watermelon smoothie

Smoothie af en stor håndfuld vandmelon i tern, en håndfuld hindbær (frosne eller hvis de er friske så også en håndfuld isterninger), saften af en halv appelsin og sojamælk med vanille eller yoghurt til det får en passende konsistens.

Syntes det var længe siden, der havde været en smoothie på bloggen, så her er et bud på en frisk og læskende sommersmoothie. Uanset hvilken type vandmelon du bruger, så blend endelig kernerne med (og huske at spise og tygge dem, hvis du bare spiser et stykke vandmelon). Kernerne er nemlig super sunde og fulde af alskens gode sager. Man kan også snildt udelade mælk/yoghurt og lave den udelukkende på frugt og juice. Tilsæt fibre eller proteinpulver hvis den skal bruges til hovedmåltid eller efter lyst og behov.

Refreshing summer-smoothie with watermelon, raspberries, freshly squeezed orange juice and a dash of vanilla soy milk.

(Visited 1.897 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Alle elsker vel vandmelon, det er jo så godt så godt, men jeg synes bare det er lige lovligt dyre i butikkerne på denne tid!! 30 kr. for en lille klump!

  2. Tak for endnu en lækker opskrift! Nu har de været vist her et par gange, og jeg har derfor tænkt over det i et stykke tid: hvor er dine glas fra?? De er super fine..

  3. Mmmh, fantastiske billeder – kreativ smoothie. Mums, hvor er jeg netop blevet lækkertørstig :D

  4. Mmmm det ser godt ud! På trods af at jeg får smoothie næsten hver morgen, har jeg endnu ikke prøvet med vandmelon. Det må være næste nye ting i køkkenet – tak for inspiration :-)