look of the day: repeat

Outfit details: Jeans Filippa K// leather tee H&M//  heels Dune// clutch Mulberry// jacket Nué Notes

I fredags var J og jeg på Magstræde 16 at spise helt uhyrligt gode pizzaer. Restaurantbesøget får sit eget indlæg, men ville lige stikke hovedet ind og sige god søndag og dele et par billeder af hvad jeg havde på, hvilket faktisk blot er en gentagelse af dette ‘dagens’, dog med en anden t-shirt og opsat hår. Det er tilsyneladende mit foretrukne date-tøj ;)

I går aftes spiste jeg junk og så film med en veninde alt imens himmel og jord stod i et og jeg for første gang blev en lille smule bange for torden. Det tordnede nærmest uafbrudt i 4 timer lige over hovedet på os, det har jeg aldrig prøvet før. Vi så bl.a. ‘R’ og den var på sin vis virkelig god, men også så barsk, brutal og væmmelig at jeg undrer mig lidt over om jeg ville have været bedre tjent uden… Den må være det absolut modsatte af en feel good film.

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Fantastisk frisure! Er det muligt at lave en tutorial (?) til den? :-)
  Btw fantastisk outfit og fantastisk blog, jeg nyder virkelig at læse med.
  Og forresten så jeg engang halvdelen af “R” men måtte slukke, den er godt nok barsk. Jeg kunne ikke holde ud at se den, fordi jeg hele tiden var bange for, at nogen ville slå Rune ned. Jeg plejer ellers ikke at være sart!

  1. Meget enig mht. R, man sidder på pinde hele tiden og er bange for hvad der sker efterfølgende. Vi overvejede også at slukke mange gange!

   Håret er ‘bare’ en fransk fletning, der er rullet op og sat fast med hårnåle, men kan godt ske at jeg laver en video med hvordan og hvorledes :)

 2. Jeg er helt skudt i den læder-tee! Kan man stadig købe den? Resten af dit look er selvfølgelig også laaabert, gid man havde sådan en sej stil som dig :-)

 3. Jeg synes også, at det kunne være super fedt hvis du lavede en instruktionsvideo til dit hår, eller sådna noget! :-)

  XOXO Trine

  trinekaarsberg.blogspot.com

 4. Endnu et lækkert outfit på bloggen! Som før skrevet er jeg meget interesseret i dine skills med håropsætning, en how-to video på Youtube ville gøre underværker!
  Ps. jeg skal til KBH her i ferien, og ville høre om du ved hvor de forhandler Nué Notes? :-)
  *Inge

 5. Hvor er det en flot frisure, nærmest hår-kunst! Hvordan gør du det????? Det eneste jeg kan finde ud af med mit hår er en kedelig knold! :((

 6. Det med torden vænner man sig hurtigt til. Jeg bor selv i sydkina, og der er det meget normalt med torden 24/7 et par dage i træk. (:

 7. Hej emily.

  Lige noget helt andet. Jeg ville høre om du ville lave et indlæg om det at være hundetræner, evt et par billeder fra dine hvalpehold.. Det ville simpelthen være toppen. Ved godt det ikke er en hundeblog, men det ville virkelig være fedt.

  Vh Julie

 8. Hvad kostede den fantastiske læder jakker du har dig der? Og hvor længe siden købte du den, tænker på om den mon stadig kan fås =) Fantastisk blog! Er self. fast læser.

  1. Mener den kostede 2500 kr. og jeg købte den for godt et år siden. Kunne godt forestille mig at det er en de bliver ved med at lave, men ved det ikke med sikkerhed.