b-day wishes

På lørdag er det min fødselsdag og ovenfor er de ting jeg ønsker mig. Har dog tyvstartet og holdt en lille fødselsdagsmiddag i fredags, så har allerede fået nogle af tingene :)

Plejer at holde en fest eller middag på min fødselsdag, men i år bliver det ‘bare’ en tur i Tivoli, da de fleste af mine venner er ude at rejse (eller til Take That koncert, tsk) og da jeg skulle finde på hvad jeg så havde allermest lyst til, så røg ‘Tivolitur med middag i Grøften, turpas og det hele’ ud af munden på mig ;) Så selvom jeg bliver 26, er jeg vist bare et lille barn indeni og jeg glæder mig til en helt anderledes fødselsdag uden madlavning og stress.

July 16 is my birthday and featured above is my wish list: A pretty scarf, a trip to Rome, the perfect red polish and The Selby book among other things.

(Visited 283 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Det lyder til at være en god plan for dagen med Tivoli – der er jo hyggeligt :)
  ..og skønne ønsker! Men må jeg ikke godt lige spørge, hvad i alverden den der hunde-dims kan? Den ser mucho futuristisk ud…hihi. :D

  1. Hehe… det er nærmest en automatisk madskål med en fjernbetjening. Man bruger den til at belønne hunden på afstand. Et konkret eksempel kunne være, at jeg vil gå ud at åbne døren for gæster, men gerne vil have at Penny venter i sin kurv. Med den kan jeg åbne døren og samtidig via fjernbetjening og Manners Minder ‘give’ Penny en lækker godbid for at vente pænt i kurven. Og sådan kan man selvfølgelig bruge den på alle mulige måder, for at sidde pænt og stille i bilen, sidde på et tæppe væk fra bordet mens man spiser og så selvfølgelig konkrete lydighedsøvelser, som fremadsendelser m.m.

   1. Smart! Tror vores ville have haft godt af sådan en, da han var mindre – nu er er han efterhånden rimelig gammel og selvvalgt døv..heh. :)

 2. Jeg vil også gerne have de gule Converse, men har svært ved at finde dem. Har du set dem nogle steder?

 3. Ej.. Jeg har aldrig nogen sinde mødt nogen, der har fødselsdag samme dag som mig! :D Fine ønsker :)

 4. Åhh..mange af de ting ku jeg også godt drømme om! Lige et spørgsmål om noget helt andet: Hvad hedder din rayban brillemodel helt præcist? Søger efter den på nettet, og det er lidt et vildnis når man kun kan se billeder.. -)

 5. Nu har jeg fulgt din blog i lidt tid og tænkte at det var på tide at kommentere. :-) Dejlige ønsker du har, håber du får en tur til Rom. Rom er en fantastisk by! Jeg må også lige sige din hun ser alt for dejlig ud! Jeg er selv en rigtig hunde elsker og har min egen lille hunde-pige derhjemme.

 6. Jamen dog, du har jo fødselsdag på året bedste dag, d. 16 juli! :D Og lidt sjovt at læse at både Rebekka og Jeanet også har den dag, hvor er der pludseligt mange der har fødselsdag d. 16/7!

  Jeg har ikke selv fundet på nogle ønsker endnu, er jo alligevel udenlands og får ikke gaver af familien pt. har dog alligevel tænkt på at poste ønsker nu min mor og far læser med ha ha!

  En Tivolitur lyder rigtigt hyggeligt, det er normalt også en tradition for mig, at tage derind og jeg var der også sidste år til fredagsrock og det hele :D

 7. Lækre ønsker, især John Masters hårprodukter kan jeg i dén grad anbefale. Jeg har selv citrus neroli detangleren, fik den af min mor, og mit hår eeeeelsker den :)

 8. Hey, der er INTET i vejen med Take That koncert. Det bliver min 6. og 7. på fredag og lørdag (samme tour vel og mærke – jeg er besat – I know). Og det er et fantastisk show. Hehe :-) Men ok, når man gerne vil holde fødselsdag, så er det vel lidt træls :-)

  For øvrigt så kan Converse skoene købes overalt herovre. Smid mig en mail hvis du skal have et par med hjem.

  1. Hehe… Næ, intet ondt ord om Take That er bare bitter over at de spolerer mine fødselsdagsfestplaner ;)
   Hvor er det pænt af dig, det er et tilbud jeg meget muligt gerne vil tage imod, så sødt! Ser lige om der er nogen der har opstøvet dem til mig på lørdag og ellers modtager du en ordre :)
   Og rigtig rigtig god koncert (igen). Klem

 9. Tillykke…på lørdag (hvor min mor også har fødselsdag). Og du minder mig lige om at jeg selv skal ønske converse til min egen dag i næste uge (- og til Cecilie: jeg synes tit at jeg har godt held til at finde de forskellige modeller i Footlocker på Strøget)

 10. Jeg har også fødselsdag på lørdag! Bliver 22 :D Har faktisk også et crush på de gule Converse… Håber du får en sjov dag i Tivoli, Emily!

  //Vicki

 11. Ih jeg har fødselsdag i morgen, og ville da gerne have haft den smørskål med på ønskelisten, den er bare så fin. Hmm, kan man mon nå det endnu, hi hi.

  Hyggeligt med Tivoli – jeg skal selv stå i køkkenet, så der er ikke så meget forlystelsessjov over det;)

 12. At du ikke skammer dig Emily. Nu er jeg jo blevet helt forelsket efter at få fat i et par gule converse sko, æj :D Det må være mit næste køb, når mine gamle dør, hehe