look of the day: sorbet beach

Outfit details: Tee Samsøe Samsøe// top + jeans + bracelets Topshop// sunglasses Whyred// bag Balenciaga

Billeder fra vores tur på stranden i fredags hvor vi eksperimenterede lidt med kameraet (billederne er skudt med manuelle indstillinger og ikke redigerede efterfølgende), legede med hvalpen og nogen gestikulerede, ahem… Ved ikke helt hvad jeg laver på billede 4, men jeg har det helt sikkert skægt :)

Har været på stranden igen her til morgen vældig tidligt, havde den næsten for mig selv, bortset fra et par andre morgenfriske og selvom jeg synes det er så dejligt at Amager Strandpark bliver brugt af alskens sportsfolk og badegæster, er der nu ikke noget som sådan en tur på en øde strand. Nu vil jeg vække J med morgenbrød og kaffe og aviser og så må jeg vist heller også se at komme i sving med opgaveriet, den skriver jo desværre ikke sig selv. Senere skal jeg hente min mor i lufthavnen, hun har været i Milano og Como at besøge veninder. Har sådan savnet hende og mon ikke jeg er heldig, at hun har en lille pæn italiensk ting med hjem til mig. Eller en pizza. Og lidt limone-is…

Outfit post from my beloved beach Amager Strandpark. I feel very blessed as I live 10 minutes from the beach and 10 minutes from the city centre of Copenhagen, best of both worlds :)


(Visited 204 times, 1 visits today)
fest

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

 1. Lækre billeder – kan virkelig godt lide dit hår på de her billeder :)
  En øde strand er virkelig nærmest terapeutisk og nærmest klaustrofobisk når der er en milliard million badegæster :)

 2. Flotte billeder!
  Du har helt ret, der er ikke noget som at have sine små åndehuller for sig selv… Så er der en helt særlig stemning, som bare ikke opstår, når der er fyldt med folk omkring en.

 3. Du ser rigtig fin ud! Jeg er blevet helt opslugt af din blog, efter jeg hørte om den og jeg følger med hver dag! Det er jo så hyggeligt – også fordi jeg bilder mig selv ind, at vi minder lidt om hinanden, hæhæ ;-)

  Men jeg har faktisk et spørgsmål:
  Den tatovering du har, som kan ses på det sidste billede, hvad står der? :-)

 4. elsker dit hår!
  virkelig fine billeder, får en til at længes endnu mere efter “rigtig” sommer (:

  thewallsaroundus.blogspot.com

 5. amazing.
  øde strande er de bedste. om dagen. ikke om natten, hvis man er alene – så er de scary pants!

  overvejede at spørge igår om, du havde rød/orange sko på til dine “rosa” jeans (som iøvrigt unintentionally er farven på min engang røde jeans…suk), hvilket jeg ser idag, at du havde. smart!

 6. Flotte billeder og lækkert tøj (og ikke mindst hund ;)).
  Hvor er dine sko fra?? De er virkelig fede og passer jo genialt til de flotte armbånd!

  Kh. Pernille

 7. super flot outfit!! Bukserne er bare vildt lækre – hvad hedder den farve du har dem i? :)

 8. Fin header du har fået!!! Nu hvor den gamle er væk, bliver jeg simpelthen nødt til at spørge inden jeg glemmer det – den grønne smoothie der før var der, hvad var det for en opskrift? :-)

 9. Du er godt nok smuk, og jeg tænker det hver gang jeg ser et billede af dig!
  Derudover er det et virkelig lækkert outfit, er helt vildt med tee’en :)

 10. Rigtig fin halskæde. Hvad er det for en? Og er det den samme du har på under ‘casual’ fra maj måned?