berry salad

Jeg er vild med salater med frugt. Altså ikke deciderede frugtsalater – selvom jeg også er glad for dem – men snarere salater med frugt, som man kan spise til ‘rigtig mad’. Eller som en frisk forret. Som sådan blev den ovenviste serveret i fredags med en smørstegt rugbrødscrouton til.

Salaten består af grøn salat, forårsløg, jordbær, blåbær, basilikum, mandler og en god olivenolie. Rigtig fine smagskombinationer, især jordbær/basilikum er et hit. Lidt bøffelmozzarella eller evt. lidt feta kunne også have leget med hvis den skulle være mere fyldig.

Hov, og så må jeg hellere lige huske at sige at det er J, der har kreeret den og ikke mig. Bliver virkelig doven hvad angår madlavning, for han er så god og ihærdig i et køkken, at jeg ikke behøver røre en finger. Så er det til gengæld mig, der er lidt mere flittig med andre ting (vasketøj og rengøring, tsk), bare så I ikke får helt ondt af ham ;)

Salad of lettuce, strawberries, blueberries, spring onions, basil leaves, almonds and olive oil.

(Visited 819 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg er selv helt vild med salat med jordbær og mango :D Giver lige et ekstra sødt frisk pift :) Har faktisk skrevet et indlæg om mangasalsa og bulgur i morges :)

 2. Mmm, det ser lækkert ud! Glæder mig helt vildt til at jordbærerne titter frem i forældrenes køkkenhave – sammen med ærterne og majsene. Og tror da vist også lige, at jeg skal forbi June og se hendes opskrift :)

 3. Jeg er også en stor fan af bær og anden frugt i salater, især nu hvor det er forår og snart varmt igen… forhåbentligt! Det smager skønt til en grillet bøf i det grønne:-)
  /Camilla

 4. Smukt, Emily! :-) Jeg har endnu ikke fået lært min kæreste at sætte pris på frugt i salat – eller i hans varme mad – for den sags skyld….

  Mange hilsner
  Birthe

 5. Haps, det ser godt ud!!! Du skrev på face om det der med at få fjernet hår med sukker – gør det ondt? :)

 6. Hej Emily
  En lidt afsides kommentar i forhold til dette indlæg, men jeg vil blot sige, at din blog simpelhen er og bliver min yndlingsblog :) Til trods for en travl hverdag og nærmest ingen tid på internettet, så skal og må jeg altid lige ind og se din blog. Din blog er original, kvalitetsbevidst og inspirerende – tak for det!