Costume Skønhed & Chloé Rose

For et par dage siden var Costume så venlige at sende mig det nyeste nummer af Costume Skønhed og Chloés Eau de Parfum i en rosenudgave. Jeg har altid syntes at Chloé-parfumen duftede dejligt, men denne med rosenoter er lige mig. Har brugt den de sidste par dage og går hele tiden og sniffer mit håndled. Det bliver min nye forårsparfume. Har lige nået at bladre bladet igennem og glæder mig til at læse det ordentligt i en solstol i Hornbæk senere i dag. Kender I Costume skønhed og hvis ja, hvad synes I om det?

I’m in love with the Chloé Eau de Parfum Rose Edition, gifted by Danish beauty magazine Costume Skønhed, my new fragrance for the spring.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg har gået og ventet på det blad i måneder, da det kun udkommer en gang hver 6 måned åbenbart. Så glæder mig til at flyve hjem og bla købe dette blad. Det sidste var rigtig godt, gode tips, både klassikere, nyt, økologisk osv osv. En god blanding af det hele. Er du fra Hornbæk siden du kommer der så meget? :)

  Hilsen Ditte

  1. Har fået læst det nu og synes det er rigtig godt!
   Ja og nej, mine forældre har sommerhus i Hornbæk og har altid haft det, så har nærmest boet der halvdelen af året som barn og kommer der stadig meget :)

 2. Jeg er vild med den flakon, Chloé har lavet en dejlig klassisk og smuk flaske. Jeg har desværre ikke duftet til den med rose endnu, men det skal jeg da helt sikkert i næste uge.
  God weekend i Hornbæk :-)
  /Camilla

 3. Arj! Skal du til Hornbæk?! Min hjemby. Der er så dejligt så solen skinner på den. Jeg er meget misundelig :)

 4. Har ikke duftet til parfumen, men tror jeg skal gøres snart :) Jeg er rigtig glad for Costume Skønhed, synes at tipsene er gode og brugbare – rigtig godt blad ;)

 5. Det var da sødt af dem! :)
  Hvordan finder man det blad? – i supermarkeder, som det almindelige Costume?

  Men kender heller ikke parfumen, men den skal da helt sikkert tjekkes ud – den lyder til at være skøn!

  1. Jep, samme steder som almindeligt Costume, hvis ikke de har det hos din lokale bladpusher kan du nok bede dem om at tage det hjem. Det udkommer to gange om året indtil videre :)

 6. Ej hvor lækkert. Jeg er ret vild med det nye Costume Skønhed – synes det er et super godt blad!
  Den parfume bliver jeg da nødt til at prøve, lyder lige som noget for mig. Kunne godt forestille mig, at den dufter dejligt :)

  Kh Jeanne

 7. Elsker den “helt almindelige” udgave af denne parfume! har den selv :) hvor har du fundet dette tilbud henne? på nettet et setd?

 8. Hej elsker også bare den chloe parfume. Dufter til den hele tiden, læser dog ikke cosume, men læser rigtig meget vouge.