5

Mine nye sandaler fra Topshop.

Det at være i sommerhus. Det er mit refugium. Her lader jeg op og slapper af.

Alle de fine planter og blomster min mor med de grønne fingre omgiver sig med.

Penny, der leger med yndlingsrotten.

Sarah Bernhard kage, helst med masser af friske jordbær til. Her i en stor Mors Dag udgave fra bageren i Hornbæk.

Det er efterhånden længe siden jeg har lavet en ‘5 ting jeg kan lide’ (eller 7 eller hvor mange det nu er jeg plejer at have), men her er en i en lille sommerhusudgave, fra mine forældres sommerhus, hvor jeg spenderede det meste af weekenden.

5 things I like. My new Topshop sandals, to relax at my parents summerhouse, the lovely garden at the latter, Penny playing with her favorite rat and a gorgeous Mothers Day Sarah Bernhard cake.

(Visited 263 times, 2 visits today)
hey
tint

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg har lige et hunde spørgsmål – vi skal formentlig have en hundehvalp (mops) her til sommer. Vi bor i lejlighed og skal faktisk i sommerhus på samme tid som vi får hvalpen, så mit spørgsmål er:
  “Kan vi godt først have hvalpen i vores egen lejlighed i et par dage og herefter tage den med i sommerhus i to uger og så hjem igen i vores lejlighed, eller vil hvalpen blive snotforvirret?”

  Hvalpen vil komme i sommerhus ofte – måske kan den endda hilse på Penny, når vi er i sommerhuset, som jo ligger lige ved jeres. Det kunne være sjovt :)

  1. Heisa! Hvis jeg må tillade mig at give et svar, så vil jeg bare sige at man sagtens kan gøre som I har tænkt jer. Min mor fik også hvalp for et års tid siden, og vi fik at vide at hvalpen bare skulle have så mange indtryk og input som muligt :) Jeg tror bestemt ikke den bliver forvirret, bare den bliver stimuleret rigeligt derhjemme :) Uh Mops’er er bare så søde, heldige dig :D

   STEENBERG

   1. Tusind tak for dit svar :) det var sødt af dig!! Ja jeg tror egentlig også godt, at det vil kunne fungere fint. Mit udgangspunkt er bare hvordan katte har det og det kan man jo ikke ;) jo tak – synes også mopsen er fantatisk – er helt vild med den ;)

    1. Jeg er enig med Steenberg, sålænge det er en hvalp ‘der kan tage det’ selvfølgelig. Nogle hvalpe er meget forsigtige og lidt sky de første par dage og skal lige vænne sig til at være flyttet. De fleste er dog meget tilpasningsdygtige og der vil det ikke være noget problem overhovedet. Husk dog at have så mange ‘hverdagsrutiner’ (luftes, sove og spise på regelmæssige tider, så småt begynde alene-hjemme-træning etc) med som muligt mens i er i sommerhus, for ellers kan overgangen fra sommerhus til lejlighed blive lidt svær. Held og lykke med din nye hvalp :)

 2. Jeg er bare mest imponeret over at dine fødder sådan kan tåle et close up ;o) Det ville mine bestemt ikke kunne!

 3. Hei hei! Jeg er en norsk pige, der har familie i Randers, bor du i nærheden av dem? når du taler om Hornbæk kunne det jo være? :)