tider. Og da sker det. Jeg tager mig selv i at nynne med. Og sekundet efter skriger jeg med på en sang, som fortæller hvorfor hjerte rimer på smerte. Pludselig er de nyindkøbte blomster på altanen de smukkeste i hele verden, opgaverne det mest overkommelige, fordi de bare er superinteressante. Påskesolen ses tydeligt i mit ansigt, og den røde næse begynder at skalle. Jeg smiler. Fantastisk!! Det er 1. maj, og jeg er allerede sommerbrun. Naboerne klager ikke – de nyder måske også denne glædesmittende dansable småmelankolske festhymne en søndag formiddag. Hurra, tænker jeg, og skuer lidt mere op!
  Det er forår og min røde genbrugskjole er som skabt til denne dag! Jeg skal ind i parken, nyde en enkelt øl, og jeg tager en knaldrød læbestift på – bare for at sikre mig, at dagen forbliver god.
  Livet er smukt. Livskraften spirer. Og jeg er i virkeligheden et lykkeligt menneske, for jeg er til!
  God kampdag – se dét giver livskraft!

 168. Tro, håb og kærlighed

  At blive holdt oppe, støttet, hjulpet, krammet og kysset. At vide at folk elsker mig, at jeg ikke er alene.
  At blive troet på, og have rum kunne være sig selv.

  Livskraft.

 169. Solen! Helt klart. Godt vejr og gode venner og smil fra tilfældige mennesker, når jeg cykler :)

 170. Meget smukt armbånd!
  Jeg får livskraft af at være sammen med folk jeg holder af, at tumle en hel dag med en af vores bedste venners hund, af at have ambitioner for fremtiden – og nye sko gør mig også altid glad.. ;-)

 171. Nøj, hvor er det flot :-) Det giver mig livskraft at se mine venner samt min dejlige familie smile og være glade! Smil og glæde smitter og det bedste for mig er, når dem jeg holder af, har det godt! Det giver mig livskraft at gå amok til bodypump i fitness world og at lege med min hundehvalp, Bertram, som altid kan få mig til at le :)

 172. Livskraft for mig er når “døende” personer overlever.
  Min mor fik sidste konstateret kræft i struben og i mavesækken. Hendes mavesæk er blevet opereret væk, og lægerne siger hun har cirka et halvt år tilbage at leve i.. Men hun er så utrolig glad og smilende, hun er den person, jeg helst vil dedikere hvad livskraft er til!

 173. Det giver mig livskraft, når jeg har de sidste 3 år stablet OD på mit gymnasium på benene, og jeg kan se at vores penge gør en forskel for vores projektlande!

 174. Jeg får livskraft af mange ting, men især kærlighed. Min nevø på nu 8 år har altid været god til at vise, at han elsker mig, også selvom han nogle gange ikke kan vise det foran de andre drenge, for så er han ikke så sej. Men med det samme de er udenfor rækkevidde giver han mig et stort knus og siger ting som “du er bare så sød, Moster”. Så er jeg lige ved at tude af glæde over denne lille drengs store ord. Ham og hans søster giver mig livskraft hver eneste gang jeg ser dem! <3

 175. Det giver mig livskraft når min dejlige kæreste kigger på mig med det kærligste blik som fortæller mig at han elsker mig over alt på jorden. Ligeledes giver det mig livskraft når man ser hvor ubetinget et barn kan elske en, det er den største glæde i verden.

  Det er så flot og enkelt det armbånd, jeg er helt forelsket i det.

 176. For mit vedkommende giver det mig en kæmpe portion livenergi, når jeg tager mig selv tid til at løbe en lang tur i skoven. Så bliver jeg fyldt med overskud og livsglæde, som netop gør livet meget bedre!

 177. Når jeg læser om sådan nogle konkurrencer som denne, hvor man skal svare noget personligt, giver jeg altid op fordi jeg tænker “åh, der er sikkert 100 andre, der har et bedre svar og jeg har aldrig vundet noget, så hvorfor nu?”.. Men så var det tanken slog mig “nej, jeg vil kraftedeme svare! Og så fuck om jeg vinder, men jeg vil prøve denne gang”. Og netop det er faktisk svar på hvad giver mig livskraft! At sætte mig et mål og opnå det, lige meget hvilke ods jeg har imod mig. Bare jeg altid kan sige “jeg gjorde mit bedste”. Så derfor vælger jeg i dag at deltage i denne konkurrence, selvom jeg ikke vinder – ved jeg med mig selv “jeg gjorde mit bedste” og det giver mig livskraft :-)

 178. Livskraft er for mig når jeg er sammen med mine veninder og brødre, på samme tid, de svinger med hinanden, og jeg sidder stille og observerer dem. Det får mig til at smile. Jeg synes det er noget af det vigtigste i livet, at mennesker jeg har bragt sammen, kan nyde hinandens selskab. Derudover er solen en kæmpe kilde til livskraft for mig.

 179. Woooooooaw!

  Det giver mig livskraft at nå de mål jeg har sat mig, at se min dejlige familie og mine venner være lykkelige, at danse natten lang, shoppe amok i København, sidde i den varme sol i fælledparken – alt i alt, bare at leve livet!

  SMILE!

 180. Når duften af foråret endelig kommer. Når jeg vågner op til et snedækket landskab. Når det styrtregner, jeg bliver gennemblødt og ikke kan gøre andet end at grine.

 181. Sikke et dejligt koncept omkring Livsskraft. Et emne der her betydet rigtig meget for mig det sidste årstid, da jeg har kæmpet med en meget livsdrænende depression. De ting der har givet mig noget livsskraft tilbage har været støtte fra mine nærmeste, og den forståelse jeg har mødt fra studiemakkere og Universitetsledelsen. Derudover har mit frivillige arbejde, som håndboldtræner for nogle dejlige piger i 11-12årsalderen, virkelig givet mig energi og mod til at tro på at jeg nok skal klare det.

 182. Smukt smukt armbånd :)
  Livskraft er for mig: solskinsvejr, mennesker med noget på hjertet, grin og latter og ikke mindst familie.
  Kh Katrine

 183. Kaerlighed, omsorg, respekt, empati, god sund mad, motion, boern, dyr, havet, venner, familie, manden, min datter, soevn, forkaelse, kys, knus, meditation, sex, madlavning, nyvasket sengetoej…..

 184. Fin armbånd!
  Hver dag går jeg ud i mængden, tager en bus til Amager for jeg studerer film- og medievidenskab, og går til møder med min læsegruppe. Nogle dage tager jeg hjem til min familie og spiser middag med dem. Nogle dage sidder jeg hjemme og læser. Den eneste forskel er at det kan ikke undgåes at jeg kommer til at føle mig alene i alle disse situationer, eftersom jeg er døv, har tegnsprog som mit modersmål og lever i en verden med primært hørende folk. Derfor er min livkraft nemlig den lille døveverden, hvor jeg får styrket min identitet som døv, mødes med mine få, men stærke venskaber med ligesindede mennesker, og mit (tegn)sprog får lov til at blomstre bedst som muligt. Dét er livsbekræftende for mig.
  – Olivia

 185. Jeg får min livskraft af mine forældre og min kæreste. Det at have en fast base og nogle der altid er der for mig. Derhjemme med min kæreste lader jeg op, så jeg er klar til at nyde livet i fuldedrag! Kærlighed = livskraft..

 186. En af de personer, der giver mig livskraft, er min mor. Hun er der altid for mig, altid klar til et kram og vil altid råbe røv til verden for mig, hvis jeg beder hende om det. Når jeg skal engang skal flytte hjemmefra, kan jeg godt blive bange for, hvad der skal blive af mig, hvis jeg skal bo uden hende, (… og vi har altså ikke et usundt symbiose-forhold) men hun er jo aldrig længere væk end et opkald.

 187. Livskraft for mig er når jeg kommer hjem fra 11 timer på arbejdet og min kæreste har lavet aftensmad og ryddet op. Selvom vi ingen tid har og skal i seng med det samme så giver han mig livskraft ved at være betænksom. :)

 188. Jeg tilmeldte mig for et halvt år siden et program hvor man kunne komme til Afrika i 3 måneder og lære børnene i landsbyen engelsk i skolen, det var fantastisk at se børnenes smil hverdag og hvor taknemmelige de var for at man var dér, selvom man ikke følte man gjorde nok så var det helt utroligt. Det var livskraft for mig når man tænker på alt det vi kan tage forgivet herhjemme og hvor lidt der skal til for at gøre en forskel.

