brudepiger

For et par uger siden var jeg inviteret ind at se Brudepiger til et forpremierearrangement. Og for at være helt ærligt var mine forventninger mere end lave. Så lave at jeg faktisk alvorligt overvejede om jeg skulle blive hjemme den lørdag morgen og i stedet lytte til Mads og monopolet og læse avis og sådan noget, som jeg ellers plejer lørdag morgen. For helt ærligt bare navnet driver af dårlig chick flick ikke? Brudepiger. Come on. Men, men, men var blevet lovet croissanter og mimosas og havde desuden inviteret en veninde med, så tog mig sammen og droppede lørdagshjemmehyggen og begav mig mod biffen.

Og godt for det. For Brudepiger var en helt uhyrligt morsom film!! Faktisk en af de sjoveste jeg længe har set. Og ganske klog og endnu bedre; meget selvironisk. Nu kan det selvfølgelig skyldes at mine forventninger var bundskraber lave, så jeg vil lade være med at tale filmen alt for meget op. Tag endelig ind og se den med lave forventninger og få så sommerens grin. Der er som regel langt mellem snapsene i biografen om sommeren og selvom det ikke er den genre jeg normalt går efter er Brudepiger så sjov, pinlig, upassende og sød at jeg er klar på at se den igen, næste gang det regner. Som min veninde sagde: “Det er lidt Tømmermænd i Vegas for piger”.

Plottet er forudsigeligt, men det er handlingen og karaktererne undervejs langtfra og jeg kan kun råde jer til endelig (!) at blive og se rulleteksterne! Bjørnesandwich til alle siger jeg bare ;)

Læs mere om Brudepiger på filmens Facebookside her (hvor der i øvrigt også er et billede af en meget glad croissantspisende Emily fra forpremieren så jeg lige, just fyi, hehe).

Watched Bridesmaids a couple of weeks ago and was – quite to my surprise – really amused. One of the funniest movies I’ve seen this year (and the year before that i guess)!!

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Ej hvor sjovt, jeg har selv haft nogle ret massive fordomme overfor dén film, men det er da lige før, jeg overvejer at se den nu. Du plejer at ha’ ret god filmsmag :)

  1. Tak. Så må vi bare ikke håbe jeg har dårlig humor ;)
   Det var aldrig en film jeg normalt selv ville have valgt, men fedt at prøve noget andet og blive rigtig positivt overrasket!

 2. Har også selv været i tvivl om det var pengene værd at tage ind og se den. Men indtil videre har jeg kun hørt positive kommentar om den. Så det kunne være at man alligevel skulle tage en tøse-tur i biffen og se den:)

 3. Jeg var også til noget forpremiere på filmen og jeg havde det på samme måde som dig inden, men blev totalt overrasket over hvor sjov den egentlig var. Det var godt at få grinet lidt igennem :-) Hehe.

 4. Jeg har også set den, men synes derimod at den er rigtig dårlig. Den var for forudsigelig, og nærmede sig det klamme mange gange. Men det er selvfølgelig bare min mening, og der var jo også tidspunkter hvor den var fin nok :-)

 5. Jeg glæder mig helt vildt til at se den. Elsker Saturday Night Live som mange af skuespillerne i filmen er kendt fra, og det jeg har set foreløbig ser forrygende ud.

 6. Må for en gangs skyld erklære mig dybt uenig med dig der. Var inde og se den med mine veninder, og havde glædet mig til et rigtigt godt grin. Ja, den har da nogle gode punchlines ind i mellem, men selve filmen var bare så plat.. Jeg sad og krummede træer hele vejen igennem den, og gik ud utroligt skuffet. Men ind til videre er jeg den eneste jeg har hørt om som ikke kunne lide den, så måske det bare er mig den er gal med hehe :b

 7. Søde Cecilie bag bloggen ‘Livet i New York City’ har også skrevet en anmeldelse af filmen da den havde premiere i USA lang tid før at den ramte Danmark (og England kan jeg oplyse jer om ;D) og hun sagde at den var så sjov at hun endda havde været inde og se den 2 gange XD
  Det er også sjovt at I siger at det er ligesom en kvindernes ‘Tømmermænd i Vegas’ for jeg skulle mene at det er de samme der står bag de 2 film :)

  ps. Da jeg så det første billede på Bloglovin, troede jeg lige at det var dig og dine veninder (du var selvfølgelig hende med Balenciaga tasken XD)

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  1. Må ind at finde Cecilies anmeldelse, sjovt at vi er så enige, men så er der jo nok noget om det :)
   ps. Hehe, hvor skægt – ville nu også gerne have den taske!