vinderen er…

Tillykke til Kathrine og tusind tak til jer allesammen for jeres smukke, rørende, morsomme og sprudlende svar!

Husk at armbåndet kan købes på SEIMEI.me og at der går 200 kr. til SEIMEI Fonden for hvert solgt armbånd.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Her er Kathrines kommentar:
    “Vidunderligt armbånd!
    Jeg er desværre meget syg af en medfødt kronisk sygdom (Ehlers Danlos Syndom i meget svær grad), så jeg søger meget efter, hvornår jeg føler mig mest levende og føler livskraft – nu bliver jeg her snart STX student efter at have kæmpet mig igennem og jeg vil vædde med, at den dag jeg får studenterhuen på af min kære morfar, efter at have overstået fuldt pensum med 13 eksaminer, endda med et ret så godt gennemsnit og klar til at søge ind på Københavns universitet med det samme, så vil jeg føle mig gennemsyret af livskraft – og jeg vil ønske, at jeg kan blive student med et armbånd på, der vil kunne minde mig om altid at tro på mig selv og finde livskraft, selv i det mest triste og uoverskuelige øjeblikke!”

    Og det var altså svært at vælge. Jeg valgte ikke Kathrines kommentar fordi hun er syg, men mere fordi hun på trods af modgang virker som en der formår at se fremad og tænke positivt :)

  2. Godt valg (selvom man altid gerne selv ville have vundet) :). Held og lykke til Kathrine.