 189. Lige nu er jeg bosat i Italien, hvor jeg er au pair. Det er dét “arbejde”, der lige nu giver mig den største livskraft. Når jeg kan se, at det jeg giver børnene, giver dem modet til at turde nye ting, til at vokse. Og når jeg kan se og høre mig selv i dem, føler jeg mig helt lykkelig. De er jo på ingen måder mine egne børn, men hvor er det utroligt at opleve at kunne påvirke små menneskeliv, på så kraftfuld en måde, at man kan genekende sig selv i dem og deres små personligheder. Jeg ser helt klart frem til at stifte min egen familie og se mine kommende børn udvikle sig til små mennesker, små selvstændige individer og vide at man selv har været en del af det. Dét ville være min livskraft for resten af livet, familien. Så simpelt og så fint og fyldt med kærlighed. Det kunne dét armbånd minde mig om, mens det glimter på mit håndled.

 190. Selvom jeg kun er 14 år er der mange ting der giver mig livskraft, og min hverdag lige det bedre! Når jeg sætter små mål, og opnår dem bliver jeg tilfreds med mig selv. Eller, når jeg hjælper mine veninde ved at snakke ud om noget og hun bagefter smiler til mig, og når min mor beder mig om at hjælpe hende med at hænge tøj op og hun bagefter har mere overskud til at tage en kop te med mig og snakke om det britiske kongelige bryllup :^) Det kan altid give mig et smil på læben, eller en følelse af (den gode) selvtilfredshed. Jeg får også glæde i livet ved at grine sammen med min lillesøster, eller sige til min far at jeg elsker ham og han så giver mig et knus og siger det sammen. Som jeg plejer at sige : Its just those (little) things :)

 191. Jeg finder min livskraft i andre mennesker. Når jeg ser dem dybt i øjnene, mens de fortæller livligt og passioneret om ting, der ligger dem tæt og som er vigtig for dem. Fra små ting, når de fortæller at solen vækkede dem og at kæresten endelig tog opvasken og lavede aftensmad, til større, som at de købte mad til en hjemløs. Det suger jeg til mig, og finder dermed selv større glæde i de små ting i livet.

  Nadia /www.sagablot.blogspot.com

 192. Jeg finder min livskraft i andre mennesker. Når jeg ser dem dybt i øjnene, mens de fortæller livligt og passioneret om ting, der ligger dem tæt og som er vigtig for dem. Fra små ting, når de fortæller at solen vækkede dem og at kæresten endelig tog opvasken og lavede aftensmad, til større, som at de købte mad til en hjemløs. Det suger jeg til mig, og finder dermed selv større glæde i de små ting i livet.

  Nadia – http://sagablot.blogspot.com

 193. Sikke et enkelt og elegant armbånd, virkelig smukt. Noget, der giver mig livskraft er, når man efter at have mistet troen på medmenneskelighed og godhed i verden, finder ud af, at nogle folk alligevel træder i karakter og giver en hjælpende hånd. Det giver så meget glæde og styrke, som man får lyst til at dele ud af til andre. Jeg tror på den gode cirkel :) Måske en anelse hippie-agtigt, men ikke desto mindre sandt. Lad os være gode ved hinanden i svære tider :)

 194. Livskraft er kæmpe liljer fra den man har allermest kær, netop den dag, hvor alting ellers var uoverskueligt og gråt. Det er fremtidssnak om børn og bryllup med veninderne til den fest, hvor vi allesammen festede som teenagere bagefter, og gik i gulvet før midnat. Det er en jordbærmilkshake fra kæresten søndag formiddag, hvor eksamensopgaven ikke vil samarbejde. Det er lillebror, der ringer hjem fra efterskolen, og fortæller, at han har fået en kæreste (og ikke om det ballade, han også har lavet, som min mor allerede har sladret om). Det er at skrive tale til sine bedsteforældre, der har guldbryllup i maj og komme i tanke om, hvor meget de egentlig betyder. Det er vuggestuebarnet, der netop tar sit første skridt, den dag jeg er vikar på stuen.
  Det kan være alt, på det rette sted, på det rette tidspunkt!

 195. Det der giver mig livskraft er så simpelt, men komplext, som motion. Hver gang jeg er nede eller har haft en dårlig periode, så skal jeg bare dyrke motion (oftest en løbetur eller svømning), og det får mig til at nyde alting igen og gør mig så glad og i godt humør :-)

 196. Jeg får livskraft af at tænke på hvor heldig jeg har været de sidste par år, der er sket mig så meget godt og jeg har mødt så mange mennesker. Der er intet mere livsbekræftende end anderkendelse og kærlighed

 197. Jeg får en enorm livskræft af, at vide at jeg altid har min kæreste ved min side. Desværre skal han måske et år til Malaga i Spanien efter sommer (uden mig). Mon han så stadig vil være der for mig… ?

  Vh. Yasmin

 198. Min livskraft kan bedst udtrykkes, når man efter et brud med et forhold man troede på, falder og falder og falder…helt derned, hvor man lander hårdt…og herfra arbejder, arbejder sig op – og når ud i lyset igen…stærkere, mere bevidst og klar til at leve fuldt ud igen og turde elske og lade sig elske – uden større skrupler, fordi man véd, at man har oparbejdet en indre kraft og livet – og kærligheden – kan nu igen komme an – i medgang og modgang!

 199. livskraft får jeg af min fantastiske kæreste som jeeg har været sammen med i snart 10 år! vi venter barn sammen og jeg har pcos som har gjort at vi har haft meget svært ved at få børn. pcos er en hormonel sygdom der gør at man bla. har meget let ved at tage på, har tendens til depression og så danner man cyster i underlivet som er meget smertefulde. vi har været igennem tre år med læger, depresion, jeg har tabt 20 kilo, blodprøver, insiminationsforsøg og abort og endelig lykkedes det! men jeg kunne aldrig have klaret noget af det uden ham!! han har været den mest fantastiske støtte man kunne ønske sig! han og vores kommende barn gir mig livskraft, lykke og håb!

 200. Jeg får livskraft af at være sammen med familien, vennerne og kæresten. Man får en rigtig go’ fornemmelse i maven og bliver altid glad :-)

 201. Livskraft. Et smukt ord, og meget aktuelt især efter en vinter some denne hvor jeg næsten helt havde mistet troen på at skulle finde den igen, andre steder end i bunden af en kop varm kakao… Så kom min ven solen og påskeliljer og tulipaner er sprunget ud og de flste af mine roser har overlevet denne vanvittige vinter – og påskeferien var som at få en uges sommerferie på forskud. Så kan vi lidt igen.

  Livskraft får jeg af mit lille morgenfordings-og-åbning-af-kattelems-ritual med min kat. Af at få ting til at gro i min have. At at mærke foråret – solen, regnen, blæsten, med duften af livet der begynder påny. Af at løbe eller cykle ud i solkinnet eller i den tidlige morgenstund. Af det lille møde med én man holder af, den måde man kan gøre hinandens dag bedre på bare fordi man har mødt hinanden og smilet til hinanden. Af musik, men allermest Roskilde Festivallen, hvor musikken og sommeren er smeltet sammen. Af at komme hjem fra Roskilde Festival til stilheden og holde sommerferie med en god bog, benene oppe og en kop the og min familie og min have. At være fredeligt sammen med min mand uden at der egentlig skal ske noget, ud over at vi bare er sammen.

 202. Jeg får livskraft når jeg har gjort noget godt for en anden. Om det så er at få dem til at smile på en trist dag eller give dem en anden form for glæde, så blir jeg bare glad.

 203. Livskræft er det der løber igennem en, når man sidder blandt gode venner og griner så meget at man får ondt i maven. Den følelse, der bobler igennem en fra ende til anden, fås ikke på nogen anden måde end når man er sammen med de folk der betyder mest for en(:

 204. Livskraft får jeg, når jeg møder på arbejde (vuggestue/børnehave) og børnene kommer løbende hen til én når man kommer ind af døren! Dét er det bedste.

