flight of the conchords

Kender I serien Flight of the Conchords? Hvis ikke, så er den absolut værd at stifte bekendskab med. Hvis man er til totalt skør hipster-parodi altså. Og musikalske, gakkede sange. Jeg er stor fan og mægtig ked af, at der kun er to sæsoner.

Se nu bare denne geniale sang, der er min favorit fra første sæson:

I’m a big Flight of the Conchords fan.

(Visited 194 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Du har ret! Det er en virkelig god serie med helt fantastisk sjove sange :-D Så den første gang for snart et par år siden hvor Dr2 sendte en maraton – blev helt opslugt, hæhæ.

 2. I know what you’re tryin to say, you’re tryin to say it’s time for business, it’s business time woooo! (jeg elsker den sang)

 3. Jeg lærte serien at kende, da min kæreste (som ikke var min kæreste dengang) havde en t-shirt med dem på, og så blev jeg jo nødt til at gå hjem og google mig frem til, hvad det nu var for noget, så jeg ikke var helt blank. Det viste sig, at min kæreste havde (og stadig har) pisse god humor.

  Hvis man vil købe serien på DVD kan det gøres ret billigt her: http://www.play.com/DVD/DVD/4-/8805416/Flight-Of-The-Conchords-Season-1-2/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=flight+of+the+conchords&urlrefer=search

 4. Det er simpelthen så sjovt! Havde helt ondt i maven af at grine, da Zulu sendte en hel sæson en søndag eftermiddag.

 5. Hej,

  Nu skriver jeg lige her da jeg ikke fik svar længere nede, så vidt jeg kan se :)
  De der fine georginer du har købt, hvor har du fået fat i dem? Regner med de er købt på Amager?
  Rigtig fin blog btw ;)

  Mvh. C

  1. Oh sorry, den må jeg have overset ;) De er fra blomsterhandlen på Lyongade (helt oppe ved Amagerbrogade), de havde sådan et lille bundt til en tyver. :)