tint

Lip Tint fra Max Factor i farven 07 og neglelak fra Make Up Store i farven Emilia (og en af de gode EOS-læbepomader). Begge dele er super holdbare. Jeg er helt vild med denne type ‘læbestift’, der snarere fungerer som en tusch, der nærmest bliver suget ned i læberne. Det ser meget naturligt ud og er vildt holdbart. Og bedste af alt så klistrer det ikke. Havde engang en lignende lip stain fra Bourjois, men de stoppede med at lave dem, så er så glad (som man nu kan blive over læbestift) over at Max Factor nu introducerer dem på det danske marked.

Max Factor Lip Tint in 07 and Make Up Store nail polish in Emilia.

(Visited 302 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Man må næsten antage at du er glad for din nye neglelak, når du viser den sådan frem, men den er nu også fin :)

 2. Jeg har også overvejet at investere i en af Lip Tint da jeg ikke kan tåle læbestift. jeg får simpelthen forkølelsessår af dem! :(
  Og hvis den samtidig ikke er så kraftig i det kunne det være perfekt!.

 3. Wauuv flot farve neglelak!! – også Max Factor’en det inspirerer helt klart til at prøve lip tint.. lyder perfekt at farven holder i længere tid.

 4. Der er mange der anbefaler EOS læbepomader. Har du eller nogen af Jer andre erfaringer med både den og Smith’s Rosebud Salve? Og i så fald hvilken var bedst?

  1. der er mange dårlige ting i rosebud – en del alkohol osv. så jeg kan ikke anbefale dem i hvertfald. :)

 5. BodyShop laver også en rigtig skøn lip tint, som giver de lækreste (svagt) kirsebærfarvede sommerlæber.. bare et lille tip! :-)

 6. Jeg er vild med, at du er så æstetisk i alle dine blogindlæg. Og finder et magasin frem i samme røde farve som de produkter, du anbefaler. Det er lækkert!

 7. Jeg er så glad for, at jeg fik læst dit indlæg i formiddags, for i eftermiddags var jeg i Føtex, hvor de var sat ned til 89 kr., og så var jeg jo nødt til at prøve en i farven 04. Så tusind tak for inspirationen! :D

 8. Wow det var slet ikke neglene jeg fik øje på til at starte med, men derimod dine fantastiske lange vipper…me like:O)
  Jeg kan huske du lavede et indlæg om sminke på et tidspunkt, men stod der hvad du brugte til vipperne?

  Skønneste dag til dig smukke
  <3
  Pia Sabine

 9. Hej Emily,
  Jeg har lige et spørgsmål til dine flotte frugtskål – hvor er den fra? Det er godt nok ikke relevant i forhold til dette indlæg, men jeg kom lige i tanke om, at jeg skulle huske at spørge dig ;)

  Mange hilsner fra Christine

 10. Jeg så godt at Max Factor havde lavet de her lip tints, men Gosh har også lavet 4 styks og da de er liiidt billigere tæknte jeg om der måske var nogen, der havde prøvet begge mærker? For det er jo ligemeget om de er billige hvis de er noget værre skidt :)

  Bortset fra det, så er din blog så hyggelig med lyse farver og pæne billeder. Det er rart :) Fortsæt med det!

 11. Købte sådan en max-factor læbe-ting i weekenden, er så begejstret :D Bedste lipgloss/læbestift jeg har prøvet. kæmpe plus at den klistrer :D

 12. Fine farver! Jeg har fået nr. 09 i gave for nogle dage siden, den er rigtig fin & holdbar. To timer efter at jeg læste dit indlæg, købte jeg nr. 07 også :-) Glæder mig til at have den på i morgen.

  Simone: Jeg har prøvet gosh, den synes jeg også er god, de har ikke helt så mange farver at vælge imellem, men gode farver.