 205. Jeg elsker armbåndet, det er så simpelt men alligevel så flot!
  Jeg får livs kraft når jeg er sammen med min familie! Det er de mennesker som kender mig bedst og har kendt mig i længst tid. Det bedste er, hvis du bliver uvenner med din tætteste familie, som din mor, far eller søskende. Så bliver man venner igen, det gør man bare. Og det sker naturligt, og så er det hele glemt bagefter. Selvom hvor gerne man ville, så er det ikke altid sådan med ens venner. Det er netop forskellen på de to. Og noget af det smukkeste ved ens familie. :-)

 206. Jeg får livskraft når jeg er sammen med mine fantastiske veninder, får selvtillid fordi jeg gør noget godt for mig selv og min krop og når solen skinner og der kommer forårskriller i maven. Det bedste ved det hele er, at det er præcis sådan jeg har det for tiden :)

  mvh Julie

 207. Venner, familie, mit job, sol, sommer, Kongens Have, shopping, god mad, blog-læsning, facebook, designermøbler, mine 2 niecer, min søsters graviditet, dates, søde sms’er, hovedrengøring, løb, yoga, is, slikskål, synde med fastfood, se dårlig tv, nyde dyr kaffe, luften efter regnvejr…. når det hele lykkes!!!:-)

 208. Jeg får livskraft af at rejse. At opleve nye kulturer og møde nye mennesker er så vigtigt for mig. Hver gang jeg er tilbage på skolebænken efter en rejse glæder jeg mig til den næste. Snart er mine gymnasieår ovre, og så kan jeg for alvor tage på en lang tur ud i verden.

  Armbåndet er rigtig fint og sommerligt. Jeg krydser fingre, ben og tæer :)

 209. Det er solen om foråret, blomster, kærlighed og alle de små ting i livet der gør hverdagen fuld af lykke.
  At der er en der giver et smil.

 210. Hej Emily
  Jeg får livskraft to steder fra, det er fra mine to hunde der altid trøster mig når jeg er trist, og bare det at de er hos mig gør mig glad og jeg ved de er der når jeg kommer hjem. Og så får jeg livskraft fra rejser med min familie, jeg synes det er den mest fantastiske måde at lade mine batterier op på og slappe af med de mennesker jeg elsker allermest.
  Solhilsner fra Julie S

 211. Jeg har haft meget modgang, de sidste par år. (Mistede min far, som tabte kampem med kræft)Og har tit haft lyst til at give op, da smerten og savnet blev for stor… Men min elskede datter, giver mig ALT den livskraft som jeg behøver. Selv på en trist og grå regnvejrs dag, skinner solen i hendes smukke øjne. Jeg elsker hende over ALT på jorden…

 212. Jeg får livskraft af venner, familie og kærlighed. Banalt, men sandt. Tit er det virkelig de små ting, der gør det. Fx at besøge sin veninde impulsivt for at vende verden og tale om alt og ingenting – bl.a. livsglæde. I disse dage bliver der fyldt endnu mere på livskraften, da jeg i går fik at vide, at jeg er gået videre til samtalen på journalistik på SDU – det kan jeg simpelthen ikke få armene ned over. Det ville være perfekt hvis armbåndet kunne pynte en af dem, for det er simpelthen så pænt :)

 213. Min familie inkl. Kæreste, ja de giver mig livskraft. Min lillebror på 4 år, fætre på 5 og 3 år kan holde mit humør højt længe. De morer mig, og de gir mig lyst til at være modig og være det gode forbillede. Min kæreste kan bare altid få mig til at smile og le. Det kræver lidt livskraft at sende ham i militæret for en stund, så når vi ses fylder vi livskraft og kærligheds- depoterne godt op.
  Dels min momse som bare er helt fantastisk på alle måder. :-)

  Marie-Louise
  Louiselarsenxd@hotmail.com

 214. Først fantastisk konkurrence og ikke mindst helt igennem fantastisk blog :)

  Livskraft får jeg når jeg ligger i græsset med bare fødder og mærker solens stråler og dens varme, når jeg er sammen med min kæreste og han kigger på mig med et smil og jeg kan mærke hans kærlighed, når jeg er i familiens og gode venners selskab og jeg får et lille smil på læben fordi jeg husker på hvor heldig jeg er, når jeg ser min dejlige retriever løbe rundt og hygge sig og han minder mig om at livet skal være en leg fordi vi ikke ved hvornår det stopper. Alt dette gør mig helt igennem lykkelig og giver mig al den livskraft som jeg har brug for.

  Kærlig hilsen Trine

  Ps. hav en rigtig dejlig mandag og husk og stoppe op og nyd den, bare et sekund, se dig omkring og husk på hvor heldig du egentlig er

 215. Ih hvor er det armbånd altså bare fint!

  Hvad der gir’ mig livskraft er mest af alt at komme ud og opleve verden, rejse rundt, og så er det altså sjovest når man ikke ved hvor man ender og kun har en selv og ikke andet med. At se mine to små lille søskende vokse op giver mig også enormt meget livskraft, men også en del stress, jeg ved ikke hvad det er, men jeg har en tendens til at være en lille smugle overbeskyttende for “de små” :D At komme ud og shoppe, både sko, kjoler og smykker er livskraft nummer 3. Jeg syntes selv meget at jeg lyder forkælet, og det er jeg også for det meste, men jeg syntes selv at jeg er godt til at takke folk omkring mig for at give mig en awesome chance for at leve livet ud og opleve alt hvad jeg kan. Utroligt flotte billeder og smukke/charmerende mennesker kan også få min dag til at blive meget bedre.

  Jeg syntes selv lidt at det her var liiiidt for kliché, men det er sådan cirka min bedste dag vil se ud: komme ud og rejse med hele familien, købe sindsygt flotte sager, tag smukke billeder og møde et charmerende menneske. Prikken over i’et ville være en kæmpe is og godt med latter!

 216. Livskraft får jeg når jeg er sammen med de mennesker som jeg elsker – når alting glider på den front, er der intet der kan få mig ned med nakken og da er jeg lykkelig.
  Mange varme tanker din vej, Emily!

 217. Livskraft får jeg fra min dejlige hund. Der er ikke noget som efter en lang dag i skolen at træde indenfor, og møde en glad og imødekommende hund. Hun er aldrig i dårligt humør, og alene hende gør livet værd for mig at leve.

 218. De ting, som giver mig livskraft er hel klart min familie. De er der altid, men det er min venner også <3 Det er livet, der giver mig livskraft <3 Når jeg er sammen med dyr, får jeg også en helt speciel styrke. Helt klart også en livskraft.

 219. At drikke drinks og grine hele aftenen med mine dejlige veninder. Med dem ved min side kan jeg alt.

 220. Da min 6 uger gamle datter smilede til mig for første gang for få dage siden.

 221. Hver gang jeg kigger på min søn får jeg livskraft – lige meget hvor dyster og trist en dag kan se ud. Når han om morgenen spørger om jeg har sovet godt og hvad jeg har drømt om. Når jeg afleverer ham i vuggestuen og han siger “vi ses snart igen”. Når jeg henter ham igen og han siger “Moarh jeg har savnet dig”. Når vi leger om eftermiddagen og han spontant siger, at han elsker mig. Når jeg synger hjulene på bussen for ham når han skal sove og han spørger om jeg har lukket øjnene. Jeg lyver og siger ja – jeg kan ikke lade være med at kigge på ham, mit allerbedste.

 222. Livskraft får jeg gennem mine tre børn. De er de mest værdifulde i mit liv. De har beriget mit liv mere end noget andet!

 223. Sikke dog et yndigt armbånd :)
  Livkraft får jeg når jeg er sammen med min familie, mine forældre er skilt så det er ikke så ofte jeg ser alle de søskende jeg har :)
  Gymnastik giver mig også en masse livskraft, som jeg har gået til mange år. Det er her jeg rigtig kan mærke livskraften :)

 224. Det er godt nok et fint og elegant armbånd! Jeg får livskraft og overskud af solen og den blå blå himmel, godt selskab af familie og venner, få brugt kroppen i sport og opnår de mål, man har sat. Det var helt hyggeligt at tænke på, hvad der gør en glad og giver såkaldt livskraft! :)

  Hav en skøn dag – nu vil jeg ud i solen og læse. – Cecilie

 225. Musik giver mig livskraft, fordi jeg kan mærke en kraft inden i mig selv- en glæde ved livet jeg især kan mærke når jeg er til en god koncert. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden musik.

 226. Livskraft. Energi. Kraft til livet. Jeg har generelt mod på livet og kraft til at leve det :) Livskraft får jeg af solskin, saltvand og solbrune ben. Venner med webergrill og andre fornøjelser på græs. Generelt har jeg mere om sommeren, mest i ferien og mindst om vinteren. Jeg spiser mig til kraft. Jeg har den ikke ubetinget, men frugt og fiber hjælper den på vej.

  En søndag i haven hos familien giver mig fornyet energi i krop og sjæl…

  Jeg håber du møder ugen med saft og kraft – den slags man får af at kigge en lille hund i øjnene :) Også kl. 5 om morgenen.

