look of the day: field party

Outfit details: Dress Topshop// belt vintage// clutch Zara// sunglasses Whyred

Da jeg sidste weekend var til en dejlig sommerfest lige ved siden af en mark, kunne jeg ikke dy mig for i bedste californisk modebloggerstil at vade ud i det høje græs og korn og få taget ‘dagens’ der. Og selvom jeg synes resultatet blev pænt, så føltes det mildest talt lidt tosset at stå der midt i marken med høje hæle og kort kjole og jeg kan nok ikke se et billede af miss Rumi eller den amerikanske Emily i en mark med masser af flare igen, uden at komme til at trække på smilebåndet.

Outfittet er i øvrigt mægtig Camille-inspireret og så har jeg vist også fået namedroppet modebloggere nok :) Men det er altså sjovt hvordan man efterhånden mere eller mindre ubevidst bliver inspireret af og refererer til ‘ens virtuelle veninder’. De tre ovennævnte blogs har jeg fulgt i mere end to år og jeg føler at jeg på sin vis kender pigerne, selvom jeg aldrig har mødt dem. Det er vel bl.a. det der er hyggeligt ved at læse blogs?

(Visited 147 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. De er rigtige fine dine ‘mark’ billeder :) Man kan vel ikke undgå andet end at blive inspireret af alle de dygtige bloggere. Det bliver jeg i hvertfald hver dag. :D Rr forresten helt vild med den kjole!

 2. Hvor er du sød Emily, og ja, det er lige et outfit efter mit hoved -og endda med yndlingsmodellen fra Topshop. Hmm, burde snart sporte det igen. Vi må snart rende på hinanden, om ikke andet så til modeugen, hvis jeg får mig slæbt til Kbh der :)

 3. Det kan godt være du syntes det er tosset at stå og lave sådan nogle billeder. Men jeg synes det er fedt at du har gjort det, for de er flotte og det er altid en fornøjelse at klikke forbi din blog og se på dine lækre billeder.

 4. Du har så ret, man føler virkelig, at man kender dem, der sidder på den anden side. Det er så hyggeligt og samtidigt lidt mærkeligt.
  Jeg følger trofast din blog og glædes over, når der popper nye indlæg op i Bloglovin, som er fra Emily. Keep up the good work! Det er inspirerende og personligt på den helt igennem gode måde.

 5. Du ser jo så fab ud på den mark der, Frk. Emily! :)
  Og jo – absolut – det er lidt skægt, som man synes man næsten kender folk :)

 6. Selv i modlys er du fin og alfeagtig (ja, det ord ramte mig altså, da jeg så dén mark) og du kan sagtens bære en mark som omgivelser, jeg vil nærmest sige, den komplimenterer det, du har på. :) Dejlige, harmoniske billeder.

 7. ja, det er da netop det blogs handler om;-) det er så skønt og berigende med alle de dejlige kvinder og inspirationskilder:-) Du ser smuk ud og billederne minder meget om Rumi;-)