Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvor er det sjovt at læse.. godt interview – et man gider læse :)
  – Selvom jeg er forholdsvis ny i blogger-verdenen, kan jeg forholde mig til mange af de scenarier du snakker om.
  F.eks. det der med at, det at blogge fylder meget i ens hverdag og kan sagtens opholde en i flere timer af gangen, jeg blogger f.eks. mest når jeg er i skole – tsk tsk!
  Og jeg kan sagtens nikke genkendende til det med kameraet hængene om halsen, er også tit ved at drive kæresten til vanvid med alle mine opsætninger og billeder af ALT :)

  – Tak :)

 2. Superrart interview! Virkelig spændende at læse, synes jeg. Sikke en omgang med benet(!), men fantastisk, hvad det førte til! Hvor længe har du og din kæreste efterhånden kendt hinanden så? :D
  Jeg må også tilslutte mig det der med at råbe “STOP!” til min kæreste, hvis der lige pludselig skal tages et billede – især lige, når vi skal til at spise eller lige er startet med at spise. Dét er du ikke alene om – bare rolig ;)

 3. Sikke et fint og sjovt interview! Jeg hører selv meget Edith Piaf for tiden (og tænker altid på ‘La vie en rose’ som Wall-E’s yndlingssang).. Hvis ikke du allerede har set den (det har du nok..) vil jeg anbefale Lone Scherfigs ‘An Education’ som har et dejligt soundtrack – bl.a. med franske sange af Juliette Gréco og Madeleine Peyroux :)

 4. Det var da et vildt godt interview! Rigtig spændende, interassant, og en tilpas længde. Tak for et super interview! :)

 5. Spændende interview, og sikke en vidunderlig makaber anekdote (med en lykkelig slutning), du kunne fodre os med til sidst. :) Det var sjovt at læse!

 6. Super interview – relevante spørgsmål med din fantastiske personlighed inden over. Dejlig kombi :)
  Sød historie med dig og din kæreste. Så fint du deler en så personlig historie :)

 7. Ved at at den stammer fra et gammelt indlæg, men vil bare lige sige 1000 tak for den skønne opskrift på lemon cupcakes. Jeg bagte dem til min fødselsdag forleden, det var mine første cupcakes og de blev meget rost af familie og venner. Jeg kan desuden glæde dig med at den hønemor, som lagde æg til har et dejligt høneliv, hun bor nemlig hos mine forældres havemand, som håndplukker mælkebøtter til høns, det er da sødt synes jeg, så han fik selvfølgelig også en smagsprøve. Sød lille Vaps du har fået dig. Synes dog hun skulle have heddet Selma, det hedder den sødeste hund jeg kender nemlig. :-)

 8. Selvom indlægget sådan i “blog”-tid er gaaarrrmeeelt, så må jeg bare kommentere på ben-historien! Det er da simpelthen for fint – vi sender en tak til fransk ferieflirt :)

 9. Hvor var det SKØNT at blive klogere på dig Emily!
  Og stegt flæsk med persillesovs er også min livret – altså, bare uden flæsken og så persillesovs med kartofler (ergo der er mere sovs end der er kartofler) :D
  Men skinke culotte, marineret med brun farin og sennep og flødekartofler er altså også godt!

  Du siger du er på amagerstrand ca. én gang om dagen…det var godt nok ofte :D
  Hvem der bare havde tid til det!