 227. jeg lider desværre af svær depression, og hvor gør det ondt ikke at kunne svare på dit spørgsmål emily. jeg ved ikke hvad der giver mig livskraft, det føles ikke som om jeg har nogen. Jeg ville gerne nævne solen, min mand og mit dejlige barn, men ofte tænker jeg at de ville leve et bedre liv uden mig. Jeg ved at det er løgn, jeg ved at min familie har brug for mig. så jeg føler mig ofte som et dårligt menneske fordi jeg tænker sådan og jeg føler mig også som et rigtigt dårligt menneske, når jeg scroller igennem alle de glade og lykkelige menneskers kommentarer. hvorfor kan jeg ikke være som dem? undskyld min deprimerende kommentar, men det skar mig i øjnene med al den lykke jeg ikke er istand til at føle. undskyld.

 228. Flot præmie :)

  At drikke ice blends i solen med veninderne eller ride lange ture i den smukke natur, det er noget, der giver mig livskraft!

 229. Netop i denne weekend følte jeg virkelig min livskraft komme tilbage, det var lørdag formiddag, og vi var en lille flok af de sødeste mennesker jeg kender, som havde holdt en lille fest fra Fredag til Lørdag ude i en Øko landsby, hvor en af mine veninder bor. Men denne lørdag morgen, vågner jeg tideligt og går nedenunder i det fælles hus vi lånte i weekenden, jeg sætter min i en af stolene og kigger ud på søen som ligger helt op af huset, solen der oplyser det hele, og blæsten som får ting til at leve op. Der ved begynder jeg at tegne, og der følte jeg bare at alt var godt, og at jeg var klar til endnu mere, altså jeg blev mødt af livskraft. :)
  Når jeg tager mig et minut til mig selv, også bagefter har overskud til alt jeg støder på.

  Det er min ærlige mening om der hvor jeg møder livskraften og får smag på livet endnu mere end normalt!

  Ps. Kærlighed er det tætteste vi kommer på Magi, så det får nu også gang i livskraften i mig, men det tror jeg nu den gør i alle. :)
  Ha’ en fortsat go’ dag.

 230. Livskraft får jeg af at gå på efterskole. Af at være sammen med 140 forskellige personligheder, som jeg på hver deres måde beundrer. At vide de til enhver tid er der for mig, og vores utrolige fællesskab, giver mig livskraft. At sidde nede på græsset, hvor et par spiller beahcvolley, et par stykker spiller fodbold og resten ligger og soler sig og griner. At sidde og heppe på sidelinjen på vores førstehold i fodbold eller vores håndboldhold. Til en opvisning, at se op på resten af skolen hepper og hujer for os. At ligge i vores lille gymnastiksal og se film og spise slik. At sidde på værelset med veninderne eller ligge og putte med kæresten.

  Gunslevholm Idrætsefterskole giver mig som intet andet livskraft.

 231. Livskraften i mit liv er mine smukke børn.

  Jeg er mor til Emilie på 4, og Sylvester på 5 måneder. De er mine solstråler, mit livs store kærlighed, og hele min verden.

  Jeg er 22, og jonglerer for tiden både et studie på 6.semester og min barsel. Det er stressende – men smil, nus og kys fra mine børn giver mig lyst til at knokle videre.

  – Jeg ville elske et smukt armbånd som kunne minde mig om al den kærlighed jeg har i mit bagland, når jeg sidder og sveder til mine eksamener de næste par måneder.

  //Trin

 232. Jeg får livskraft af alle de vidunderlige mennesker jeg er så heldig at have i mit liv. Der er intet mere livsbekræftende end lange snakke med gode venner og kærligheden fra min mand. Og aller vigtigst – jeg får livskraft hver gang jeg ser min voksende mave og tanken om at vi om 6 mdr er forældre til en dejlig lille pige.

 233. Livskraft, sikke et dejligt ord. Liv, at leve livet. Kraft, kraftigt, at leve kraftfuldt.
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på mine timer hos den mest fantastiske yoga-instuktør. Der handler det kun om at være tilstede i min egen krop, at glemme alt omkring mig både godt og skidt, lytte til min krop, smile ind i alle cellerne, høre mit åndedræt og nyde at være til. Jeg skal ikke andet, ikke præstere noget – bare være. Bagefter er alting bare meget lettere og jeg er lykkelig for at være mig. Det er ikke meget der skal til for at leve livet kraftfuldt.

 234. Livskraft føler jeg, at jeg får hver eneste dag..
  Hvis jeg har haft en god dag på arbejde, hvor jeg virkelig føler, at jeg har gjort en forskel for et andet menneske – men også hvis jeg har haft en dårlig dag, kan jeg få livskraft af at tænke på, at på trods af en dag, der måske ikke lige var til min “favour”, så overlevede jeg jo alligevel, hvilket giver mig endnu mere lyst til at fortsætte og forbedre mig.. Små, mere trivielle ting, som en cykeltur i solskin, med vind i håret, er også noget som giver mig livskraft – solskin er jo en fantastisk energi-kilde ;)

 235. Livskraft får jeg bl.a. når jeg efter at have haft en meget alvorlig depression er kommet ud på den anden side igen, og kan leve et normalt liv. Når man har været dernede, hvor jeg har været ændres ens syn på livet, og små ting blæses ikke længere op til noget de ikke er.

  Gennem min sygdom har jeg fulgt med på din blog, og her har jeg også fundet livskraft. Det er en super god blog, som har kunne give mig et lille smil på selv de værste dage. Tak for det Emily!

  Forårshilsner fra
  Laura

 236. Livskraft komme for mig af at bruger tiden sammen med dejlige mennesker.
  Det kan både være hyggeligt med en hyggeaften med mine veninder hvor vi snakker, griner og hygger.
  Det kan også være en vild aften med mojitos på bordet og fjer i håret.
  Eller en aften med min familie eller en hel dagi familiens skød med mine skønne nevø og niece.
  Alt der kan betegnes som socialt lader mig virklig op.

  /Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

 237. Hver en lille ting jeg ser frem til, giver mig livskraft. Det kan være en koncert, en shoppetur med veninde, en biograftur.. De ting der giver mig livskraft, er de små, gode ting i hverdagen.

  Fortsat god dag!
  – Julie

 238. Flot armbånd!
  Får livskraft af at se på min datter på næsten 9 måneder, som kravler og er ved at lære at rejse sig op. Det er bare så fantastisk at se hendes udtryk når det lykkedes – hun er stolt med stolt på! Og ellers kommer livskraften når livet bare smiler til mig…fed musik, go’ løbetur, go’ film (med happy ending), kaffedate med en veninde, kigge ud over vandet i sommerhuset, etc.

 239. Kære Emily,

  jeg melder mig til ordstrømmen og krydser fingre for lidt lækker, livskraftforkælelse:-)
  Livskraft i mit liv er: duften af min babys nakke, min mands varme hånd i min, en lang (laang) løbetur, god pasta i gryden, Bourgogne vin i glaset, Paris on my mind, Vanessa Paradis i højtaleren og solskin på min morgenstund.

  KH Sine

 240. Livskraft får jeg hver eneste dag, når jeg vågner, og kan takke verden for, at jeg endnu engang får lov at vågne op til livet!

  Livskraft får jeg også når jeg ser min mor smile, når jeg hører min far le, når jeg mærke min søsters nærhed og ikke mindst når jeg omgives af min kærestes kærlighed!

 241. Min livskraft kommer fra livets små underfundigher. Det kan være alt fra et projekt der lykkes til et ivrigt grinende barn på gaden eller alle former for musikalske oplevelser. I skrivende øjeblik er det Københavns knaldblå smukke himmel, lugten af grill der blander sig med duften af græs, københavnere der rykker aktiviteterne udenfor og alle de skønne festivaler jeg kan se frem til henover sommeren, nu hvor specialet holder mig i landet indtil efteråret :)

 242. Det er måske en kliche, men den slags plejer jo også at have mere end et gran sandhed i sig.
  Min datter giver mig livskraft!

 243. Når jeg er nede, giver det mig livskraft (og inspiration ikke mindst) når jeg læser eller hører om andre det er gået skidt for og hvor godt og positivt de så håndterer situationen. Det minder mig om at jeg ikke er alene og at det ikke hjælper at være trist, men derimod at prøve at opnå sit mål igen.
  At komme op på hesten er en livskraft for ig!

