Versailles 1


Har helt glemt at vise jer billeder fra Versailles-slottet, fra da jeg var i Paris for en måneds tid siden. Versailles er et magisk sted og jeg er helt fascineret af alle detaljerne og hvor stort og pompøst det er. Kan levende forestille mig det vanvittigt store hof, der residerede her i sin tid. Får helt lyst til at se Marie Antoinette…

A bunch of pictures from the Versailles castle just outside Paris. It’s one of the most magical places in the world to me. I can vividly imagine the life, decadence and grandeur of the courts of the Louis’ses, their queens, mistresses etc.

(Visited 268 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Ej hvor er det bare smukt! Specielt stolen på billede nummer 2 kunne jeg godt gøre plads til i mit hjem!(: Nogle gange ville man bare lidt ønske man kunne få lov til at være en forkælet prinsesse på et smukt slot♥ hehe
    Fantatiske billeder Emily!:)

  2. Der er bare så smukt på Versailles! Jeg synes det er sjovt at tænke på at Marie Antoinette lallede rundt dér engang.
    Og ja man kan virkelig mærke stemningen der.

  3. SEJT med guldbelagte baller – og Marie Antoinette med Kirsten Dunst er en rigtig godt film, den må du se..

  4. Havde selv fornøjelsen af at besøge Paris sidste sommer med nogle venner og var selvfølgelig også et smut forbi Versailles. Vi valgte dog kun at se Marie Antoinette’s have (gratis adgang, altid et plus for fattig studerende), som jeg fandt VILDT charmerende!! Det var bare så flot og Disney idyllisk. Helt klart et besøg værd – også fordi det bryder de traditionelle stive rammer, som resten af Versailles haver er bygget på op omkring.