 244. Livskraft er, når man er omgivet af mennesker, der får en til at indse, at livet går videre.
  Jeg mistede min far i 07, knap 16 år gammel, og på det tidspunkt havde jeg svært ved at se hvordan livet skulle kunne fortsætte som før. En dejlig familie, vennekreds og spirende kærlighed gjorde det muligt – det gav mig livskraft. Og nu prydes mit venstre håndled af en tatovering som symbol herpå – og det ville være dejligt med et armbånd, der har nøjagtig samme betydning. :-)

 245. Livskraft får jeg ved at gøre livet bare en smule bedre for andre mennesker, gennem mit arbejde. At se nogen få livskvalitet som resultat af ens arbejde er intet mindre end fantastisk og giver SÅ meget til en selv. Desuden er kærlighed fra venner, kæreste og familie heller ikke det værste :-)

 246. Livskraft, kan være mange ting.
  Livskraft for mig er ikke en bestemt ting, men mange små dejlige hverdags ting, som tilsammen skaber en helt fantastisk følelse. men livskraft er vel bare det at leve.

  1. Livskraft for mig er at gøre det godt – at være til nytte og at betyde noget for andre. Det glæder både på arbejde og når jeg er sammen med min kæreste. At betyde noget for andre, betyder alt for mig.

 247. At rejse og opleve nye ting er noget af det mest inspirerende, der findes, men intet slår gode venner fra barndoms tid. Der er noget utroligt betryggende og bekræftende ved at være sammen med folk, der kender én så godt. Den mest enkle form for livskraft kommer dog i form af solskin :) Den første forårsdag, hvor jeg ikke længere behøver overtøj, er jeg hverken til at hugge eller stikke i lige meget hvad der sker.

 248. Jeg var ca. 10 år gammel, jeg sad på min søsters værelse og jeg sagde til mig selv: “Stine, du skal altid være glad. Hver dag”
  Lige siden har jeg været glad. Selvfølgelig også ked af det, sur, skuffet, vred, forvirret, irriteret mv., men hele tiden har jeg været grund-glad dvs. haft en indre glæde, altid set det positive i enhver begivenhed. Og det lyder måske altsammen som noget jeg finder på for at vinde et armbånd, men om ikke andet, er det hvad der giver mig livskraft hver dag, at stå op hver morgen og være glad. :-)

 249. Det får jeg af alle de små ting her i livet der gør at man mærker at vi lever.
  Når man kan dufte blomsten i vinduet, når solen står højt på himlen og indbyder til en rigtig havedag eller når min kæreste og jeg udbryder samme sætning i kor:)
  At have tid til hinanden og udveksle drømme og ideer. Livskraft gør hverdagen speciel når man får stoppet op og tager sig tid til at nyde øjeblikket og suge det til sig, og det er trods alt hverdag der er mest af for de fleste af os, så hvorfor ikke værdsætte den og tage den livskraft den byder:)

 250. Livskraft får jeg af mange ting. At der nu endelig er forår, og alt begynder at blomstre. Af at være sammen med gode venner, og af at få en knus eller kys af min dejlige kæreste. Mine dejlige hunde kan også altid gøre mig glade blot ved deres tilstedeværelse. Livet er sådan set dejligt ;-)

  Sikke et fantastisk smukt armbånd. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige ejer. Tak for en fantastisk blog, dine smukke billeder er som altid en stor inspiration.

 251. Der er mange ting, der giver mig livskraft – et kys med min kæreste, et stykke kage, en ting, der endelig lykkes for mig.. Men en ting, der virkelig får mig til smile (nu bliver det altså lidt overfladisk, men sandt det er det altså) er at shoppe. Det kan virkelig gøre mig høj i flere timer. Det behøver nødvendigvis ikke at være tøj -det kan også bare være nogle lækre jordbær eller god chokolade. Mm..

 252. Det, der giver mig livskraft, er især min veninde, som er den mest dejlige veninde man kunne ønske sig! Jeg ELSKER virkelig at være i hendes vidunderlige selskab, og jeg kan virkelig mærke, at mit humør er blevet højere efter en dag med hende. Min herlige søster giver mig i den grad også livskraft! Hun er helt fantastisk og vi har bare så mange minder sammen og så mange mærkelige ‘inside jokes’ og jeg elsker hende bare pisse meget!:) Jeg har virkelig mange mennesker i min hverdag, der er rigtig meget værd. Der er så mange inspirerende mennesker omkring mig og det er bare SÅ skønt! De giver mig alle sammen lyst til at leve:D

 253. De 3 ord der forklarer min livsfilosofi; “live, laugh, love”, beskriver ganske simpelt hvad der giver mig livskraft…

  At leve, at grine og at elske. :-)

 254. Roskilde Festival giver mig livskraft: Øl, musik og en uforlignelig fællesskabsfølelse.

 255. Forår, allergimedicin, grønne kæmpe sambi’er, Paris, hyldebærsaft, jordbærtærter, gyldne damer, kys, salte mandler, orange neglelak, indian summer-aftener, hylen mod en fuldmåne og alt det der jazz, kølig rosé, stiletter, vinyl, Mads & Monopolet, gennemsigtige paraplyer, affektionsværdi, Ray Bans Wayfarer, cykelture, Louisiana, lyserøde skyer, cæsar-salat, rundbold, rød læbestift, clutch-tasker, latter, morgendukkerter, biografsæder, bogreoler, saltlakrids, lillebrødre, forældre og rendyrket kærlighed synboliseret i et gyldent armbånd = livskraft

 256. Jeg får livskraft af at se gamle mennesker sammen. At se gamle bedsteforældre stadig kan le og grine sammen efter så mange år er virkelig bekræftende. Tanken om hvilken historie der gemmer sig bag alle deres fine små rynker, giver mig en form for glæde og inspiration. Gamle glade mennesker giver mig livskraft. De inspirere mig og får mig til at smile og le.

 257. Livskraft får jeg gennem mit arbejde som sygeplejerske, samværet med min fantastiske familie, min skønne mand, vores katte, gennem samtaler med andre mennesker og sidt men ikke mindst efter en dag i haven, hvor små spire popper op og man ved at der kommer “nyt liv” i form at de flotteste blomster, lækre økodyrkede grøntsager og andet godt .. That´s life, for me!

 258. Positiv tiltrækning giver mig livskraft.
  Det er ikke lang tid siden, jeg lærte “hemmeligheden” at kende, men jeg er føler allerede, at den har givet mig meget. Nu kan jeg se det bedste og få det bedste ud af alle mennesker og alle situationer, og på den måde får jeg mere glæde, mere livskraft. Jeg føler mig virkelig ovenpå!
  Måske synes du jeg lyder helt konfus, ærlig talt føler jeg også, at det er lidt underligt, at det kan ændre så meget. Hvis du har lyst til at vide mere, så står det hele i denne bog: Paul Harrington, The Secret :-)
  Forresten tak for en super blog. Du er så hyggelig, jeg er VILDT glad for at følge med, og jeg forstår ikke, at der ikke er flere der gør det.
  Kys og kram herfra!

 259. Hej Emily!

  Det der giver mig livskraft er, at jeg netop er blevet gift med min dejlige kæreste gennem 12 år, at vi lige har været på bryllupsrejse i Paris, og at vi boede på Hotel Vaneau Saint Germain, som du så varmt havde anbefalet.

  Jeg er fuld af glæde, kærlighed og forårskådhed, og da jeg mødte den 1. klasse jeg er lærer for i dag, kom de styrtende i mod mig med åbne arme! Jeg elsker mit arbejde, min mand og livet!

  De kærligste hilsner fra Lærke.

 260. Det giver mig livskraft at træne, tilbringe tid med dem jeg elsker og opnå de mål jeg sætter mig for. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)
  Tak for en altid skøn blog. Og det er da forresten et virkelig fint armbånd ;-)

 261. Livskraften i mit liv, er noget atf det aller enkleste.
  Det er at have mine kære omkring mig.
  kunne lave ting med dem, og være rask og sund.
  livskraften er at kunne side i lille dejlige danmark og
  kunne få mad og drikke hver dag.
  det er det jeg sætter mest pris på ;D

 262. HEJSA EMILY!

  Mange af dine skønne læsere på din blog har skrevet,at deres kæreste giver dem livsglæde, det kan jeg desværre ikke prale med, men det der giver mig livsglæde er;
  – Når jeg har arbejdet hårdt for en sag, der gør mange flere mennesker glade, end kun mig
  – Når solen skinner, og jeg ved, at der ligenu er blevet bragt et nyt lille vidunder til verden, også kaldet en baby
  – Når jeg bliver inspireret at modeblogs og fashionistas, der er med til at vi alle ikke gik rundt i sort
  – Når jeg ser glade mennesker der ser ud som om de nyder livet, og udstråler livsglæde.

  Armbåndet er flot, og jeg håber det kommer med mig hjem,

  Hilsen Anna :-)

 263. Livskraft får jeg helt banalt af en gyngetur med mine tre skønne drenge, af at grine så meget med min søster at jeg får ondt i maven, en kæresteferie eller bare at vide, at jeg tog den rette beslutning for 2 år siden, da jeg flyttede tilbage til Dk, alene med mine børn.

 264. Mine forældre.

  Jeg er 15 år og siden jeg var lille har jeg været stædig som et æsel! og hvis jeg har/havde sat mig for noget så vil jeg opnå mit mål.
  Mine forældre har ALTID været super gode til at støtte mig, selvom de ikke altid har være enig i hvad jeg gjorde,
  har de alligevel været der og hjulpet mig.
  Når de støtter mig som de gør, giver det mig livskraft, til at fuldfører mit mål ikke kun for min skyld men også for de gamles :)

 265. Sikke et smukt armbånd! Hvor er hun sej og alsidig hende Helena…

  Det giver mig livskraft, når mit liv er en blanding af det nære og det fjerne. Det nære i form af venner/veninder og familie, forårssolen, et godt grin og alle de andre dejlige hverdagsting, og det fjerne i form af forventningens glæde over noget man ser frem til, såsom rejser, gode fester, og opnåelse af de mål man har sat sig (såsom min forestående udveksling i N.Y., hvor jeg selvfølgelig skal have armbåndet med, hvis jeg vinder, just in case jeg render ind i Helena, hi hi…)

 266. Livskraft kommer fra min babys smil.
  Når min datter på 3 måneder er sprællende frisk og skraldgriner fra klokken 3 til 4 om natten – så fyldes jeg af livskraft.

 267. Jeg får livsglæde af min dejlige 1-årige søn Gustav. Han er “skyld” i at jeg ikke har haft en god nattesøvn i et år, men han skal bare kigge på mig, smile til mig, eller give mig et dejligt stort smækkys, og så er jeg den mest lykkelige i hele verden.

 268. Det giver mig livskraft hver dag at tage på job!
  Jeg arbejder i en klub med 32 børn og unge med højtfungerende autisme, de er så super skønne og uundværlige.
  De beriger mit liv, ved deres glæde, deres livsmod, deres grin, deres råb, deres humor, deres smil, deres venskaber, deres kreativitet, deres energi, deres mod, deres knus, deres taknemmelighed, deres måde at kæmpe med det sociale liv de så gerne vil, deres spøjse påfund, deres bandeord, deres opfindsomhed, deres ro, deres daglige smil, alt dette – giver i den grad mig – Livskraft :O)

  Vh. Tantepap

 269. Det der giver mig livskraft er min mor. Hun er der altid til at støtte mig i alt hvad jeg gør og opmuntrer mig til at kaste mig ud i nye ting. Hun er fantastisk :D

 270. Livskraft får jeg gennem mit frivillige arbejde med sårbare og ensomme unge. Man ved man gør en forskel, når de fortæller om deres glæde over, at man er der for dem og at vil dem rigtig meget. Det betyder rigtig meget for dem at man vil hjælpe, snakke og lytte til dem, og feedbacken fra dem giver fornyet energi og livskraft, der gør at man kunne fortsætte med det frivillige arbejde i en evighed.

 271. Hvor er det dog et pænt armbånd!!

  Jeg er lige kommet hjem fra en to måneders backpacker-rejse sammen med min veninde, hvor jeg har oplevet alt mellem himmel og jord! Jeg har redet på elefanter, fodret små tigerunger med sutteflaske, besteget et (mindre) bjerg, svømmet ved et vandfald og snorklet i det smukkeste vand! Det gav mig utrolig meget livskraft. H.C. Andersen havde sgu alligevel ret – At rejse er at leve.

 272. Livskraft, får jeg om morgenen når jeg vågner af solens stråler i mit ansigt. Livskraft får jeg, når jeg vågner op til endnu en skøn dag med udfordringer og glæder. Livskraft får jeg, når jeg bliver mødt med smil og grin langs gangene på mit gymnasium. Livskraft får jeg, når jeg kan tilbringe tid med mine venner og familie. Livskraft får jeg, når jeg ved at alt er muligt, og fremtiden venter foran mig, parat til at blive udforsket og levet som jeg ønsker det!

 273. Livskraft for mig er den lille detalje. Når en veninde roser ens tøj, når ens lillesøster springer en i armene og giver et stort kram, dét lille klap på skulderen, en hjælpende hånd, et anerkende nik efter at have udført en opgave, den søde sms fra kæresten – alt dette, og mere til, er livskraft i mine øjne. Vi vil alle gerne klare os godt, og derfor kan den lille detalje virkelig gøre en forskel – som et lille ekstra boost med livskraft.

  ..Og ser man på det smukke armbånd, kan man også se, at det er den lille detalje der gør forskellen. Det er et lille hjerte, som er symbolet på livskraft – dét hele ligger i den lille detalje.

 274. Livskraft kommer fra børnenes smil, fra frø der spirer i jorden i min have og bliver til smukke blomster, fra det ventede og det uventede, fra kærlighed der deles rundhåndet ud og kun vokser sig større af at blive delt.

 275. Jeg prøver at finde på noget der lyder klogt og gribene, men.. :) Jeg føler mig stærkest når jeg er sammen med min familie. Min mor, far, søstre og mine niecer. De er det vigtigste jeg har, og uden dem ville jeg slet ikke fungere. De gør mig så glad og giver mig troen på, at jeg kan klare alt hvad jeg vil. Det må være livskraft.
  Tak for en dejlig blog, med farver der altid gør mig glad :)

 276. Puha, jeg syntes faktisk at det er en super svært spørgsmål, hvad der giver mig livskraft?
  For mig er livskraft helt klart en ting som kan være så simpel, såsom at spise det første sommerjordbær, eller at kramme min mor. Det kan være at komme hjem til min hund efter at have været væk i 10 minutter, for han viser mig simpelthen så meget glæde, selvom det kun var 10 minutter han måtte “undvære” mig. han giver mig ubetinget kærlighed.
  Min mormor giver mig ikke kun livskraft men også inspiration, for hun har haft meget modgang i livet, men har altid set på udfordringerne, som noget der ville styrke hende, og derfor gjorde det også ondt, da hun sidste år fik konstateret kræft i store dele af kroppen, knapt et år efter hendes søster døde af kræft!
  Men igen har hun imponeret mig, hun tager det i stiv arm, og fik i tirsdags sin (forhåbentlig) sidste KEMO- behandling!

 277. Livskraft er jo (heldigvis) lig med masser af ting i min verden!
  Det giver mig en enorm livskraft at rejse og opleve verden, andre kulturer og menneskene.
  At komme hjem igen og indse man har jordens bedste veninder, den dejligste familie og den smukkeste og bedste (for mig)kæreste!
  Når man (be)mærker årstiderne skifter. Foråret, der gør mig så glad og medfører de første lækre aftener i parken med godt selskab og med grillpølser på smokey joe’en :)

 278. Jeg får livskræft af sol. solens stråler gør noget helt specielt ved mig – jeg er friskere, gladere og har mere appetit på livet når varmegraderne er høje. især i københavn giver solen en helt speciel stemning, der får folk ud på gader, stræder og cafeer… jeg elsker det.

 279. Efter den hårdeste tid nogensinde, har jeg haft brug for al den livskræft jeg overhovedet har kunnet finde. Jeg har fundet ud af, hvor meget livskræft mine gode veninder og familie har givet mig. Og ikke mindst finder jeg livskræften i mig selv, ved at stole på mine egne værdier og menneskelige egenskaber. At hvile i sig selv, giver uanede kræfter, og jeg er blæst baglæns ud af fuglekassen over, hvad jeg rent faktisk er i stand til.

  /Linda

 280. Hej Emily,
  Kan ikke huske om jeg har skrevet før, men det er en virkelig fin blog du har!
  Er dybt i specialesumpen lige nu, så det der giver mig mest livskraft er nok tanken om, at om et par måneder er jeg færdig!
  I ‘her og nuet’ er det, der giver mig livskraft, når min kæreste har tænkt på en lille overraskelse for at glæde mig. Eller hvis venner, jeg ikke har snakket med i lang tid, kommer uventet forbi til en omgang overspringskaffe.

 281. Min datter giver mig livskraft og lysten til at ville yde det ekstra i hverdagen, også på møgdagene (: Chokolade og sol er altid skønt, men når min datter smiler til mig, så behøver jeg ikke mere.

 282. Intet giver mig mere livskraft end at se et barn smile. Hvad enten det er et barn jeg kender eller blot et tilfældigt et jeg møder på min vej, fx i bussen, toget osv. Det kan virkelig give en lidt ekstra energi, fx på vej hjem efter en lang og hård dag på arbejde, hvor man bare føler sig helt smadret, så formår de lige at give en ekstra energi og livskraft.
  Derudover kan kærestens små overraskelser i hverdagen, også gøre en dårlig dag, så meget bedre. Og give en energi til at komme videre og give livskraft til at komme videre :)
  Alle jeg holder af og elsker, kan gøre en dårlig dag så meget bedre, og give en kræfter til at komme igennem dagen og livet.

  Men det der virker allerbedst er at prøve kun at fokusere på det positive i livet, og ikke spilde sin tid og energi på at fundere over alle de dårlige ting, man støder på. Hvad enten det er personer, ting eller andet, der gør at man bliver drænet for energi.

 283. Det der giver mig livskraft er mine søde veninder og venner som altid er der for mig, og så selvfølgelig min elskede mor som jeg elsker og ser meget op til. Hun har en helt ufattelig styrke som inspirerer mig meget!

  – Maria

 284. Min livskræft er min mor og far. vi har ikke så mange penge men de bruger deres penge på at glæde mig. Mine ord for jeg ud via min egen blog og for stor støtte at dem de har virkelig gjort mig stærk en 16 årig skilsmisse pige som kæmper for at takke dem hver dag. Men der er noget jeg husker bare du vågner og trækker været, så har jeg gjort dem glade.

 285. Det giver mig livskraft at se min søster, der psykisk har haft det hårdt i en årrække, som mor til hendes fire måneder gamle søn, og se hvor godt hun klarer moderrollen. Hun viser at man kan komme ovenpå igen, selvom det hele har set meget sort ud længe. Jeg er SÅ stolt af hende og elsker hende rigtig højt. Hun er en inspiration til andre – unge som gamle – der synes livet går alt for stejlt op ad bakke. En dag vender det igen, det handler bare om at hænge i og tro på det.

 286. Min søn, ganske enkelt. Min glade, fuldstændig fantastiske, perfekte søn! Hans smil er det, som holder mig oprejst når livet stikker mig flade og når det hele sejler. Han giver mig ikke bare livskraft, han er mit liv.

 287. SOL, FORELSKELSE, MUSIK, GOD MAD, REJSE, HJÆLPE & GØRE ANDRE GLAD, NYE OPLEVELSER OG GODE STUNDER MED FAMILIE & VENNER… DET ER DET, DET DER GIVER MIG LIVSKRAFT OG GØR LIVET VÆRD AT LEVE..

 288. Ih, et smukt armbånd!! Lagde straks mærke til det, på de fotos hvor du bærer det sammen med en masse andre armbånd.
  Det der giver mig livskraft er mange ting; samvær med venner, familie og mennesker der har en ekstra gnist, det at bruge tid i selskab med dyr, at være i den vilde natur og føle sig under de kræfter, der egentlig regerer her på Jorden. Desuden kan musik, kunst og ekstravagant mad give livskraft. Overordnet er det vel egentlig kærlighed, passion og troen på det gode i verden, som giver mig livskraft – i disse er alle de andre også flettet ind..

 289. Jeg har tænkt lidt over spørgsmålet og har også været igennem venner, familie m.m. Men jeg får af og til en helt særlig følelse indeni: Det er som om det bruser i maven, krop og hjerne bliver rastløs, tankerne flyver afsted og jeg bliver i godt humør. Følelsen får jeg, når jeg tænker på noget jeg skal lave – eller rettere sagt: skabe. Et fotoprojekt, en gave, en idé til noget fint derhjemme eller på min blog. Det at skabe noget selv er så utroligt stærkt. Skabertrangen som jeg kan mærke i hele min krop – det må være min livskraft.

  Julie/Gane&Gaffel

 290. Ordopslag: Livskraft: kraft og energi som får en organisme eller et væsen til at vokse og trives. For at man kan vokse og trives som individ mener jeg, at minder og kærlighed er to vigtige elementer. Gode minder får én til at smile og føle sig godt tilpas, dårlige minder får én til at reflektere og kan samtidig give kraft og vilje til ændringer. Kærlighed kan ikke beskrives, men føles godt. Kærlighed er støtte, og frembringer selvværd og selvtillig.

 291. det bedste er at vågne op om morgenen og spise en dejlig frisk morgensmoothie efter Thorbjörgs opskrifter :) ellers sørger jeg for at nyde hver eneste dag selvom jeg også møder modstand. Det er fantastisk at vågne op om morgenen og så er omgivet af skønne betydningsfulde mennesker

  det er min største livskraft :) og så gør blå bær mig altid glad

 292. Efter at have mistet livskraften som 17 årig, da min far og bror gik gik bort samt flere familiemedlemmer, gik hele min familie i opløsning. Jeg havde kun min mor tilbage. Livskraften og håbet kom tilbage til mig, da min datter kom til verden for 3 år siden. Jeg er så taknemlig for at have hende! Mit liv har fået en helt ny mening, hvor jeg endelig kan sige, at jeg er et lykkeligt menneske, og jeg har fået livskraften tilbage.

 293. Det der giver mig livskraft, er ren og skær tro, håb og drømme. Inspiration og kreativitet. Lyst til at udfolde sig og lære, at elske og at leve.
  Det er gældende for, at jeg kan værdsætte alt andet i hverdagen.

 294. Det der giver mig livskraft, er at have noget at se tilbage på, være i og se frem til. Jeg synes det er livsbekraftende at vide at der venter noget smukt, så snart jeg træder ud af min hoveddør, at der er nogen der venter på mig, og at jeg har noget at tage mig til! :)

 295. Det der giver mig livskraft er, at se min familie har det godt. Jeg har en lillebror på 2,5 år som lider af spasme i hans ene side, hvilket gør han har nogle begrænsninger i hans hverdag. Det gør mig dog så hjertens glad når han, trods sit handikap, stadig render rundt som enhver anden 2,5 årigt barn og altid smiler som ethvert andet lille barn. :)

 296. Jeg mærker oprigtigt livskræften strømme igennem mig, når jeg besøger min gamle mormor, og hun straks hiver i sko og solhat, så vi kan trille i frederiksberghave med rolatoren. Hun har gigt i hele kroppen, men på trods af det er det bedste hun ved, at gå tur i solen.
  Jeg er altid så glad, når jeg har været sammen med hende og hendes livsglæde.

 297. Den vigtigste livskraft for mig, er kærlighed og glæde. Så længe jeg ved, at jeg har venner og familie der elsker mig, og som jeg kan glæde mig sammen med, så kan jeg klare alt!

 298. For mig betyder livskræft glæden ved at leve livet… Det er ikke alle dage der er lige gode, nogle dage ønsker man bare at man var blevet liggende i sengen. Andre dage er til gengæld helt fantastiske, når man cykler gennem byen med vinden i håret, man mærker solens varme og man tænker – det er fantastisk at leve. Sådanne øjeblikke opvejer alt andet. Eller når man blir kysset af den man elsker og tænker-hvor heldig er jeg lige. Eller når man mærker babyen sparke i maven på en kommende mor. Livskræft der skaber glæder… PS Armbåndet er gudesmukt!

 299. Så banalt det end lyder, får jeg min livskraft af at være sammen med venner og familie – og selvfølgelig fra sol og sommer. Findes der noget større energi-boost end en solskinsdag med hyggelig frokost i det grønne i selskab med de bedste venner? Sådan nogle dage i ny og næ holder humøret oppe i hverdagene :)

 300. Årh hvor er det armbånd dog flot! :)

  Når jeg er på ferie “suger” jeg al den glæde til mig jeg kan, derved nyder man ting mere end man ellers ville gøre. Når man så kommer hjem er man klar til alt hvad hverdagen kan byde på.

  Tit er det også bare de små ting i hverdagen der kan give mig livskræft. Det kan være en sød kommentar eller andre ting, som der ikke skal gøres det helt store for at komme ud med.

  Jeg ser glæde, overskud og smil som et tegn på livskræft.

 301. Årh hvor jeg dog elsker det armbånd.

  Jeg får livskraft fra de små ting i livet. Det at se en smuk sommerfugl flyver hen over græsset, at ens yndlingssang pludseligt spilles i radioen, at solen skinner fra en skyfrihimmel.
  Jeg tror, det er meget vigtigt, at vi husker på de små ting, og ikke drukner i den grå hverdag.

  Kys

 302. Min søster giver mig livskraft. Vi har været ude for de samme ting i livet, gode som dårlige. Vi mistede vores mor og intet har været særligt nemt for os, og alligevel har vi formået at få livet til at fungere. Dette ville jeg dog aldrig have været i stand til uden hende. Jeg elsker at sidde og se på hende. Hun giver mig lyst til at leve og nyde det hele.

 303. Jeg får livskraft fra mange mange små ting i hverdagen, et smil fra en fremmede, et kys fra kæresten, smil og grin fra en fremmed baby, som med store øjne kigger nysgerrigt på en, en tumlende hundehvalp der varmer i skødet, en cupcake der smelter i munden, en blomst der begynder at spire, læsning af en god bog, fra familie og venner og naturen ikke mindst, som jo kan gøre en glad uden nærmest gøre andet end at eksistere. Men det der gør det hele værd at være her, er helt klart når man gør noget for nogle andre og når man bagefter får det der helt specielle taknemmelige blik, som man bliver helt varm inden i af og som betyder mere end hvad ord kan udtrykke. Det kan være en gave, give en hånd med et eller andet, gøre en trist veninde glad igen, lytte opmærksomt og måske give et godt råd eller bare være der for vedkommende. Fordi det har betydet noget helt særligt for vedkommende og får vedkommende til at føle sig som noget helt specielt. Dét kan gøre mig mere glad og får mig til at føle livskraft mere end nogensinde.

 304. Jeg får en følelse af livskraft når jeg oplever at det lykkes mig at være nærværende der hvor jeg er, lige nu, uden slørende tankespind om før og efter..

 305. Livskraft for mig er…

  at give kærlighed til andre og få det tilbage igen selv. :-) (Life is all about love – to love, and get love back in return) Dette er mit yndlingscitat – som bekræfter mig i livets glæder hver dag. Hvor er det bare skønt! Bliver glad for livet hver gang dette citat dukker op!!!! Det kommer lige fra hjertet. Jeg bærer det med mig over alt og husker på det.

  Rigtig dejlig onsdag til dig :-)

 306. For mig er det fremtiden og det at der er muligheder i ting. Det er min livskraft! Jeg bliver student til sommer, kan se frem til for det første en glædesfyldt sommer, et år hvor jeg kan gøre lige hvad jeg vil, rejse hvorend jeg vil og leve mit eget liv (efter 3 år på kostskole). Jeg skal starte uddannelse og skal til at foretage mig med noget der interessere mig, og som resten af min fremtid skal handle om, og man begynder efterhånden at se resultater og mening – det er min drivkraft.
  Naturligvis kan det blive svært at gøre det uden kærlighed og opbakning fra venner og familie! Et smil eller klap på skulderen er altid en god motivation!

 307. Livskraft er at hente et glad barn i SFO`en som fortæller at det har været en super dag.
  – Og da det ENDELIG blev solskin. – Og at kysse min mand fordi han har lagt et tegnet hjerte i min cykelkurv!

 308. Livskraft for mig er kærlighed, familie, motion, sommer, solskind, god mad, at grine, musik!!, mine fantastiske venner, at opleve nye og spændende ting, sex, et smil fra en fremmed, at danse alle en følelser ud og at vågne op hver dag med et overskud til at gå ud og leve livet fuldt ud, uden at fortryde noget som helst. Min livskraft kommer inde fra, jeg lever i nuet, og prøver at se på tilværelsen som hver dag både var den sidste, men også den første. Det er dumt at gå og spilde sine kræfter på at være negativ, så jeg prøver at se alt på den lyse side. Det er min livskraft :-)

 309. Ganske basalt at være sammen med min egen, lille familie; Ham, jeg har udvalgt og de to, jeg selv har været med til at skabe. :o)

 310. Det der giver mig livskraft er at have mine venner, veninder og familie omkring – hver eneste dag. De inspirerer mig, opmuntrer mig og giver mig mod på livet, når det indimellem kan være hårdt :-)

 311. Jeg har altid fået fortalt, at jeg er et meget positivt menneske. Livskraft for mig er at kunne være positiv, selvom livet ikke altid er en leg. Alting bliver meget nemmere, når man smiler. Hvis man falder bliver man nødt til at rejse sig op igen og fortsætte. Det nytter ikke at blive liggende.

 312. livskraften for mig er at opleve nye ting, at se det fra flere synspunkter og få den “aha” følelse.
  livskraften for mig er også at man efter en lang uge, kan komme ud i det gode vejr med sine venner og få en fredags øl eller to, bare slappe helt af og snakke – og joke – om alt mellem himmel og jord:-)

 313. Det giver mig livskraft at være sammen med min guddatter på knap to år, sværere er det ikke for mig at blive glad – jeg skal blot se hende smile. Men jeg ved det ikke er så let for alle og verden er fuld af mennesker der ikke har de samme muligheder som mig, derfor føler jeg også noget livsbekrætende ved at deltage i små velgørende projekter – som f.eks seimei fondens arbejde.
  Gud, hvor lød det sukkersødt og små-klamt, men klichéer er vel opstået af en grund? ;-)

 314. Det kan synes ganske banalt, men ikke desto mindre er kilderne til livsglæde bl.a.: venner, familie og de børn begge parter har, madlavning, kunst i snart sagt alle afskygninger og det daglige rendezvous på yogamåtten

 315. Smukt armbånd. Smuk sag!

  Mit arbejde i en børnehave giver mig livskraft. Når en 5-årig pige siger at hun bare er så glad. Når en god veninde kigger forbi, fordi hun savnede mig. Når min kæreste siger jeg har ben i næsen.

 316. Hvad der giver mig livskraft lige nu, er glæden ved netop at være blevet færdig med mine eksamener, og nu kan se frem til en lækker sommer, før studiet igen kalder til efteråret.

 317. Noget der giver mig livskræft er, at se hvor godt min farfar har fået det, efter at han sidste sommer væltede ude i haven, og brække lårbensknoglen “skråt”, så han ikke måtte gå i 2 måneder. Han er nemlig 88 år, og i forvejen svært gående – men at se hvor meget han nyder hans liv, og hvordan han kan nå og nusse i blomsterbedene ude i deres have, dét kan da kun give livskræft! :-)

 318. Det er vidunderligt at gå en tur på en stille mark hvor kun lyden af den knitrende sne når mine ører
  Det er vidunderligt når de første blomster pibler frem til foråret
  Det er helt vidunderligt at høre mine 2 drenge grine af hele hjertet sammen en skøn sommer dag
  Det er vidunderligt med en smuk alle af træer i efterårets smukkeste farver

 319. God konkurrence! :-)
  Min livskraft kommer fra min dejlige, varme og støttende familie. Vi bakker hinanden meget op, og selv om alle har svære tider fra tid til anden, har vi altid hinanden. Min søster bor i Italien og er noget af det kæreste jeg har. DE er livsbekræftende.

 320. Når jeg kommer træt hjem efter en hård dag på seminariet og slet ikke er oplagt til noget som helst. Så får jeg livskræft ved, at jeg altid mødes af ubetinget glæde og kærlighed fra min hund – og nå ja, så hjælper det da også på det, hvis min kæreste er ved at lave mad :-D

 321. Livskraft for mig er, når jeg kommer på ferie hos mine forældre i Grønland.. Hvor vi tager ud og sejle, lufte til bærlyng og når man kigger i bredden kan man være heldig og se en eller to rensdyr dikke noget havvand.. :)

 322. Det der giver mig livskraft er min vidunderlige kæreste. Når jeg engang imellem er ved at tvivle på mig selv og mine valg, støtter han mig 100 % så jeg tør lytte til mig selv. Vores kærlighed giver mig lyst til livet – selvom det vist lyder en kende pladderromantisk ;)

  Og hold da op hvor er armbåndet virkelig smukt! Hvis jeg havde råd, havde jeg købt det på stedet :)

 323. Hvor er det armbånd smukt! Den største livskraft får jeg fra min lille datter på 2 år. Jeg elsker at se verden gennem hendes øjne!

 324. Først og fremmest – helt fantastisk sødt armbånd! er vild med det! og så støtter det endda en god sag og er designet af den skønne Helena.
  Min livskraft kommer fra en helt simpel ting – at grine og smile! Mine dejlige veninder, min kæreste, min familie og mine underskønne katte får mig til at smile og grine hver evig eneste dag!

  – Helena

 325. Det der giver mig livskraft er at være omringet af positive mennesker som ligesom mig selv har gåpå mod, tror på sig selv og vil arbejde hårdt for at nå sine drømme. Det er det mest berigende i verden!